За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 71

• 29 411
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
Мамчета, кажете какво да обуя на бебе, което не е проходило за навън? Обувки намирам само от 18/19 размер, който й е голям, а по-малките размери са само някакви терлички и т.н. Те ще ми свършат ли работа?
Има буйки за непроходили.. За момиченца даже тип ботуш.. Дъщеря ми я извеждам с такива..

От къде да ги купя, в НМ гледах, гледах, еми, нямаха такива, а които намерих бяха твърде малки... Аз от там й купувам главно облеклото.
Ами в H&M има да.. Но и аз в моя град не и намерих, защото бяха купили нейния номер.. Взех и едни от друг бебешки магазин.. Поръчах и от един онлайн, но не ми харесаха, защото са тънки и много зор се обуват.. И след 5 минути ги събува.. Сега харесах други онлайн и нз дари да й ги поръчам.. Ще ти потърся в нета да видя дали ще намеря тези като нашите и ще ти покажа и тези, които обмислям да поръчам.. Ще си редактирам този пост със снимки.. Или линк

# 421
В Лидл от понеделник имаше, буйки с подплата и такива тип терличе, но може и да са изкупени вече. Има във чочко бочко също. Почти във всеки бебешки магазин има. В hm не съм виждала честно казано. Но и те имат тенденцията да не си зареждат бебешката стока в някои магазини и размерите им на дрехи са ми нещо уголемени и спрях да пазарувам от тях.

# 422
  • Варна
Аз от H&M пазарувам онлайн, в магазина все нямат размер или модел, там има чорапи с вълна, пристигнаха, топли изглеждат, изчистени са, аз ще слагам такива засега в количката, отгоре е с покривало и одеало в големите студове. Така или иначе не дава признаци да ходи навън, вкъщи по чорапи прави крачки като го държим, но не е очарован. Simple Smile

# 423
Скрит текст:

Тези обмислям дали да й взема

Скрит текст:
Имаме и тези, но са и малко големи и ги събува..

Скрит текст:
И тези, но не се справя ме с обуването... Много са неудобни, защото само се мушка крака.. Не се разкопчават..

А тези, които имаме не мога да ги намеря в Интернет, а снимките са много големи и не мога да ги кача...

# 424
Аз от H&M пазарувам онлайн, в магазина все нямат размер или модел, там има чорапи с вълна, пристигнаха, топли изглеждат, изчистени са, аз ще слагам такива засега в количката, отгоре е с покривало и одеало в големите студове. Така или иначе не дава признаци да ходи навън, вкъщи по чорапи прави крачки като го държим, но не е очарован. Simple Smile

Е, онлайн по принцип и аз пазарувам, но сега покрай черния петък ще дойде поръчката след две седмици, а дотогава не знам какво да й обувам.

LittleCactus, за моята пък размерите в НМ са най-точни. От никъде другаде не намирам панталони, който да не й се свличат.

# 425
Ами моята беба е фина, сега например два от клиновете не носи, защота са от hm и са й широки и й падат като се изправя и подпира, настъпва ги и пада. А са уж за 3-6 месеца. Тя е на 7 месеца. Същият размер поръчан от английски онлайн магазин й е точен.

# 426
Ами моята беба е фина, сега например два от клиновете не носи, защота са от hm и са й широки и й падат като се изправя и подпира, настъпва ги и пада. А са уж за 3-6 месеца. Тя е на 7 месеца. Същият размер поръчан от английски онлайн магазин й е точен.

То и моята е слабичка, но си й отговарят размерите. Аз не съм виждала размери 3-6м в НМ, само по сантиметри, което е по-ориентировъчно за мен. Всичко, което е размер 74 й става.

# 427
Добре, радвам се, че за теб са ок. За мен не са, предпочитам от английски сайтове да поръчвам, по-евтино ми е, по-качествено е и стават на детето 😉

# 428
Аз взех пантофки от тези на Лидл за ползване вкъщи, че само по чорапи вече са му студени крачетата, но пък с тези май са му много топли... Иначе са удобни, даже учудващо ги търпи и почти не ги сваля.

# 429
В Н&М бебешките обувки има 16/17 като размер...говоря включително и за боти с подплата. Може да отидеш да ги видиш на живо дали ти харесват и ако няма номер....да си ги поръчаш онлайн...доставките до 31 декември са безплатни независимо от сумата 😉

# 430
Аз така и нищо не съм харесвала на моя син от H&M. Толкова пъти съм ходила и нищо!!! Или аз имам големи изисквания , не знам. Но от английски сайтове са му почти всичко

# 431
Моля ви дайте метод да приспя бебето, правиата на др Карп за нищо не стават, даже влошават положението. Падна ли нощта се превръща в някъв див звяр, който ме съсипва. През деня е ангел, през нощта зъл демон 🙄🔫. На моменти ми иде да я оставя да реве и да отида в другата стая да спя Sad толкова съм безпомощна и недоспала.

# 432
Колко е голямо детето ? Яде ли през нощта??

# 433
На 2 месеца и половина, яде да и то доста. Изцяло на кърма е. Качва по 30-40 гр на ден, пълни яко памперсите и си яде охотно,. Кърмя я докато не пусне сама о заспива на гърдата. О дигна ли я да оригне ококорва едни очи в мрака и почва да се дере като изоглавена. Как да я приспя Sad през деня го няма този проблем Sad
Колко е голямо детето ? Яде ли през нощта??

# 434
  • Плевен
Напълно те разбирам. В момента моето се катери по мен. Или мрънка или плаче и това по цяла нощ. Да ни се събират 3-4 часа сън и то на пресекулки. Мислех, че е от зъби, но не е това. Все ще има някакво затишие, а то е вече от 2 месеца. Честно искам да го подаря на някой.

Общи условия

Активация на акаунт