🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 77 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ох, момичета, изгледах го на един дъх.
Ей такива епизоди обичам, много романтика и един Ибрахим. 😀
Радвам се, че нямаше големи драми, изключая Бенал, но за нея хич не ми се пише. Хич.
Казах ви, че ще е кученце изненадата, а то даже к@чка в леглото им. 😀
Демет беше много красива в тази серия, може би заради прическата, а и като че ли най- хубаво игра този път.
Някак спокойно и леко, по-рано малко напрегната ми беше.
И, разбира се, и мене успя да разплаче накрая.

Кварталът не ви ли се стори по-цветен, като в летните сериали с тези шарени къщи?
Мюжгян няма да се кротне тази жена и това си е, сигурно ще продължи да играе в комбина с Бенал.
Интересно ми е Мехди как ще реши тази ситуация, но не мога да приема да живеят под един покрив.
Нито на З. ѝ прилича да се примирява с това след заявката, че вече няма да позволява да бъде манипулирана, нито той ще защити образа си на любящ мъж.
Много ми хареса играта на Ибо в момента след нейното признание.
Сакине не мога да я понасям каквото и да направи, а Нермин ми е любимка и намесата ѝ в живота на З. не ме дразни.
Може би, защото актрисата ми харесва.
Въобще се хващам, че заради актьора не съм обективна понякога.
Например Фарук също ми е симпатичен, а Емине- никак.
Много хаотично пиша,  но не си падам по задълбочените анализи, просто гледах с удоволствие и сега ми се иска да не излизаха във ваканция.

Ааа, ПБН много хубаво беше подсказана, но Мехди ме уби с тази пижама, че и с дълъг ръкав.
Можеха да го поразсъблекат за по-голяма достоверност. 😀

И прекалиха с тези целомъдрени целувки по челото. 😀

Чакам и бг превода, че пак да си го изгледам.

# 571
Пепелче, и на мен ми се набоде в очите този дълъг ръкав на Мехди, но явно все още ни подсказват, че между тях стои някакво препятствие - не са напълно свободни един с друг. Това усещам аз от отношението им и от тези целувки по челото. Все още някак си бащински и несигурно подхожда Мехди. И в тази несигурност си има красота и обяснение. Надявам се с напредването на отношенията им, да видим един сигурен Мехди, който не целува като баща по челото, а със смелостта на обичан мъж, който също е шестица за тотото за Зейнеп, не само тя за него - да прегръща и да заявява своята любов смело!

Много се надявам "кокошката" Мюжгян да остане трогната от Зейнеп, както изглеждаше на дипломирането, и да престане да я напада - не й прилича също. Възрастна жена, а се заяжда с едно момиче, което брат й на всичкото отгоре обича.

И на мен ми харесва Нермин и също мога да оправдая поведението й, когато иска да накара Зейнеп да направи нещо. Някак си вярвам в нейната майчина любов, докато при Сакине виждам егоизъм или е някаква форма на майчина любов, която не разбирам. Добре, че Мехди излезе човек, иначе Сакине щеше да вкара Зейнеп в най-големия капан на живота й с този натрапен брак.

Оставям едни очи, които говорят, и една красива жена, която вдига глава и при най-трудните изпитания:

# 572
Дани, добре, че сложи тези снимки.
И това щях да пиша, че М. тук беше мн мн хубав. 😀
И тези очи...
А Нермин както винаги стилна!

За Мюжгян нямам надежда аз, колко пъти досега имаше шанс и ахааа да стане по-добра, ама не би.

Забравих да спомена и турските стилисти как бяха вмъкнали микро чантичките, които са топ тренд и разбира се тоалетите на З.
Винаги са на ниво ( следя няколко в ИГ) и няма да правя паралел с нашите модни корифеи. 😜

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 10:08 от pepel_ot_rozi

# 573
Здравейте Hug
Благодаря за всичко споделено Gift Heart

Гледах серията на турски руски сега наред е да я видим и с бг превод!
Ще има превод нали?

