МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 437
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • София
До кога е намалението за палитри в Сефора? Замислям се дали си заслужава една малка Худа... Sunglasses

# 361
  • София
До 20 декември е намалението.

# 362
Момичета, в българската Сефора продават ли се металическите liquid lipsticks? Интересуват ме нюансите 64 Metallic Cherry и 58 Voluptuous Burgundy.

# 363
Препоръчайте ми класическо червено матово червило. Без нюанси на лилаво, оранжево и т.н

# 364
Препоръчайте ми класическо червено матово червило. Без нюанси на лилаво, оранжево и т.н
Fenty lip stunna-течен мат. Кърти-даже и на мен, която с червено съм като фенка на лютеницата както беше написала една съфорумка. За класическо в гилза- мак ruby woo и Армани- класическо червено.
Добавям и бюджетно-римел имат класическо червено, но не се сещам кой номер е.

# 365
  • София
И от мен глас за Mac - Ruby Woo и Fenty Stunna Lip Paint. Бих добавила да погледнеш и Too Faced Melted Matte в цвят Lady Balls.

# 366
  • София
До 20 декември е намалението.
Благодаря! Hug

# 367
  • София
В Бюти Зоун и Дъглас дали има намаление на парфюмите на Том Форд?
За Сефора разбрах, че има 25%, но в Парадайз предполагам е лудница.

# 368
В Бюти Зоун и Дъглас дали има намаление на парфюмите на Том Форд?
За Сефора разбрах, че има 25%, но в Парадайз предполагам е лудница.
Би трябвало навсякъде да са намалени, намалението не е от веригите.

# 369
  • София
Да, има логика. Ще отида да проверя и ще пиша.
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 370
  • Sofia
Момичета, някоя от вас сеща ли се дали, освен на Черния петък, BZ / Douglas и Sephora правят -25% намаление на парфюми?

# 371
  • София
При традиционните януарски или февруарски намаления също - обикновено правят около -20%, но не помня детайли. 

# 372
Момичета, някоя от вас сеща ли се дали, освен на Черния петък, BZ / Douglas и Sephora правят -25% намаление на парфюми?
Кой парфюм искаш да купиш?

# 373
  • Sofia
Благодаря, момичета. Ще следя намаленията след празниците.

densi, не питам за някой конкретен, а по принцип ми стана любопитно дали само на Black Friday имат -25%. Peace

# 374
  • София
В Дъглас парфюмите на Том Форд са с 20 % намаление, т.е. в Сефора е по-изгодно.  Информацията ми е от Дъглас в мол Марково тепе в Пловдив, но предполагам че и в другите е така. 

Общи условия

Активация на акаунт