Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 477
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Аз си мисля , че актьорът, който играе Владов е казал " или ще ми дадете повече текст и сюжет или си тръгвам" и сега си смучат тая глупост от пръстите
То пък голяма загуба ще е ако си тръгне ... Simple Smile

# 76
Изгледах епизода със закъснение, много ми хареса. За пръв път от началото на сезона видях много ясно посланието, за което говореха от самото начало - за разрушителната сила на гнева и необходимостта да се освобождаваме от него, за да продължим напред. Имаше страхотни сцени между отделните герои. Много се радвам, че Банков и Цонев започнаха да стоплят отношенията си. А взаимната подкрепа, разбиране и грижа един за друг между Кая и Христо ми харесват все повече.
Да видим сега какъв екшън са ни приготвили с Психото Grinning

# 77
Аз си мисля , че актьорът, който играе Владов е казал " или ще ми дадете повече текст и сюжет или си тръгвам" и сега си смучат тая глупост от пръстите
То пък голяма загуба ще е ако си тръгне ... Simple Smile

На мен ми харесва Владов - и самият актьор, и образа му в сериала. Можеха да му дадат нещо по-добро от Лора.
Не ги виждам като двойка...
изненада беше и за мен, очаквах покрай сватятя да се сдобрят Мазови.

# 78
Брррр... лудото Ванче май ще ни се стори като дете от детската градина в сравнение с този 😬

# 79
И аз си мислех, че мамите ще помогнат, те пък се изпокараха и опропастиха и без това мисията невъзможна на Мазов.

Ванилия, мда, погледа му е убийствен, още на първите снимки като го пуснаха и още не бяхме гледали епизода с откраднатата обеца усещах, че този ще е голям проблем Grinning

# 80
  • тук, на мястото си
С този образ който направиха на Лора спокойно могат да откарат още един сезон. Тъкмо ще смени още  двама - трима  докато разбере какво иска.
Искам историята с психото да  е по - лека, но пък колкото е по - натоварваща, толкова повече ще задържат вниманието ни. Ще видим довечера.

# 81
  • София
Психото е много страшен. Ще видим какви ще ги надроби.
Любопитно ми е Христо на кой на мястото ще го назначат. Не виждам някой да е тръгнал да напуска. Не смятам и че Цонев ще бъде уволнен, камо ли Банков да иска да става директор. Нещо друго ще измислят. Не ми харесва и заигравката на Огнянова и Банков. Все се надявах да му измислят по подходяща и готина жена, но уви.

# 82
Явно достигането до истината за смъртта на момчето и нейното разкриване ще е повратната точка в отношенията между част от героите и в техните истории и затова се случва чак на този етап от филма. Ясно беше, че Цонев и Банков в някакъв момент ще намерят път един към друг. Интересно ми е оттук нататък по какъв начин ще ги свързват в общ сюжет. И вероятно окончателното помирение между тях ще дойде, когато двамата заедно преместят Рая от Германия тук, при майка й.

Двете свати направиха на пух и прах Мазови, но всяка по своему и според разбиранията си се погрижи за детето си. Майки, какво да ги правиш Grinning

Вероятно нямаше как да намерят по-подходящ актьор да изиграе ролята на Психото. Само като му видя погледа и се напрягам Simple Smile Ясно е, че ще има драма и екшън, дано само последствията да не са непоправими.

# 83
Илиева ще е на топа на шегичките този епизод, като кученце била на Захариев Joy, направо жал ми стана за нея в операционната:
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/982364?autostart=true

# 84
Оф, горката Joy Хич не е изкарала късмет със специализацията Joy

# 85
Хахахахах 😂 явно довечера ни чака свеж епизод, а утре като за петък поетът ще се изяви и ще умуваме уикенда какво става.

В краткото промо Захариев казва на Врабчев, че само човек без деца би определил ежедневието на един родител като еднообразно.

# 86
  • София
Ох, тази Илиева Joy
Много ще им станат коремните хирурзи.
Обаче от тях има лекари и с по две специалности, така че може да се наместят нещата и да се отвори място за Христо

# 87
Захариев май не знае, че да викаш на някой когато го обучаваш не е правилен подход да се научи  и че само го стресираш  Grinning

# 88
Пак един кахърен Банков Simple Smile

# 89
Аз въобще не мисля, че трябва да махнат някого, за да назначат Христо - те тез неща не ги гледат много много.

Общи условия

Активация на акаунт