Звездни компромати - 386

• 77 043
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Но за сметка на това, Деса Радева е прелестна 😉
Много си права😂
Само не става ясно каква е връзката , но ти си длъжна да драскаш и да се храчиш по Радева с или без повод

# 376
  • София
Амбър Хърт
Скрит текст:
Кристи Тейгин
Скрит текст:
Клеър Дейнс (изглежда супер след раждането)
Скрит текст:
Елизабет Дебицки
Скрит текст:
Карли Клос
Скрит текст:
Хилари Клинтън
Скрит текст:
Виола Дейвис
Скрит текст:
Алиса Силверстоун
Скрит текст:
Анди Макдауъл
Скрит текст:

# 377
  • София
Алиша Силвърстоун на тъмно ли се е обличала?

# 378
Клеър е страхотна. И тя, и роклята.

# 379
  • в рока
Клеър винаги ми е била грозна, с неправилни някак черти, роклята е супер.
Силуетът на Карлис Клос е страхотен

# 380
  • на пистата
Ева наистина не е за тази рокля..но толкова щастлива изглежда тази жена,че и е простено.Явно брака и раждането и действат много добре
https://www.instagram.com/p/BqGF3Ouj6Qd/?utm_source=ig_share_she … hid=1g551hxt9hnx8

# 381
Салпаров и Ралица Паскалева при Гала.
Аз защо съм останала с впечатление, че Салпаров е интелигентен, а сега като го слушам и гледам, много тъпо, дървено и намръщено се държи.  Двамата с Паскалева са много различни характери - тя свежа, позитивна, а той нещо все недоволен изглежда. Отегчаващ човек се оказва Салпаров.

# 382
# 383
  • На морето!
Изпуснала съм 25 страници с клюки. Преди да наваксам, да споделя снимка на българската предеставителка на "Мис Свят" - брутална лицева асиметрия(и на други снимки я гледах, от една може и да не си личи), ако не е това, сигурно става за манекенка - слабичка е и млада.

Скрит текст:
На мен ми харесва момичето, въпрки "бруталната" лицева асиметрия.

Ева Лонгория също харесвам, но за разлика от много нейни фенове не мога да се направя, че не забелязвам излишните килограми  и неподходящите за фигурата ѝ дрехи.

Радева ми харесва с прибрана коса и панталон, мисля,  че стилистите ѝ трябва да се придържат към такава визия, когато протоколът го позволява. 

# 384
Прибрана коса, но пак да е добре вчесана и оформена, а не с шнолка след излизане от банята.

# 385
Аз пък знаех за Салпаров, но за нея не, че е такава мелница и нахакана. Smile

# 386
Прибрана коса, но пак да е добре вчесана и оформена, а не с шнолка след излизане от банята.
Peace
Прибрана, пусната.....когато не е оформена, е зле. След фризьор е Ок. Някой беше споменал за ефекта на мръсното лице - активна пушачка е и кожата ѝ е сивкава и повяхнала.
И не умее да се гримира. И аз не умея, обаче не съм пред погледите на всички.
Ето - хърватката е леко заоблена и при все това изглежда прекрасно, точно като за пред обективите.

# 387
# 388
  • София
Но за сметка на това, Деса Радева е прелестна 😉
Много си права😂
Само не става ясно каква е връзката , но ти си длъжна да драскаш и да се храчиш по Радева с или без повод

Не ти е лесно и на теб!
Да виждаш нещо обидно да съм написала, та изливаш толкова злоба?

# 389
  • София
Някой беше споменал за ефекта на мръсното лице - активна пушачка е и кожата ѝ е сивкава и повяхнала.
И не умее да се гримира. И аз не умея, обаче не съм пред погледите на всички.
Ето - хърватката е леко заоблена и при все това изглежда прекрасно, точно като за пред обективите.
Хърватката с двете....висши просто е по-хубава, славянски тип, макар тази опъната рокля да не е за нея. Все пак не е Мелания, само на възраст се доближават.
Добре де, за Радева няма ли фондьотен, щом не е с хубава кожа? На тези години кожата не е като на 20, дори и без цигари.

Общи условия

Активация на акаунт