Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Добре, аз ли съм в грешка нещо или това е коментарната тема за сериала?

Попитала съм за нещо, свързано с епизода, което не ми е станало ясно. На който не му изнася да не чете и коментира, но “стига вече” може да си казвате на друго място.

Ама това са твои думи !
Нали ти призоваваш постоянно да си казваме мнението и да си обсъждаме, без значение дали харесваме този и онзи, защото все пак всички имат право на мнение ?
Нали се разбрахме, че можем да недоволстваме и срещу Ковачев, и срещу Банков, и срещу Пенев, Владов, Мазов.
Ако някой не е разбрал дали Банков е знаел или не е, може да попита, нали ?
Не е нужно веднага да се отвръща с " ..ама нали Банков трябва да е черен...".

Veracruz, не разбирам какво искаш да кажеш.
Едно е да си изкажеш мнението, примерно харесваш този или онзи, съвсем друго е да кажеш Банков скри от Христо, че Цонев говори с майката - това не е мнение, а твърдение.

Както виждаш точно попитах Банков знае ли, без да се обяснявам дали е бял или черен.

# 301
Ели, мога ли най-учтиво да те помоля да не правиш генерални заключения кой какво гледа и с какво го преглъща? Употребила си множествено число, затова приемам, че поста ти е насочен към повече от един потребител, а за съжаление тук непрекъснато се прокарва някаква разделителна линия. Та в този смисъл, почувствах се лично засегната, защото не съм дала повод за подобно отношение. Simple Smile
....

Направо недоумявам това пък от къде изскочи  newsm12
Little Pearl , нито съм те цитирала , нито е било по повод твое изказване , а за да си по-спокойна - напоследък даже и почти не те чета .
Ще свърша нещо по-полезно до 21 ч. После ако има  какво , може и да коментирам .

# 302
Ако почна да коментирам и боксовия чувал в избата като най-страдащ от гнева на лекарите пак ще тръгнете да се мерите заради Банков или Ковачев повече е страдал Grinning
Не е никак приятно да си препрочитам и редактирам по няколко пъти мнението за да не би да се засегне някой.

# 303
Хахахахахах
Ми хиляди възглавнички по дивана, нощни лампички навсякъде, бухнали завеси, кухнята беше с някакви мотивационни картини, кухненски робот видях Animal Joy Cat някакви такива неща, на първо гледане, довечера ще го огледам по-добре Animal Smiley Cat  странен ми се видя, като от каталог на Икея Animal Joy Cat
Ама ти погледна ли финалните надписи на епизода дали случайно там няма логото на Икея като реклама? Thinking Щото нали знаеш - който плаща, той поръчва музиката Joy Както са го наредили жилището, така ще го показват, артикулите са много Joy

Ели, това, че не ме четеш е голямо облекчение за мен Simple Smile

# 304
  • София
Ако почна да коментирам и боксовия чувал в избата като най-страдащ от гнева на лекарите пак ще тръгнете да се мерите заради Банков или Ковачев повече е страдал Grinning
Не е никак приятно да си препрочитам и редактирам по няколко пъти мнението за да не би да се засегне някой.
ама ти какво щеш в женски форум Joy
Тука можеш да получиш всичко, ако ти е малко у дома.
Това на майтап.
Много е приятно да се четат твоите коментари.
Все пак мъжете са от Марс.

# 305
Чувствам се прекрасно в другата тема, защото никой никого не съди, никой с никого не се заяжда, не се трият коментари и цари една приятелска атмосфера. Тук има няколко човека, които скачат злобно на всеки коментар срещу Банков. И когато някой им отговори или се защити  става страшно...  Не разбирам от къде идва тази злоба.  Нали уж това са само измислени герои... От друга страна Марио може да се критикува и обижда с всякакви епитети- проблеми няма. Че и актьора. Честно, незнам как щяхте да реагирате ако някой обсъжда Вергов, наричайки го "неприятен", "грозен", "ниска топка", да говори за тена му или зъбите...Харесвам еднакво и двамата актьори, но всичките тези незаслужени обиди ме карат да заставам на страната на незаслужено обиждания. А и до момента не виждам с какво толкова Банков превъзхожда Ковачев...

# 306
Имаме си клипче. Психото и Зорница щели да са семейство Flushed
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/349196969149229/

# 307
  • София
Чувствам се прекрасно в другата тема, защото никой никого не съди, никой с никого не се заяжда, не се трият коментари и цари една приятелска атмосфера. Тук има няколко човека, които скачат злобно на всеки коментар срещу Банков. И когато някой им отговори или се защити  става страшно...  Не разбирам от къде идва тази злоба.  Нали уж това са само измислени герои... От друга страна Марио може да се критикува и обижда с всякакви епитети- проблеми няма. Че и актьора. Честно, незнам как щяхте да реагирате ако някой обсъжда Вергов, наричайки го "неприятен", "грозен", "ниска топка", да говори за тена му или зъбите...Харесвам еднакво и двамата актьори, но всичките тези незаслужени обиди ме карат да заставам на страната на незаслужено обиждания. А и до момента не виждам с какво толкова Банков превъзхожда Ковачев...
Кой тука е наричал така Велислав Павлов?
Имате тема, никои не ви досажда.
Пишете си там.
Тук се пише за сериала.

# 308
  • Ню Йорк
Не ми се гледа сюжетната линия с психопата и наивно-тъпо-инфантилната Зорница  ooooh! , но за съжаление ще ни замнимават поне още 2 епизода с нея. Не искам да я събират с Банков, ужасна пропаст зейва когато Димитрова и Вергов си партнират на екрана.
Пенев ми е гнусен и противен, дребна душица. Актьора се справя впечатляващо с образа Wink

# 309
  • Бургас
Понякога озвучаването е толкова дразнещо,че чувам само музиката,но не и разговора,който се води!
Защо го правят така? Да ни дразнят ли?

# 310
Тоя централно не е добре. Семейство да бъде ли, да го обичала. Бррррр

# 311
Та, Шаци,
хайде да спреш да ми казваш какво да правя! От  доста време се опитваш и не ти се получава!

# 312
  • София
Огнянова трябва да му влезе в тона на психаря, за да може да я освободи и да действа по някакъв начин.

# 313
  • София
Та, Шаци,
хайде да спреш да ми казваш какво да правя! От  доста време се опитваш и не ти се получава!
По принцип го написах.
а за другото... много ниско ми тупка топката, само да я подритна си струва.

# 314
Тоя централно не е добре. Семейство да бъде ли, да го обичала. Бррррр
Майче, както писах и преди - при него цялата картинка е оформена от доста по-рано, той действа съвсем целенасочено и по план. Положението май е по-зле, отколкото изглеждаше.

Общи условия

Активация на акаунт