Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Как можах да забравя хубавият монолог на Банков,точно пък на него,не ме е срам Joy

На Мазов да му върнат Мишева Simple Smile
Интересни са ми Лора и Влади,може би щото харесвам него.

Как се сближиха Банков и Цонев.Добре ,че беше тази обща кауза и Цонев смятам,че най -накрая прости на Банков.

# 61
  • София
Владето може да напусне, разстроен от лудата Лора и ето свободно място за хирург. 😂  Какво ли ще дават още 30 серии? Не ми се ще да има заигравки между Банков и Огнянова, Марио не заслужава такъв шамар.

# 62
  • Ню Йорк
Владето може да напусне, разстроен от лудата Лора и ето свободно място за хирург. 😂  Какво ли ще дават още 30 серии? Не ми се ще да има заигравки между Банков и Огнянова, Марио не заслужава такъв шамар.

Той и Мазов не заслужава Лора да го смени с тоя Владов, че и детето му взела, ама сценаристите са гадни.

# 63
Как детето ще е на Мазов? На двамата е, от нейна яйцеклетка, лудата девойка беше сурогатна майка, нали се наложи да отстранят матката на Лора.
то след толкова бременеене на Ванчето ептен съм се объркала, вярно нейната яйцеклетка е.

# 64
Марио може и да замине накрая за Израел Simple Smile Нали така и не успя. В кръга на шегата, ама наистина може и да го разкарат, ако решат, че историята Огнянова-Банков има повече рейтинг. Всичко е до рейтинг все пак.

# 65
Май няма да позная, че ще сдобрят Мазови. Хинова и Владов така се заобичаха изведнъж.

# 66

Той и Мазов не заслужава Лора да го смени с тоя Владов, че и детето му взела, ама сценаристите са гадни.
Той един път не го погледна това дете, дори когато се прибираше вкъщи, не я отменяше. Само ѝ натякваше каква лоша майка е, а той защото баща за чудо и приказ.
И на мен ми стана мъчно за него тази вечер, но късно му дойде акъла в главата.

# 67
Май няма да позная, че ще сдобрят Мазови. Хинова и Владов така се заобичаха изведнъж.
И аз до последно таях надежда.
Хич не си подхождат Владко и хинова

# 68
И аз до последно таях надежда.
Хич не си подхождат Владко и хинова
Kаква беше тая голяма любов, дето пламна изведнъж и в същото време никого не вълнува  Laughing

# 69
Аз дори се учудих като бяхте споменали как пламнали искри на покрива като я спаси от падането , заради майката на Кая. А то какво стана. Любов за чудо и приказ.

# 70
  • София
Тази ''връзка'' между Владов и Хинова е най-нескопосаното нещо създавано от сценаристите. А Хинова лично за мен е най-ужасно изградения женски образ в цялото шоу. Но дори и да не е така, аз лично не мога да я понасям и винаги когато я гледам и ми се иска да превключа канала, просто ми действа като енергиен вампир.

Иначе за епизода, фантастични Карамазов, Пенев и Вергов. Таман коментирахме как имаме три супер звезди и нищо кой знае какво, обаче в този епизод и тримата се разгърнаха и пометоха всичко останало. Пак ще кажа, сцената между Цонев и майката на Филип бе много силна и емоционална. Карамазов пред съда как само пресъздаде всичко с очи и мимика, Вергов с Цонев как премина през всички фази на настроението. Изобщо много добре. За съжаление подобни епизоди са по-скоро изключение.

# 71
Аз си мисля , че актьорът, който играе Владов е казал " или ще ми дадете повече текст и сюжет или си тръгвам" и сега си смучат тая глупост от пръстите

# 72
  • Там,където се събуждам щастлива.
Защо да е глупост любовта на Хинова и Владов? Въобще не е лесно да се живее с циник. В началото, когато си влюбен и с розовите очила е забавно, но след това е изпитание, което не всеки може да приеме дълго, дори и при наличието на деца. Мазов винаги се е отнасял към нея снизходително и сякаш Хинова му е длъжна за професията, операциите и т.н. Не си спомням да е имал момент, в който да се е възхищавал от нея и това, което прави. Никога не го изказа с думи, а жените се нуждаем от думи. Едно “Бръмбарче” в определен момент не е достатъчно. Разбирам Лора напълно.
Мазов сега го съжаляваме,  но циниците си остават циници и не се променят. Та...връзката им няма бъдеще.

# 73
Този епизод също ни представи своеобразен паралел между двете двойки. Едната се сближава преодолявайки заедно тежки житейски изпитания разбирайки се дори с мълчание, а другата се разделя от сериозни различия в решаването на незначителни проблеми поради липса на нормална комуникация и желание за компромиси. Явно проблемите на Мазов и Хинова са незначителни защото, ако живота ги беше подложил на по-мащабно изпитание например сериозен здравословен проблем с детето им едва ли щеше да им е до кариера, любовници и разправии без никой грам да отстъпва от това което си е наумил. Незряло поведение на възрастни хора. Не му завиждам на Владов когато отмине розовия период.

Само Пенев беше готов да залага, че ще осъдят Христо. Така че разделение между лекарите по отношение на историята на санитаря засега не видях. Като се появи Марио ще видим и той каква позиция ще заеме, но се надявам да е разумна.

# 74
има хубави монолози, но останалото е гола вода

Общи условия

Активация на акаунт