За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 71

• 28 828
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Ох не знам дали е фонтан ама бая излезне като все едно изливаш кана. Сложих я да й сменя чорапа и видях, че излиза мляко и тръгва да се дави , обърнах я надолу и веднага излезе всичко. Никога не е повръщала, защото е изцяло на кърма. Преди месец пал бях дала АМ и пак така повърна Sad. И сега се чудя да й дам ли час и половина след като е повърнала да поцока за 10 минутки, за да се унесе и заспи. Горкичката, така ми е жал Sad явно грам не й понася АМ Sad
Добавих линка в поста.
Върна без да е на фонтан? Може да и е дошло в повече, когато преядат така връщат. Но и според мен при положение, че имаш кърма, няма смисъл да даваш адаптирано, но поне опита. Ако иска да суче, дай и, ако преяде ще върне пак. Моят син връщаше постоянно, въпросът е да не е на фонтан. Всяко бебе е различно. На моя близка детето спи много малко и иска постоянно на ръце, опитаха какво ли не, ами не става. Опитвай различни неща, но не насилвай детето, то има нужда от близост, трудно е в тези месеци, но не след дълго нещата ще се променят. И нашият син от зъби някои вечери не спи до 3-4, няма как, но аз се наслаждавам вече на моментите да го гушкам, през първите 2 месеца не знаех на кой свят съм от умора, но времето лети, не усетих как мина почти година.

# 616
Дадох на бебето адаптирано мляко уж да я засити и да спи, ми нито спи отново и даже повърна мега гадно. За 1 път повръща, изкарах си акъла Sad и сега пак не спи, защото е гладна и се чудя дали да й оставя стомахчето да почива или да я накърмя Sad повече няма да го правя това с адаптираното

Ако иска да яде, да си яде, кърми я. Сигурно е прекалила с яденето, от шишето е по-бързо и не се усещат.

# 617
Ами изяде около 70 милилитра само и не искаше повече, после я сложих да я докърмя и явно нещо не й е понесло. Мисълта ми ако кърмя час след такова мощно повръщане дали ще й стане нещо? Дали ще е отпочинал стомахът? Много ми е тъпо, че само ви занимавам, но сама си гледам бебето и няма към кого да се обърна Sad
Дадох на бебето адаптирано мляко уж да я засити и да спи, ми нито спи отново и даже повърна мега гадно. За 1 път повръща, изкарах си акъла Sad и сега пак не спи, защото е гладна и се чудя дали да й оставя стомахчето да почива или да я накърмя Sad повече няма да го правя това с адаптираното

Ако иска да яде, да си яде, кърми я. Сигурно е прекалила с яденето, от шишето е по-бързо и не се усещат.

# 618
Нищо няма да и стане, няма нужда да си почива стомаха, тя ако не иска, няма да яде.

# 619
Благодаря!
Нищо няма да и стане, няма нужда да си почива стомаха, тя ако не иска, няма да яде.

# 620
Ами изяде около 70 милилитра само и не искаше повече, после я сложих да я докърмя и явно нещо не й е понесло.

Ехе, след 70 мл се е наяла, а бутната цица в допълнение й се е догадило. Преяждането няма да те спаси. Люшкай и пускай звуци от телефона като сешоар и подобни. Каката ми беше така, много люшкане и много гушкане.

# 621
Струва ми се, че си в излишна паника. От всеки пост се усеща някакво огромно напрежение, което и детето ти го усеща със сигурност и оттам идват всички драми. Седни, събери си мислите и се успокой. Това е просто един жив човек, не си на изпит по висша математика.
Бебето е преяло с АМ. Дъщеря ми също така повръща, когато ѝ дойде в повече. Използвай някое приложение за телефон за бял шум, при нас върши понякога добра работа. Слагай различни играчки, използвай биберон. Няма как да не се намери начин да се успокои това дете...

# 622
И аз мисля, че е преяло. А ако я кърмиш легнала и я оставяш да спи на вашето легло?

Аз не съм слагала Ротарикс. С голямата исках да я сложа, но лекарката ме разубеди. Покрива един единствен щам, няма смисъл. Жива ваксина извън задължителния календар, мерси съм. Единствената ваксина извън календара, която бих сложила е тази за варицела. Дори скоро обсъждахме с ЛЛ въпроса.

# 623
Всичко опитах, което казвате. Наистина всичко!!! Вече обмислям да й сложа бебешки пояс на врата и да я сложа да плува 1 час Sad хахахаха то не е смешно. Седи ококорена в мрака и си гука после реве и така ги редува. Няма бял, няма черен шум не ще да спи и тва е. Вчера си играх с нея от 16:00 до 00:30 и заспа пак в 4. Не се измаря, защоооооо , от къде тази енергия Sad. Аз съм била много гадно и ревливо бебе Sad((

# 624
На нас първия ротарикс ни го отказаха - не можело да се таймира, защото се родиха преждевременно, а преди 6 седмици и след 9 седмици било опасно и не ни го сложиха. Гледам в календара, че следва втори, не знам какво ще ми кажат за него.

# 625
  • София
dolca, пробва ли да кърмиш бебето легнала, и като се унесе, да не го местиш, а да го оставиш да спи до теб?

# 626
Ари, има ли ваксина за Варицела?

# 627
Има разбира се, ама не у нас. 😒 Аз обмислям да си я внеса от Гърция, ако не я вкарат догодина у нас.

# 628
Dolca, просто детето яко си е изместила режима.. През деня спи адски много и затова не спи нощем.. Обърнала е деня с нощта.. А и това, което са ти написали наистина е така.. Децата усещат, когато си напрегнат или изнервен и се изнервят и те.. А и когато много искаш нещо, също го разбират и не го правят.. Пробвай както вече много пъти ти казахме да кърмиш легнала, не я оригвай и я оставяй при теб на леглото.. Явно иска близост и да те усеща.. В кошарата няма как да се получи..

# 629
И аз съм на мнението да я оставиш да спи при теб.При нас имаше един период,в който бебо постоянно се будеше и единственият вариант за някакъв сън беше да го взимам при нас,вече си спи в кошарата.Не се притеснявай,че ще привикне

Общи условия

Активация на акаунт