Кралски работи и клюки-20

• 59 093
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
И аз нямам предпочитания. Първият пост беше доста добър! Wink

# 301
  • Бургас
Кралските особи,които ще присъстват на партито на Чарлз
https://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2018111264464/prin … r-royal-guests/1/

# 302
  • Countryside
Кралските особи,които ще присъстват на партито на Чарлз
https://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2018111264464/prin … r-royal-guests/1/
Беше ми интересно да прочета, благодаря за статията!

Радика, и аз нямам претенции за следващата тема, което ти е на сърце!

# 303
Ами харесват си го Хари британците, съчустваха ми заради смърта на майка и му прощаваха всички лудории включително и една с наци привкус.
И сега му се радват, че е щастлив.
Мен ми е по интересно, че Камила има толкова малко одобрение. Нали уж истинската любов ала бала, а всъщност не е така. Не са и простили за Даяна още.

# 304
  • Разпиляна във въображението
Аз съм от скоро в темата и нямам претенции за първия пост. Бих се присъединила към искането за императорската династия в Япония.

# 305
Heart Exl Най-великите любовни истории на всички времена
при кралските особи и аристокрация също е интересна за клюки..

"Ако имаш любов не се нуждаеш от нищо друго..
.. Ако ли нямаш не е от особено значение какво друго имаш"...
 Джеймс Бари шотландски писател и драматург*
Hands V

Уолис Симпсън - кралицата, която Британия отхвърли
Мистериозна авантюристка и светска знаменитост,
тя променя историята на света
 „детронирайки” един крал чрез брак*

Скрит текст:
Принц Едуард и Уолис Симпсън

Колко трябва да обичаш една жена, за да оставиш цяло кралство в името на това да бъдеш с нея?
Наследникът на британския престол Едуард I като външност и поведение бил точно това, което се очаква от един крал - красив, интелигентен, харизматичен .. Той обаче се влюбва в американката Уолис Симпсън, което поражда огромен скандал в консервативното британско общество.

Идеята  Англия да има за кралица разведена американка с католическо вероизповедание е толкова скандална за консервативна и аристократична Великобритания, че Едуард е изправен през ултиматум - или кралската корона или Уолис..
 Принцът избира личното щастие и абдикира в полза на брат си.

"Невъзможно ми е да нося тежкия товар на отговорността и да изпълнявам кралските си задължения така, както бих искал, без помощта и подкрепата на жената, която обичам."
 С тези думи на 11 декември 1936 г. в радио обръщение към своите  сънародници, английският крал Едуард VIII обявява своята абдикация. Предишния ден, в присъствието на тримата си братя и министър-председателя Стенли Болдуин,той подписва официалното си отричане на английския престол. Малко преди това той е звъннал на своята любима Уолис Симпсън във Франция, за да й каже: "Аз всичко реших, аз избирам теб!"

# 306
А Уолис го нарича глупак. Тя не е искала да се жени за краля, а само да е негова любовница. Имала е всички привилегии, а той е задоволявал всеки един неин каприз. С абдикацията му животът им се обръща на 180 градуса. А тя е принудена да се омъжи за него. Любовта е била едностранна - кралят. Тя е била най-обикновена златотърсачка.

# 307
  • До сърцето...
... Бих се присъединила към искането за императорската династия в Япония.

Нека първо да се запознаем с европейските, и ще се прехвърлим на другите. Нали нямате нищо против?

# 308
А Уолис го нарича глупак. Тя не е искала да се жени за краля, а само да е негова любовница.
Баш си е искала да стане кралица тя. Била е смъртно разочарована, че Еди абдикира, но това си е бил предварително поет и пресметнат риск. После е нямало мърдане, човекът зарязва всичко заради нея. А и той е щедро финансово обезпечен, живяла е охолно, със скъпи тоалети във висшето общество на Франция до края на живота си.
В Короната са пресъздадени реални исторически факти за нейните тайни желания, но няма да спойлвам за негледалите.
Хаха, Меган затворена и наказана някъде. Това е в мечтите на много хора явно и ще си остане завинаги там.
Роклята на Летисия от Перу е трепач. Много я харесвам. Не знам злобна ли е, каква е, но е красива и нежна.

# 309
  • Разпиляна във въображението
... Бих се присъединила към искането за императорската династия в Япония.

Нека първо да се запознаем с европейските, и ще се прехвърлим на другите. Нали нямате нищо против?

Разбира се.

# 310
А Уолис го нарича глупак. Тя не е искала да се жени за краля, а само да е негова любовница. Имала е всички привилегии, а той е задоволявал всеки един неин каприз. С абдикацията му животът им се обръща на 180 градуса. А тя е принудена да се омъжи за него. Любовта е била едностранна - кралят. Тя е била най-обикновена златотърсачка.
Nature Boom Съгласна съм..още едно потвърждение че любовта е сляпа и лудостта я води за ръка
но и всичко се връща рано или късно..ако не беше абдикирал Елизабет нямаше да е кралица
и какво стана..всички в семейството и се разведоха начало с престолонаследника Чарлс
 а другите и
синове дъщеря сестра внуци и внучки се влюбиха в обикновени жени и мъже без синя кръв*
..и  любовната история на принц Хари и разведената  американка Меган ми  е като дежавю/1936 - 2016Thinking

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 10:15 от EvaKrusteva

# 311
  • София
Какво правят едни 70-80 години ☺

# 312
Heart Exlи още..
.. Едуард добре разбира, че изживява последните си дни
 но това което истински го притеснява е, че ако роднините му го положат в гробницата на фамилията Уиндзор
 а на Уолис тази чест бъде отказана
 в смъртта двамата могат да се окажат разделени..
 Затова той купува две съседни места в гробището на американския град Балтимор
 където е положен бащата на Уолис и добавя специален анекс в завещанието си
 че желае да бъде погребан редом с нея..Thinking

# 313
Гледах филм по Хистъри за любовта между Уолис и Едуард, само че там го представиха като вятърничав, наивен и глупав.Тайните служби са го следили неизменно и всички са се притеснявали от момента, в който той ще стане крал, считали са го за негоден да изпълнява кралските задължения.Уолис е представена като златотърсачка, каквато всъщност според мен е.

# 314
Рядко неприятна жена е тази Уолис.

Двамцата влюбени на стари години:

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 10:34 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт