Звездни компромати - 386

• 77 034
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
На горната част на това тяло ще му отиват крака, по-дълги с поне 15 см.

# 361
  • Бургас
Не знаех, че Ева е напълняла толкова. Досега съм я виждала само от кръста нагоре. Пак е красива и чаровна, но и аз не смятам, че тази рокля е подходяща. Най-малкото й стои все едно е няколко размера под нейния.

Никол Станкулова качва в инстаграма снимки от небременния си период. Не знам какво се крият толкова някои. То кралските особи не се криеха така.

# 362
Забелязах, че от “Господари на ефира” активно следят темата тук. Коментират тоалетите на президентските съпруги и ръста на някои политици досущ както си нахортувахте по темата няколко страници назад... Не, че нещо, но за пореден път да си кажем “БГ мама” е институция!

# 363
Критиките отправени към Ева Лонгория ме подсетиха да ви споделя една много нашумяла напоследък блогърка - майка на 10 деца, която изглежда невероятно:
https://www.instagram.com/tainalicciardotoivola/
Може би защото е веган, много активна или е просто ген.
Всичките деца имат леко странни и необичайни имена - Йерусалим, Омега, Дартанян, Клеопатра...

# 364
Ева си е дебела, с къси крачета, и в лицето е като месечина, кръгло и пухкаво
Под тази рокля сигурно има стягащо бельо иначе положението ще е още по зле

# 365
  • София
Но за сметка на това, Деса Радева е прелестна 😉

# 366
Ева започна да качва килограми още преди няколко години. Разликата с времето на "Отчаяни съпруги"  беше доста голяма, на тя е и доста нисичка и всяко килце в повече и личи... Но за сметка на това е много сладка и естествена.

# 367
  • Пловдив
Представям си Деса Радева да беше излязла с такава рокля какво щеше да стане  Laughing

# 368
Но за сметка на това, Деса Радева е прелестна 😉

Като крава с къдрички.

# 369
Забелязах, че от “Господари на ефира” активно следят темата тук. Коментират тоалетите на президентските съпруги и ръста на някои политици досущ както си нахортувахте по темата няколко страници назад... Не, че нещо, но за пореден път да си кажем “БГ мама” е институция!
ами че то отдавна е ясно, че някои от пишещите тук са под прикритие Wink))) , събират материал и после воала, статиите и предаванията са готови Wink)))

Майката с 10 деца добре изглежда, ама това си е луда работа, всяка година бебе, таткото е бърррррррр, състарен и смот*н, това нейното е някаква психария

# 370
На тази с десетте деца ѝ прехвърлих 2 поста - в единия обяснява, че 8-часовият сън е вреден и тя става в 2:55 всяка ...сутрин, а в другия обяснява, че се къпе с 4 от децата и едното - спойлър само за негнусливи
Скрит текст:
си пийвало вода с урина и екскременти от пода на банята, и колко е смешно ха-ха.

Пълна откачалка е за мен.

# 371
Ще повърна.

# 372
И ще възпитава така 10 деца.....

# 373
Те се самоотглеждат предполагам.

# 374
Изпуснала съм 25 страници с клюки. Преди да наваксам, да споделя снимка на българската предеставителка на "Мис Свят" - брутална лицева асиметрия(и на други снимки я гледах, от една може и да не си личи), ако не е това, сигурно става за манекенка - слабичка е и млада.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт