Звездни компромати - 386

• 77 036
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
А Герито Дончева косми ли има под мишниците?
И аз виждам косми.

Не, има и видео със същия бански, снимано от Елза Парини, на което не се вижда да има косми под мишниците. Погледнах ѝ инстаграма, виждала съм я няколко пъти на живо, и съм на мнение, че или не умее да си обработва снимките или поне да пусне някой филтър, или не иска. На живо си изглежда точно така, за разлика от много други.  Има отпусната кожа, която доста разваля впечатлението от иначе нелошата фигура. На професионалните обработени снимки на бельо в инстаграма ѝ изглежда много добре.

# 391
Но за сметка на това, Деса Радева е прелестна 😉
Много си права😂
Само не става ясно каква е връзката , но ти си длъжна да драскаш и да се храчиш по Радева с или без повод

Не ти е лесно и на теб!
Да виждаш нещо обидно да съм написала, та изливаш толкова злоба?

А каква е връзката на дребната и напълняла Ева с Радева та си го свързала с моя пост и ми правиш паралел с Радева
Ева трябва да се взима в ръце и да свали поне 20-тина  кг,или този чаровен мъж ,ще и сложи рога, изкушения много -латини и други подобни

# 392
Ева трябва да се взима в ръце и да свали поне 20-тина  кг,или този чаровен мъж ,ще и сложи рога, изкушения много -латини и други подобни

Тъй, тъй, никаква милост! Мъже, с жени над 40 кг., обединете се и дружно сложете рога на тез ваши дебелани. А, ма, ха, чувства, любов, привързаност, обич и приятелство няма, НЯМА! Да на анорексията с цел съпруг, не на поничките!

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 15:51 от mi6eto_

# 393
Чудно ми е ММ кога ли ще ми сложи рога, че 6 месеца след раждането още не успявявам да сваля 7 кила 🤔 Колко време имам преди да стана рогоноска? Хелп!

# 394
Чудно ми е ММ кога ли ще ми сложи рога, че 6 месеца след раждането още не успявявам да сваля 7 кила 🤔 Колко време имам преди да стана рогоноска? Хелп!

Развеждай се превантивно 😂

# 395
Има и чайове за отслабване Simple Smile Точно ми изскочи един с рекламно лице Диляна Попова,  крайно неподходящо, но... да спрем разводите заради излишни кила Wink

# 396
  • София
Ми ти къде бля 6 месеца? И сигурно кърмиш, а? Вместо да се вталиш под кг отпреди раждането

# 397
Твоя мъж сигурно не е един от най-влиятелните продуценти в Холивуд 😂
А с възможностите които имат 6 месеца диета би свършила добра работа.

# 398
  • София
А представи си, че жената кърми и не може да пази диета!

# 399
Я, разтръскай малко глава. Сигурна ли си, че вече не ти тежи нещо отгоре? 7 кг? Безобразие! Naughty

# 400
А защо се газирате толкова и веднага се отъждествявате с Ева.
Та нима всички тук не сте красиви ,слаби и естествено руси😂😂😂😂😂

# 401
  • София
В Холивуд изкушенията дебнат отвсякъде. Винаги ще има нови свежи личица (и други неща Mr. Green), готови на всичко.
Ако ще се състезава с тях, отсега да се гръмне, да се не мъчи

# 402
  • София
А защо се газирате толкова и веднага се отъждествявате с Ева.
Та нима всички тук не сте красиви ,слаби и естествено руси😂😂😂😂😂

Ние не се отъждествяваме с нея. Ти имаш неадекватна оценка на действителността.

# 403
Сакън, не говорете така Stop По тази логика и Радев ще сложи рога на Десито, защото и тя поналя кокала, че и коремче отпра Naughty

# 404
  • София
Джон Сноу вече без брада. Съжалявам, ако е показван по-рано.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт