Звездни компромати - 386

• 77 343
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе/София
Как можа да обуе маратонки
с тая рокля?

# 106
  • София
На посещение в Рим са, с обувки е с висок, тънък ток е в началото, явно ги е свалила, за да разгледа нещо на неравен терен. Но можеше нещо по-подходящо равно да сложи.

# 107
  • Rock & Roll feeling ...
Андреа скоро ще се отвърже от Кубрат,много са ми подобни на Бранджелина.
Отърваният по-скоро ще е той. За мен той заслужава по-достойна жена.

Много сполучлив клонинг на Найлона! Гаджето й е симпатичен,дали обаче като човек е читав Thinking

# 108
  • Бургас
Андреа скоро ще се отвърже от Кубрат,много са ми подобни на Бранджелина.
Отърваният по-скоро ще е той. За мен той заслужава по-достойна жена.
Тези двамата винаги са ми били странна двойка  Той изглежда интелигентен и сериозен мъж, тя изглежда като кухо и леко парче. Или тя е скрита лимонка и всъщност е интелигентна жена, а това й е медиен образ или той не е толкова стабилен за какъвто се представя

# 109
Интелигентен Кубрат? Whistling Whistling Whistling
Лика прилика са си с Андрея и ще имат дете и семейство, сигурна съм.

# 110
  • София
Кубрат интелигентен и сериозен??? ЖДНБ!

# 111
  • София
Нито той е интелигентен, нито тя е толкова "кухо парче". Така че, намерили са се.

# 112
По повод коментарите как другите боксьори и спортисти се размножават въпреки стероидите - те го правят по време на паузи или след като приключат кариерата си.
Биляна Йотовска и Митко в едно интервю съвсем открито говореха за това как са се пазели и когато в крайна сметка тя забременяла (по време на почивка и изчистване) много се притеснявали и двамата за детето. Слава богу, много сладко момиченце имат!

# 113
# 114
Интелигентен Кубрат? Whistling Whistling Whistling
Лика прилика са си с Андрея и ще имат дете и семейство, сигурна съм.
Аз пък съм сигурна, че много скоро някоя нова любов ще има Кубрат и тя ще му народи набързо така желаните 5-7 деца.
Мадам Гущерова колко бързо след сватбата забременя Ill

# 115
  • Rock & Roll feeling ...
Кубрат намирам за посредствен тип,но който търпи промяна. Проявява дисциплина и като си даде сметка,че нещо не е било ок в неговото поведение или позиция се опитва да го коригира. Само за пример, при (преди) мача с Кличко, беше толкова самонадеян мрънкащ пуяк. Сега на последния му мач,сам каза,че българският бокс " не е само Кубрат Пулев" . Което му прави чест. Дори да не го мисли, само че го каза точно в този момент - на тяхната вечер.
При Андреа нещата ми изглеждат безнадеждни.  

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 21:12 от Летящ Кактус

# 116
Щерка му не в лоша на Дилов. Синът му май говори като него

# 117
Все пак да се отчете и годината,в която стават гаджета-2006,тогава Андреа изгрява на поп фолк небосклона Grinning
А Кубрат не е бил с този акъл сега.
Дали осъзнават,че са допуснали грешка,само те си знаят Grinning

# 118
За мен тези двамата са си лика-прилика. Като гърне и похлупак.

# 119
Никол Станкулова да не е родила тайно?

Общи условия

Активация на акаунт