Много неща станаха ясни, но друго си е да го гледаме на роден език и да се насладим на макс!
Много ме впечатли начинът по който подходи Зенеп, когато искаше да каже на Мехди, че е имала друг , преди него.
Започна от махалата, където са родени и двамата, но са живяли в различни светове.
Как в началото е мислила, че той е като мъжете, които не приемат жени, докосвани от друг... но след като го опознала, има надежда да я разбере и това сладото"Не убивай любовта"...
Браво на сценаристите, не се задоволиха с клишето"Друг мъж ме е докоснал преди теб"...
Браво и на Демет и Ибо за прекрасната и най- вече убедителна игра!

От сета- зад кадър Simple Smile

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/106585026_31689089 … 6&oe=5F22AF42

Фенски творения

# 574
Lilims, супер беше тази сцена. И двамата я изиграха страхотно убедително. Толкова много неща казаха само с езика на тялото. Първоначално при фразата на Мехди: "Де да можеше да не сме водили този разговор" изглеждаше, че ще проговори анадолецът в него, но после от думите му останах с впечатлението, че всъщност съжалява, че Зейнеп е трябвало да му се обяснява, мислейки, че той ще я осъди морално... Ето такива тънки моменти имах предвид, че са много положителни светски послания, които екипът на ДЕК изпраща в една Ердоганова Турция Hands Clap

Иначе момичетата потвърдиха, че превод на български ще има Heart

# 575
# 576
Ох, тази сцена също ми беше супер Heart Пламъкът в очите на Зейнеп, подкрепата ѝ за Мехди, но и отстояването на собственото ѝ достойнство. Той пък поставен в такова положение... Гледат ми се още, ей. Сега с тази пауза пак ще ни мъчат Angry

# 577
Привет , мерси за постовете ви

как красиво ,финно   плъзна дланта си  мехди по ръката на 3 . страхотна игра на и.ч.
"с ръкави"' , без ръкави .
двамата се отдадоха един на друг
 на ""съгрешилата  "" двойка фар.ем. им мина котка път  . фарук в серията джентълмен ,  кавалер , подкрепящ , обичащ , отстояващ любовта си към емине / за сега- не искам да се появява втора бенал само , че от  висш. общество
мама султан -  взрив на вулкан  от емоции , лицето и се смее ,душата и плаче  Hands Clapартистка хамелеон .

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 00:16 от kmaroo

# 578
  • На зелено
Момичета, не ви изпускам и ви чета. Само чакам бг.субс и се включвам с коментирането, че нито турски, нито руски знам.

# 579
Момичета, не ви изпускам и ви чета. Само чакам бг.субс и се включвам с коментирането, че нито турски, нито руски знам.
Heart Eyes Чакаме те да се включиш.

Наистина сцената с признанието на Зейнеп за миналата връзка беше много силна. Нейната първоначална реакция на нагласеното брачно легло вероятно накара Мехди да си помисли, че тя няма желание за него. Лицето му говореше за  някакво объркване какво послание му изпраща Зейнеп. После дойдоха думите на Зейнеп, че са израснали в различни светове - още една капка към съмненията му, че тя изпитва трудност да бъде с него. И тогава дойде признанието й - за мен сякаш това беше момент на облекчение за Мехди. И неговата реакция "Щеше ми се изобщо да не се налагаше такъв разговор!" може да означава, че му се иска Зейнеп да не е имала друг преди него, но на мен по-скоро ми се струва, че той каза "Искаше ми се да не изпитваш този страх, че ще те отхвърля заради това!" "Кой съм аз, че да те съдя!" ме кара да мисля, че искаше да каже това. Но не му беше лесно да чуе също, че Фарук е докосвал Зейнеп - но го прие наистина мъжки. Колко е хубаво наистина някой да обича Зейнеп такава, каквато е, без да очаква нищо от нея! Колко хубав човек е Мехди! Истински пристан за една жена! А режисурата на момента, както каза и Кмаро, движението на ръцете, целувката, все едно отпиваше вода в пустиня, с благоговение, нейното трепетно смущение - абе, майстори са турците и това е!

