МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 59 916
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
на Смашбокс обаче блестящите са прозрачни. Нула пигмент, скоро подарих golden hour на колежка.

# 631
  • София
Зависи от палитрата. За мен примерно палитрата на Vlada MUA е една от най-добрите в колекцията ми.

# 632
Зависи от палитрата. За мен примерно палитрата на Vlada MUA е една от най-добрите в колекцията ми.
Подкрепям. Тази палитра е абсолютното съкровище.

# 633
MattAdor няма много общо с другите палитри на theBalm. Тя не е добра, всички ревюта бяха лоши. Но новите им палитри са доста добри - nude beach, Mattshmaker и тази, която Блондибери е показала.
Смашбокс също много харесвам, фаворит ми е Ablaze.

# 634
Simple Smile Ablaze в момента пътува към мен, реших че за път чудесно ще ми допълва напълно матовата Heat Petite. Като сложа и Naked Basics в несесера си покривам всички бази - от ски писта до бал.

# 635
Пътувала съм само с Ablaze и върши чудна работа. Поне 3-4 различни грима могат да се направят с нея, от дневен до глам вечерен грим. Само няма матов кафяв транзишън цвят, но това лесно се оправя, като си ползваш бронзанта.

# 636
Не съм я пробвала, от тези, които съм на смашбокс не съм хепи.

Заредили са Худа Нюд 👌

# 637
Здравейте, очертава ми се тези дни да посетя Сефора и МАС и имам нужда от съвет, към кои фирми да се обърна за следните продукти:
1 База за лице ( досега съм ползвала Метеоритите на Guerlain )
2 База за очи ( имах на UD , но не ми допадат)
3 Спрей за задържане на грима , може и пудра (но не знам за пудрата ,тъй като кажата ми е суха)
4 Хубав коректор за очи ,който да не е много тежък, тъй като аз ползвам само ББ кремове ( guerlain meteorites BB или Guerlain Super Aqua)
5 И евентуално фон дьо тен
Кожата ми е суха и чувствителна
Благодаря  Simple Smile

# 638
Бих ти препоръчала на погледнеш базите на Смашбокс (Праймарайзър) в Дъглас. А от Сефора харесвам базата за сенки на Too faced и новия им born this way коректор. И Urban decay all nighter setting spray.

# 639
Някой ще ходи ли утре на workshop-а в Mac Mall Sofia?

# 640
Здравейте, очертава ми се тези дни да посетя Сефора и МАС и имам нужда от съвет, към кои фирми да се обърна за следните продукти:
1 База за лице ( досега съм ползвала Метеоритите на Guerlain )
2 База за очи ( имах на UD , но не ми допадат)
3 Спрей за задържане на грима , може и пудра (но не знам за пудрата ,тъй като кажата ми е суха)
4 Хубав коректор за очи ,който да не е много тежък, тъй като аз ползвам само ББ кремове ( guerlain meteorites BB или Guerlain Super Aqua)
5 И евентуално фон дьо тен
Кожата ми е суха и чувствителна
Благодаря  Simple Smile

База за лице-бялата на Фарсали
Базата на Мак-пийнт поп ,май се казваше
Спреят на Ud ,пудра на Мак-skinfinish neutral
Коректор Мак prolonger или този за под очи на Бека
Фон дьо тин за суха кожа Герлен.

# 641
Бях писала, че ще дам отзив за мини сънсет на Наташа, защото има кофти отзиви в YouTube- днес бях с нея, добре си е, просто на мен ми е скучна и винаги я комбинирам с друго. И малко информация от приятелка в Сефора- цената е била грешна, трябвало е да е 30 евро, не лева, когато я презаредят ще е 60тина лв. Не се знае дали ще зареждат и по-големите палитри. На сдобилите се с Наташа за 30 лева-браво Simple Smile.

# 642
Много си я харесвам. Ползвам всеки ден и двата сета на Бека, с който се сдобих без пари почти.

# 643
  • София
Бях писала, че ще дам отзив за мини сънсет на Наташа, защото има кофти отзиви в YouTube- днес бях с нея, добре си е, просто на мен ми е скучна и винаги я комбинирам с друго. И малко информация от приятелка в Сефора- цената е била грешна, трябвало е да е 30 евро, не лева, когато я презаредят ще е 60тина лв. Не се знае дали ще зареждат и по-големите палитри. На сдобилите се с Наташа за 30 лева-браво Simple Smile.

Аз също си помислих, че цената е сгрешена, но пък се радвам за тези, които са я взели за без пари.

Големите палитри на Наташа Денона са много красиви, виждала съм на живо само две, но цената им е wow отвсякъде.

# 644
Да, но за мен си заслужават. Много харесвам и ми отива грим на очите, червило-много рядко. С Худа или НД гримът ми винаги е красив, за моя тип гримиране пари на вятъра бяха двете naked палитри, купищата други неща, които просто не ползвам. Много харесвам и Мак, но страдам от липса на въображение при пазаруване и рядко правя някаква велика комбинация, палитрите са ми по-удобни. Затова например за мен си заслужават големите палитри на НД, гримът ми сутрин е моето време и им се наслаждавам. Кефя се и да нося палитрите на приятелки за проба. Много се надявам да вкарат Наташа Денона и Анастасия БХ в България. Мечтая и за hourglass, Colourpop и Morphe.

Общи условия

Активация на акаунт