Кралски работи и клюки-20

• 59 076
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Наблизо
Нищо общо няма между историите на Хари и Едуард, освен че и двамата се женят за разведени мадами. Шансовете на Хари да седне на престола са повече от ефимерни. Пред Уолис Симпсън Мегън е направо "селско дете обичливо", а и поне е имала добрия вкус да приключи с развода си преди да се афишира с Хари.
Уолис се развежда 6 месеца след като Едуард се отказва от престола, при това по вина на съпруга й - човекът чинно е спазил етикета на времето - наел актриса, с която се регистрирали в хотел като съпрузи (единствен вариант за обща стая), след което се оставил да го "хванат" (не на калъп, документално) и да го разведат. Това при положение, че на 6 континента се е коментирала връзката на жена му с английския крал!
Да не говорим, че Уолис щедро е кадрувала в аванс и е поддържала връзки с германското разузнаване (не само британците, а и американците са го отбелязвали). Има информация, че Хитлер е готвел Едуард за "крал на Съединените щати" след "неминуемата" си победа във Втората световна война. Едва ли ще да е било заради бившия английски крал.
Така е,да.А и Хари (освен онзи злополучен костюм) не е бил адмирател на нацистите и не е имал многобройни и засрамващи връзки със женени жени..

# 331
Нови снимки за 70-годишнината на принц Чарлз

# 332
Много са сладки!

# 333
Оооо, бебето е голямо сладурче!
Мегън има хубав тоалет, на Кейт много не ми харесва този път. Камила е облякла страхотна рокля.

# 334
  • София
Направих тема за сериала, надявам се да се пише в нея Laughing
Засега не е много подробна относно персонажи и актьори, но с двете деца-толкова.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1074623.new#new

Луи ще прилича на Кейт. Джордж доста се промени, сега има малко странна физиономия, но пак си е симпатичен.

# 335
  • София
Луи е страхотен. Heart Eyes

# 336
Никога не съм харесвала Камила визуално преди тези снимки. Много ми харесва настроението в кадрите, излъчват хармония.

# 337
  • Майничка
Интересното е, че не е известна интимна връзка на Едуард след брака му, докато при Уолис никой от трите брака не е бил проблем за някоя и друга паралелна афера.

П.П. Много харесвам точките, но това рокле на Кейт ми идва твърде инфантилно.

# 338
  • София
Много, много хубави снимки! Като изключим яката на роклята на Кейт всичко ми харесва. Луи е голям бонбон!

# 339
Nature Boom Много хубава снимка,всички усмихнати и  Камила гушнала Шарлот..
по случай рождения ден на Чарлс ще пуснат много не публикувани снимки

# 340
Луи е много красиво бебенце, май наистина прилича на Кейт, дори лека прилика и с брата на Кейт откривам у Луи. Роклята ѝ обаче е някакъв ужас, на Меган бива. Но снимките са прекрасни, излъчват сякаш някаква хармония, всички са много усмихнати и весели.

# 341
  • Някъде там
Прекрасно семейство са.Flowers Hibiscus
Най-накрая да видим малкия разкошен принц.

# 342
Страхотни снимки, излъчват топлина и щастие. Мисля, че Чарлз е бил много нещастен с онази откачалка Даяна. Факт, че толкова години са заедно с Камила и любовта им личи винаги. При това изглежда истинска - улегнала, здрава... Нещата можеха да са съвсем други ако се бяха взели преди време, но пък може би точно това отвори вратата за всички, които станаха част от кралското семейство без да имат синя кръв... може би това е била цената за щастието на Уилям и Хари сега...

# 343
  • Бургас
Въобще не ме интересува кой как е облечен. Всички ми харесват, даже и моята НЕлюбимка Кейт

# 344
  • София
На какво ли се смеят на втората снимка, много е готина Simple Smile
Исках да кажа и все забравям - по повод червените бузи на Чарли - като гледах документалния филм за него ми направи впечатление, че е и на Хари е така лицето, само че от брадата не личи толкова. Явно такава си им е кожата.

Общи условия

Активация на акаунт