За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 71

• 29 353
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
От няколко дена сме със бистри сополи и никакви други оплаквания давам витамин С и калциев глюконат по препоръка на педиатър. От време на време вдига и смъква температура без лекарства. Иначе яде и пие мляко но по малко. Ще я водя на преглед да видим какво е .Та какво е според вас зъби?
Колкото и да пише из Интернет и ЛЛ да твърдят, че от зъби се получава хрема, това не е вярно.. В момента има такива вируси с изброените симптоми.. Най-добре е да я види все пак лекаря, защото ако е вируса има вероятност и от червено гърло..

# 511
Моята поръчка от Хиполенд дори няма статус предадена на куриер. Писах им, отговор до 5 дни ...

# 512
Оказа се вирус и ни изписаха Агментин, според педиатърката от зъби децата почти не вдигат температура.

# 513
Вдигат и още как. Зачервено ли се оказа гърлото? Странно ми е това изписване на антибиотик без проверка на секрет.

# 514
Как да не вдигат температура от зъби... Аз съм голям човек, че от мъдреците вдигах, какво остава за малко дете.

# 515
Да зачервени каза че е било.

# 516
Момичета, днес ми подариха този бебефон. За първи път ще ползвам такова нещо, не се смейте с каката не съм ползвала и дори идея нямам как се ползва. Някой има ли го да ми обясни къде да монтирам камерата щото в кошарата не е добра идея да стои, другото всички бебефон с камери ли са постоянно включени в контакта, това много ме дразни лично на мен. А родителското тяло издава някакъв шум, не силен но дразнещ. Моля за съвет!

https://www.hippoland.net/chipolino-video-bebefon-vektor-2-4-lcd-vibefve17si

# 517
Оказа се вирус и ни изписаха Агментин, според педиатърката от зъби децата почти не вдигат температура.

За вирус не се изписва аугментин, просто ей така, ако няма усложнения от вируса.

# 518
Да, затова се изненадах, че не са взели секрет, а са предписали антибиотик. Аз не бих давала ей така антибиотик. И моята си изкара така една инфекция, давах 2 пъти панадол като вдигна повече температура. Мина за седмица.

# 519
Мами, каква е нормалната температура на двумесечно бебе. Мерих я с дигитален термометър в дупето и я измерих единия път 37.6 и после 37.5. Тоест 37.1 нормална ли е, тъй като и утре сме на ваксина и съм пред инфаркт.

# 520
Както при нас така и при бебетата нормалната телесна температура е 36.6-36.8...

А относно този вирус, ако не е много зле положението може да мине без антибиотик.. С капки за нос, Панадол за температурата и ако е леко зачервено гърлото с гранофурин..

# 521
Бебетата имат нормална телесна температура до 37.5. "И съм пред инфаркт" - надявам се да хиперболизираш, то тепърва ще се притесняваш, ти от сега си пред инфаркти.
Педиатърът ще прегледа бебето преди ваксината и ще прецени дали да я постави. Или поне така е редно.

# 522
Бебетата имат нормална телесна температура до 37.5. "И съм пред инфаркт" - надявам се да хиперболизираш, то тепърва ще се притесняваш, ти от сега си пред инфаркти.
Педиатърът ще прегледа бебето преди ваксината и ще прецени дали да я постави. Или поне така е редно.
Хаха, много се притеснявам от тея ваксини ужас.

# 523
  • София
Naddiya, педиатърът ще прегледа бебето и ще каже дали слагате или отменяте (отлагате) ваксината.
Кажи че си премерила температурата и е била еди каква си.

ЛЛ на децата е педиатър по специалност и не слага ваксини ако детето е имало температура предният ден. Независимо от какво е вдигната температурата. Моята щерка вдигна темп. от рев и педиатърката отложи ваксината.

# 524
Както при нас така и при бебетата нормалната телесна температура е 36.6-36.8...

А относно този вирус, ако не е много зле положението може да мине без антибиотик.. С капки за нос, Панадол за температурата и ако е леко зачервено гърлото с гранофурин..
Ами моята нормална температура е 37.1/2, от мноого време правих всякакви изследвания и какво ли не. Нищо ми няма и приех, че това ми е нормалната темп.

Общи условия

Активация на акаунт