# 580
Цитат
Колко е хубаво наистина някой да обича Зейнеп такава, каквато е, без да очаква нищо от нея! Колко хубав човек е Мехди! Истински пристан за една жена! А режисурата на момента, както каза и Кмаро, движението на ръцете, целувката, все едно отпиваше вода в пустиня, с благоговение, нейното трепетно смущение - абе, майстори са турците и това е!

Дани Flowers Hibiscus

# 581
привет
дани,- адмирации за поста ти
въобще в тази серия няма място за рубрика "'мрън ,мрън" ,както написа и виктория василева - липсваше само кавалерския жест на мехди

а този мъник ,""второто бебе "' ли ще да  е ?Grinning
 личи си привързаността му към животните .

# 582
Кмаро, тъкмо си мислех как искам да напиша какво ме подразни в 12 епизод, хаха - т.е. рубриката "мрън-мрън", както хубаво я нарече. Много ме подразни Бенал, ама много. Предполага се, че като видим ужасния ѝ бивш мъж, трябва да ѝ съчувстваме и вероятно да се радваме, че е под закрилата на Мюжгян. Обаче мен Бенал много ме ядосва и дано наистина Зейнеп твърдо настоява Бенал да не остава в дома на Мехди. Искам решение на ситуацията ѝ, в което Мехди взема ясна и твърда позиция и Бенал си събира парцалките и си знае мястото. Защото много ме подразни реакцията й, когато разбра, че Мехди и Зейно (както я наричат феновете в Туитър Grinning) са в Сапанджа - как можел да я остави Мехди, ами ако се наложело да отиде в болницата или нещо се случи. Тези бременни претендентки в турските сериали са много нахални. Щом носят нечие дете, правят мъжа на посмешище с капризите си. Който мисли, че турските сериали показват слаби жени и силни мъже, може да не се съгласи с мен, но аз мисля, че е точно обратното. Мъжете в турските сериали, особено край бременна жена, към която се предполага, че имат дълг, направо стават на пумпали - жените ги въртят на малкия си пръст, а те мигат виновно и търчат под команда! Grinning

# 583
Първоначално при фразата на Мехди: "Де да можеше да не сме водили този разговор" изглеждаше, че ще проговори анадолецът в него, но после от думите му останах с впечатлението, че всъщност съжалява, че Зейнеп е трябвало да му се обяснява, мислейки, че той ще я осъди морално...

Катя, ти си казала преди мен това, което аз казах:
Цитат
И неговата реакция "Щеше ми се изобщо да не се налагаше такъв разговор!" може да означава, че му се иска Зейнеп да не е имала друг преди него, но на мен по-скоро ми се струва, че той каза "Искаше ми се да не изпитваш този страх, че ще те отхвърля заради това!"

Наистина ме трогнаха тези негови думи, защото ги разбрах точно в този смисъл. Физиономията беше по-неразчитаема, но мисля, че нямаше как да не е остро изражението му при мисълта, че друг все пак е докосвал неговата любима. Много мъжко чувство е това и Мехди успя да го потисне.

# 584
дани , мерси за поста ти ,гарниран с доза хумор ,  от бенал за сега не очаквам нищо добро ,
използването на детето  за да привлече към себе си мехди е   ужасно подло деяние ,но добре че с.ц. и отделиха малко екранно време ,  а фона на тази изгарящи моменти  между м. и з. на мен лично ми мина мимоходом нейното присъствие .
това беше серията на свети валентин за двойката.
 п.с.  забелязвам , че аире нещо липсва от компанията ни - моля , да се присъединява

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 20:49 от kmaroo

Общи условия

Активация на акаунт