Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 655
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Ванилия, през цялото време на промото е тъмно, просто има много светлини и свещи навсякъде, та малко обърква.

Майче, вързал я е, щото ще опука яденето за половин час и после няма да има какво да правят Grinning

# 241
Ванилия, през цялото време на промото е тъмно, просто има много светлини и свещи навсякъде, та малко обърква.

Майче, вързал я е, щото ще опука яденето за половин час и после няма да има какво да правят Grinning

Опасен е тоя - разбрал е, че Зорница обича да похапва и е взел предохранителни мерки, за да не приключи вечерята за отрицателно време Joy

# 242
Обаче ме потриса какви ще ги върши тоя тип, предвид, че на една от снимките, които бяха пуснали с тях двамата, Зорница беше облечена сякаш официално с черна рокля, а и на вчерашната снимка с Вергов, пак си личи че е с рокля. Просто извратеният му ум ще я тормози жестоко. Sad

# 243
  • Берлин
Банков не е по загрижен за Зорница от Марио. И как си представяте, че човекът, който живее с нея и я обича ще стои и ще наблюдава без да се мръдне. Ковачев за чужд човек наруши правилата, че за любимата си жена няма??? Невъзможно!
Някои ме обвиняваха, че пиша за "пословичната доброта" на Зори. Ето видяхме я нагледно.
Аз бях. Не е доброта това,а глупост

# 244
  • София
Ясно, довечера ще ни занимават с последиците от глупавата постъпка на Огнянова.
Дано не е това целия епизод.

# 245
Достатъчно ни занимаваха по цели епизоди с глупостите на Карагьозов. Време е да има нещо интересно в сериала.

# 246
Обаче ме потриса какви ще ги върши тоя тип, предвид, че на една от снимките, които бяха пуснали с тях двамата, Зорница беше облечена сякаш официално с черна рокля, а и на вчерашната снимка с Вергов, пак си личи че е с рокля. Просто извратеният му ум ще я тормози жестоко. Sad
О да, извратеняците могат да бъдат много методични и педантични. В случая този не иска просто Зорница, той иска всичко да е както трябва - тя да е нагласена за него, вечерята да има вино, свещи и т.н. Създават си една несъществуваща реалност, за да получат пълно удовлетворение, само присъствието на обекта на "чувствата" не е достатъчно Head Band

# 247
  • София
Всеки сезон си има своите главни герои.
В този един от тях очевидно е Христо Карагьозов.
Другите си минаха по ред Simple Smile и не е нужно да натрапват по цели епизоди с тях.

# 248
Шаци, със сериалите от този тип с много сюжетни линии е така - един ден ни занимават с глупостите на един персонаж, друг ден - на следващия и така. Grinning
А в тоя сезон главният герой е Кая, не Христо Joy

# 249
Скрит текст:
О да, извратеняците могат да бъдат много методични и педантични. В случая този не иска просто Зорница, той иска всичко да е както трябва - тя да е нагласена за него, вечерята да има вино, свещи и т.н. Създават си една несъществуваща реалност, за да получат пълно удовлетворение, само присъствието на обекта на "чувствата" не е достатъчно Head Band
А и когато обекта на желанията им се дърпа и недоволства, проявява едва ли не за тях неблагодарност към усилията им, може да доведе до това да наранят  обекта в изблик на гняв.

# 250
  • София
Шаци, със сериалите от този тип с много сюжетни линии е така - един ден ни занимават с глупостите на един персонаж, друг ден - на следващия и така. Grinning
А в тоя сезон главният герой е Кая, не Христо Joy

Писала съм "един от главните герои", не че е единственият.
Четете постовете като дявола евангелието и както ви изнася така се преиначават.

# 251
Майче, да, за съжаление възможно е и това.

Понеже видях, че е обсъждана усмивката на Банков в рапорт залата по-напред в темата, мисля, че тя беше предизвикана от идиотията на Пенев и от разказа му как санитарят-лекар държал ръцете на Стаменова, докато прави торакоцентеза. В никакъв случай не е бил ехиден към постъпката на Марио, ми и той самият наруши правилата в 23 еп. на 4 сезон, когато накара Зорница да оперират момиченцето с възпаления бъбрек, за да го спасят. Тогава Кръстева му казваше, че нямат право и не е по правилата да извършат подобна операция на дете в Св.Кирил и той й отвърна, че когато става дума за живота на дете не го интересуват нито правила, нито система.
Едва ли оттогава до сега принципите му относно лекарския дълг са се променили коренно. Колкото до това, че не се намесил - ми в залата бяха и Тасев, и Владов, които също мълчаха. Просто Романова като завеждащ на хирургията направи каквото трябва - забележка, все пак не може да го потупа по рамото. И смятам, че всички в залата - може би без Пенев Grinning - знаеха, че Марио е постъпил правилно като лекар.

# 252
И аз мисля, че беше насочено към Пенев, но защо да не обвиним злия Банков в злорадство към Марио.

Някои хора имам чувството, че гледат само и единствено, за да търсят конфликт между двамата.

# 253
  • Берлин
Ванилия,не само "гледат",но и пишат Wink с тази цел

# 254
Ванилия, не съм искала да предизвиквам спор Simple Smile Просто изгледах серията по-късно и не останах с такова впечатление от тази сцена, а и видях, че е обсъждано, затова писах. Дори я изгледах втори път Simple Smile Иначе вероятно щях да си спестя усилието Wink

Общи условия

Активация на акаунт