МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 938
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, някой връщал ли е към cultbeauty. Има ли смисъл или да не рискувам?

Каква е причината за връщането? Ако е пристигнало нещо счупено, може да се уговориш с тях да ти го пратят отново или да ти върнат парите.
Аз лично с връщане не бих се занимавала, освен ако не съм купила нещо супер скъпо, БГ пощи ще те одерат, таксуват на грамаж и пратките с проследяващ номер излизат по над 20 лв, дори да пращаш нещо малко и леко.

Ами поръчах си на Лаура пудрата, поне така си мислих, но ъо е някакъв хайлайтър нв съм обърнала внимание , че пише glow, съвсем леко отворих да пробвам, но ми е тъмен за моята кожа няма да го ползвам, по скор се създава дефект , отколкото ефект 😖😖

# 526
Crazytedi, ако продуктът е ползван/пробван/суочнат и тн. няма да ти върнат парите.

# 527
Аз връщах пратка с БГ пощи и така и не пристигна до УК (връщах дрехи на Некст) - така че не бих се занимавала с връщане. Само се набутах с пари от цялата работа

# 528
Цитат на: Seti Beti link=topic=1072993.msg38045087#msg38045087 date=1r547536234
Аз връщах пратка с БГ пощи и така и не пристигна до УК (връщах дрехи на Некст) - така че не бих се занимавала с връщане. Само се набутах с пари от цялата работа
и аз така си мисля 😖ама ме е яд, защото имам вече един тъмен хайлайтър на Becca, който ще чака лятото като потъмнея ужким да ползвам, понеже мнпооооого ми харесва, а за 2 няма да сваря.

# 529
Момичета, знаете ли кога ще е откриването на варненския магазин на Мак?

# 530
Ще има ли магазин на Мас във Варна?

# 531
Доколкото разбрах, в момента търсят персонал, но нямам друга информация.

# 532
Ще има ли магазин на Мас във Варна?

Ще има Simple Smile И аз видях, че търсят персонал. Много е хубаво, че ще отварят нови обекти. Не може всичко да е само в София.

# 533
Здравейте, Sephora във Варна ?
 Има ли я на Лили ?

# 534
# 535
Излиза ми реклама, че в Sephora има намаление до 60% на най - желаните продукти, някой знае ли какво включва?

# 536

Сефора има само в София.
Какво струва да дадеш човешки отговор?

# 537
  • Варна
 Това за Маk във Варна е страхотна, страхотна новина!
А знае ли се къде ще бъде? Може би в новия мол, който ще отваря скоро?

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 22:36 от балеринка

# 538
Излиза ми реклама, че в Sephora има намаление до 60% на най - желаните продукти, някой знае ли какво включва?
Все още май е същото-намалението е до 27-ми, в двете Сефори има различни неща. Вече са поопоскани, но имаше и добри попадения-поне за мен.

# 539
NiaV, какво например ?💐

Общи условия

Активация на акаунт