МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 411
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Veka, и теб не. Точно както написах-като цяло се изкефих на това, което купих-крема на Sol за крака, чийто аромат обожавам, фдт-на на la prairie, комплекта мат червила на КАТ Вон Ди. Видях и тестери на някои неща, които бяха свършили. Като цяло-не беше като намаление на палитри, което много повече ми топли сърцето, но пустия ФДТ много ме стопли и днес. Мисля с това да завърша шопинга за годината, все си обещавам, но нито продавам/заменям, нито спирам.

От кой магазин закупи фон дьо тена?

# 406
От Парадайс.

# 407
  • някъде под слънцето...
Минах да видя дали ще харесам нещо за да чекирам намаленията, които ми изпратиха(25% намаление на артикули по мой избор).
Гледах , пробвах,  Чудех се след толкова суперлативи за марката(неоправдани според мен) за един ФДТ на HUDA, защото от останалите им неща нищо не ми допадна, после   завъртях и покрай CHARLOTTE TILBURY  перобвах и техни неща  и  накрая за да не съм валад , реших да си взема спиралата им.

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 15:19 от sl

# 408
  • София
sl, нищо лично, но ползвай коректора за думи. Върши работа. Виждам, че редовно водиш спор с клавиатурата. Peace

Относно намаленията в Сефора, вчера случайно се наложи да търсим подаръче за приятелка на дъщеря ми, та хвърлих поглед.
Извадили са вчера сергиите с намаленията.
Видях червилата им, намалени от 20 и нещо на 4,5-5,50лв.
Имаше на входа намаление на парфюми, определени брандове. Не ме питайте, кои обаче.  ooooh!
От СС крема на Шанел беше само тестера останал вечерта, към 19ч.
За спиралата на Шанел може да забравите на такова намаление да я видите.  Naughty
Ако ли не- пишете ми ЛС, защото чакам намалението на Шанел, да си подновя спиралата, въпреки че имам 4 в комплект наскоро купени на Ланком. ooooh!
Блъсканицата не ми позволи да събера повече впечатление на място за намалените продукти. Но не видях продукти на Ту Фейсд, сякаш. Видях бяла козметика на ЕЛ, кремове по 140лв. Кремове на Шисейдо, слънцезащитни и пр. Червила на ЕЛ, но сякаш Шанел ги нямаше.
Чакам цветните моливи на МУФЕ да извадят, защото много ги харесвам. Heart Eyes

# 409
Здравейте!
Включвам се за първи път, но Ви чета отдавна.
Искам да попитам за Вашето мнение относно матовите червила от серията на Сефора?!
Наскоро се сдобих с комплекта от Коледната колекция, който съдържа най-купуваните цветове от червилата от тази серия, но съм с малко смесено мнение.
Та, Вие харесвате ли ги?

# 410
  • Sofia
За мен са страхотни. Едни от най-добрите, които притежавам в колекцията си, а имам течни матови на почти всички брандове. Simple Smile Ти защо не ги хареса?

Оп, сега виждам, че ти май не пишеш за тях. Peace

# 411
За мен са страхотни. Едни от най-добрите, които притежавам в колекцията си, а имам течни матови на почти всички брандове. Simple Smile Ти защо не ги хареса?

Оп, сега виждам, че ти май не пишеш за тях. Peace

Ето това е комплекта. Червилата изсъхват с матов финиш. Това, което не ми харесва е че много бързо изчезват от вътрешната страна на устните.

# 412
  • Sofia
Значи за едни и същи говорим. Peace

При мен всички течни матови изчезват от вътрешната страна на устните на някакъв етап.

# 413
Значи за едни и същи говорим. Peace

При мен всички течни матови изчезват от вътрешната страна на устните на някакъв етап.
Така е. Тъй като каза, че си използвала разнообразни матови червила какво можеш да ми препоръчаш. По възможност да могат да се намерят в България. Чудех се за тези на Худа и Кат. Както и течните на Мак, две познати са с коренно различни мнения-едната много ги харесва, а другата ми сподели, че се разтичат при нея. Ти какво мислиш ако си ги пробвала?

# 414
Аз съм много доволна от тези червила, не ми пресушават страшно, както тези на Кат Вон Ди примерно.
В момента съм на вълна глосове, блестящи, металически, мокри, влажни и подхранени устни и тези матови червила буквално ме изяждат. Лошото е, че имам над 100 бр., а не ми се носят. Карат ме да си облизвам устните, защото чувствам сухота, а по принцип не го правя и много мразя.

Не ми се разтичат никак матовите червила на Мас.

# 415
Не ми се разтичат никак матовите червила на Мас.

А използваш ли молив под червилото?

# 416
Не, почти никога. Ползвам база на Мас, за да не ми пресушават, но не винаги.

# 417
И аз съм на мнение, че всички течни матови червила изчезват от вътрешната страна на устните след няколко часа, особено при ядене/пиене. Любима ми е формулата на Джефри Стар, а от продаваните в България препоръчвам течните червила на theBalm. Имам и на Сефора, не са зле, но ме дразни как се омазва бутилката на червилото отвътре при носене в чантата. Разтича се някакси, явно стоперът вътре не е достатъчно добър. И капачките им превъртат. Самата формула не е лоша.

# 418
А на Сефора фон-Дьо-тениите хубави ли са? За суха кожа, но да не е мазен, и да има средна покривност кой ми препоръчвате?

# 419
Предстои ми посещение на Сефора и ми се иска да си купя някои неща. От намалението има ли намалени палитри? Много ми се иска да си взема новата на Худа, Шоколада на Ту Фейст или някоя на Ърбан Дикей. Коя според Вас е лесна за работа и в същото време добре пигментирана?
Последния път си взех този коректор на Сефора, но нещо сякаш не е моя, с какво да го заменя, иска ми се да е нещо, което добре да прикрива тъмни кръгове, но да може да се носи без фдт и да не изглежда като маска?

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 23:21 от V_D0103

Общи условия

Активация на акаунт