Звездни компромати - 386

• 77 066
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Ехе, Путин по висок и от двамата Радеви Simple Smile

# 256
Ехе, Путин по висок и от двамата Радеви Simple Smile

И аз се изненадах. Винаги ми е изглеждал нисък до среден ръст, може би заради малката глава.

# 257
  • София
Според Гуглето Путин е 1.7, таа може би залата е стъпаловидна и той е на по-горно стъпало Grinning

# 258
  • Пловдив
Има нещо, защото Тръмп е колкото нашия долу горе и е по-висок от Путин

Скрит текст:

# 259
На стъпалце ще да е.

# 260
  • София
Да не са се снимали с восъчна фигура?

# 261
  • София
То се вижда, че е някаква зала със стъпала нагоре, та явно Путин е стъпил по-нависоко.

# 262
Според Гуглето Путин е 1.7, таа може би залата е стъпаловидна и той е на по-горно стъпало Grinning
Точно на стъпало е, не напразно го наричат кремълското джудже

# 263
Радева ми хареса.
Макронката е потрес....

# 264
Точно на стъпало е, не напразно го наричат кремълското джудже

сто процента не пред него ахаххах

# 265
  • София
Нашите с французите
Скрит текст:

# 266
Каква зала на площада са. Като я похвалих Деси и тя вземе, че се издъни, шнолка, късо палтенце, ужасен панталон ли е дънки ли са, само полото и прощавам, че сигурно и е било студено.

# 267
На мен Деси ми харесва . Не и е лесно с постоянно вперените погледи и критиката към нея.
Висока и едра жена е обаче и е нормално от това да следва , да е с по-големи стъпала.Съвсем нормално.
Аз имам такъв проблем и цял живот се съобразявам с това. Sad
Значи , островърхи обувки ,ако ще с незнамсикой да имам среща и да е незнамсиколко модерно , няма начин да сложа , абсурд. На това ,стилистите никога ли не обръщат внимание, се чудя?Чисто визуално?
Някой по -назад  писа,че му харесали само обувките. Самостоятелно да ,на нея - не  

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 00:04 от скитниче

# 268
  • Варна
Точно пък с късото палтенце Деса много ми хареса. И косата е прибрала, изглежда по уверена в този ансамбъл. Не е за рокля тя, панталонът е "нейната" дреха.

# 269
Мелания Тръмп пак си ги сложИ в малкия джоб Simple Smile
Най-добрата си е.
Нашата двойка много ми напомнят на персонажи от семейство Адамс,но все още не съм сигурна на кои точно Simple Smile
Тази какви ли магии прави на Радев,че да го задържа при себе си.
Свиленски добре се е отървал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт