За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 71

• 29 428
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
Нашата е дървена от бук на Икеа със техен матрак. Доволна съм.

# 346
Колектори за момиче взех от кварталната Медея, но преди месеци. Лично на мен контейнерчето ми беше по-удобно.

# 347
  • София
Легло взехме дървено, защото не намерихме модел сгъваемо, което да може да бъде залепено до нашата спалня. На дървеното просто не се слага решетката и макар да има леко разминаване с нивото на нашето легло, в началото беше добре. После синът ни почна да се върти и обръща и вече сложихме решетката. Матрак в повечето случаи се купува отделно, ние го поръчахме.

# 348
Здравейте. Предстои ни купуване на бебешка кошара и съм много объркана каква да избера. Дали да е дървена или сгъваема? Какъв матрак да взема към нея също? Моля ви, споделете вие какви сте взели за вашите слънчица, доволни ли сте. Надявам се да ми помогнете, просто не знам кого да попитам за съвет. Хубава вечер, мамчета.

Не взимай сгаваема от личен опит ти казвам. Ние първо бяхме взели от нея, матракс е много тънак и след време почва да се угъва много неудобно изглежда зс бебето. По добре дървена с хубав матрак а и са много по стабилни
Кой матрак е тънък по точно?
На сгъваемата си слагаш какъвто си пожелаеш матрак ..

# 349
Имаме ешерихия коли в урината Sad как се е заразила с това? Ще се лекуваме то е ясно. На някоя мама бебето момиченце да е имало?

# 350
Сгъваема кошара купете на бебето, ако купите за себе си походно легло. И му сложите отгоре, какъвто си матрак си поискате. Ей това е разликата между кошарите. И на двете може да се спи, но ...

# 351
Имаме ешерихия коли в урината Sad как се е заразила с това? Ще се лекуваме то е ясно. На някоя мама бебето момиченце да е имало?
На моя приятелка момиченцето имаше скоро, доста трудно се пребориха с нея. Доколкото знам се получава,когато акото  попадне отпред.

# 352
Аз не исках сгъваема кошара, но сега малко съжалявам, защото нито иска да стои в дървената през деня, нито иска да спи там през нощта...

# 353
+1 точно и ние сме така, само още не сме сложили решетката и си е залепен до спалнята . Много ми е удобно защото цяла нощ се обръща и застава на коленца и все го обръщам да ляга ако трябва да ставам от спалнята и да го дебна .. нз няма да мигна и 5мин
Легло взехме дървено, защото не намерихме модел сгъваемо, което да може да бъде залепено до нашата спалня. На дървеното просто не се слага решетката и макар да има леко разминаване с нивото на нашето легло, в началото беше добре. После синът ни почна да се върти и обръща и вече сложихме решетката. Матрак в повечето случаи се купува отделно, ние го поръчахме.

# 354
Мия я толкова добре отдолу с цел да избегна навлизане на бактерии, но колкото и да се старая като се смачка памперса с ако и се изцапва. Винаги като чуя че се е изакала го сменям Sad много тъпо , ама какво да се прави. Момичетата са много уязвими

# 355
Цитат на: Salsisha link=topic=1073277.msg37676147# 7.msg37734394#msg37734394 date=1542738233
Сгъваема кошара купете на бебето, ако купите за себе си походно легло. И му сложите отгоре, какъвто си матрак си поискате. Ей това е разликата между кошарите. И на двете може да се спи, но ...

И на нас така ни казаха, когато избирахме креват за бебето. Консултантът каза, че бебе да спи всеки ден на сгъваема кошара е все едно възрастен човек да спи на походно легло, вместо на спалня..
Бих ползвала сгъваема кошара единствено, ако знам, че пътуваме, тогава ще я взимаме с нас, това е.
В Икеа има хубави креватчета, дървени. Нашето е на Лорели, доволна съм.

# 356
Мия я толкова добре отдолу с цел да избегна навлизане на бактерии, но колкото и да се старая като се смачка памперса с ако и се изцапва. Винаги като чуя че се е изакала го сменям Sad много тъпо , ама какво да се прави. Момичетата са много уязвими
Какво лечение ви изписаха ?
Те бяха първо на по слаб антибиотик обаче не се повлия и после минаха на по силен и в момента изследванията са добри. Обаче тя беше на около годинка.

# 357
Ох, на мен ми писна с това къпане... Откакто се преместихме в апартамент без вана ми е много трудно къпането. Вече една кофа вода не й стига и вече не слагам ваничката й в стаята и да пренасям вода, защото ще трябва да пренасям две. Пробвах какво ли не вече, всичките начини са еднакво досадни и тежки за изпълнение. Мамите с по-големи бебета, как ги къпете вие?

# 358
Ох аз продължавам да се притеснявам, че бебчо яде малко. Къде мога да намеря какво количество трябва да яде бебе на 2 месеца.

# 359
130-150мл.
[video][/video]
Ох аз продължавам да се притеснявам, че бебчо яде малко. Къде мога да намеря какво количество трябва да яде бебе на 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт