Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 483
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Илиева е много свежа, определено раздвижи сериала. За нея няма достоен мъж за сега, тя е уникална. Laughing

# 91
Илиева е много свежа, определено раздвижи сериала. За нея няма достоен мъж за сега, тя е уникална. Laughing

Пенев, ако не го отмъкне Бенка Simple Smile

# 92
  • София
Надявам се да има заплаха за живота на Огнянова, Марио да я спаси и да се приключва с тези пошли палави погледи към Банков. Че нещо много олеква Зорница като поведение.

# 93
Да не стане само като Лора 2 😂

# 94
  • София
Надявам се да има заплаха за живота на Огнянова, Марио да я спаси и да се приключва с тези пошли палави погледи към Банков. Че нещо много олеква Зорница като поведение.

Според мен може да стане точно обратното.

# 95
Интервю на Ернестина Шинова - явно тепърва ще ни занимават с драмите на Стаменова, подозирам, че и Фотев ще е замесен в това нещо много трудно...

"Предстои ми да изиграя нещо много трудно, за което малко се притеснявам, но именно в това е чара на "Откраднат живот" – ние сме като един хор, в който от време на време излизат различни солисти и когато ти си наред, се стараеш да дадеш най-доброто от себе си, защото всички камери са обърнати към теб”, сподели Ернестина Шинова в "На кафе".

https://nova.bg/accents/view/2018/11/07/231264/ернестина-шинова- … -откраднат-живот/

# 96
Анонсът:

Поредна порция предизвикателства очаква персонала на болница "Свети Кирил" в премиерния епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Новата специализантка на Захариев ще покаже съмнителни умения в работата, а Христо ще се завърне на работното си място след делото. Какво предстои на героите по-нататък?

Междувременно поетът, който е пациент на Огнянова отива при нея в кабинета на преглед и я кани на представянето на новата му стихосбирка. Ще се съгласи ли тя да отиде и как ще реагира той на отговора ѝ?

https://nova.bg/accents/view/2018/11/08/231326/нови-провокации-за-лекарите-в-св-кирил-в-откраднат-живот-анатомия-на-гнева/

# 97
  • София
Дам, Христо пак ще се яви с парцала, обаче сега да видим как ще се държат останалите.

# 98
Като ви чита бая съм изпуснала пак, гледаме го докато вечеряме, всеки нещо говори, аз с 1 ухо филма, не става така, добре че мога да си пускам повторения

# 99
Казах ли, че петъчно ще поднесат хоръра. Нищо хубаво не я чака Зорница 😒

# 100
Казах ли, че петъчно ще поднесат хоръра. Нищо хубаво не я чака Зорница 😒

Чудя се дали Марио няма да умре Sad
Тази снимка, като я гледам, на такива мисли ме навява.

# 101
  • София
Не ми се вярва да затрият Марио. Аз си мисля, че Психото може да изнасили Огнянова и тя да го убие. И после доста трудно да се съвземе. Надявам се да не се стигне до такива крайности, а да минем с нещо по-леко. Отвличане, малко шамари и някой я спасява.

# 102
  • Пловдив
Не,че ми е любимец  Mr. Green ама...от кво да умре  newsm78 И що да го затриват?Ако е за да ги съберат с Банков,то ще трябва още един сезон Зорито да го прежали...

# 103
Не ми се вярва и на мен. А и знаем, че Павлов още снима.

Така написано ми се струва, че е действие, свързано със самата нея.
Докато евентуална смърт на Марио - би следвало да е просто скъб, не е нещо невероятно за изиграване, макар и доста тежко.
То кажи режи, всеки един от героите се наложи да преживее смърт на близък, не смятам, че това би я разтърсило толкова много.

# 104
Едва ли ще се стигне до умиране на Марио, но може да пострада, докато я спасява. Знаем, че по времето, когато тези снимки се правеха, Велислав снимаше игрален филм, така че може да са го закотвили в реанимация, докато си свърши работата Grinning
Иначе предполагам, че Психото ще замъкне Зорница нанякъде, щом ще е в два епизода и Марио ще я търси. Но не мога да си представя като ги намери, какво ще го спре да не му види сметката, защото аз също смятам, че ще посегне на Зорница.

Общи условия

Активация на акаунт