Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 509
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Следващите дни започват снимките на последните епизоди:

# 676
Следващите дни започват снимките на последните епизоди:

Идеи имаме много, ама никой не ни пита 😏😂

# 677
В кой епизод миналия сезон е сцената между Ина и Фотев, за която говорите?

# 678
И в интервюто онзи ден казаха, че ни очакват доста обрати, кой знае какви фантасмагории са измислили, за да завържат нов сезон - мисля си, че натам вървят нещата.

# 679
Наум е написал, че ще са 48 епизода, а не обявените в началото 54.

# 680
Наум е написал, че ще са 48 епизода, а не обявените в началото 54.
Така ще свърши доста преди Коледа. Да не са измислили още някой сезон на Вип Брадър?

# 681
  • София
Спокойно -  ще дават 6 епизода с ретроспекции и ще ги добутат до 54. Simple Smile

Явно нещо не е наред с рейтинга иначе не мога да си обясня защо ще съкрашават сезона.

# 682
Според мен има корекции в сценария в движение и от там идва разминаването в епизодите - видяхме, че онази сцена на Огнянова и Марио с куфара я изрязаха, може би някои от заплануваните неща са отпаднали, съответно се съкращават епизодите.
А гледам и че доста от актьорите не снимат интензивно, може и това има значение.

# 683
  • София
Нямам никакво време напоследък Sad , но днес успях да изгледам епизодите. Много ми беше интересен петъчния, въпреки че вече знаех какво ще стане, защото бях засякла промото за вторник.
Много  са ми интересни взаимоотношенията между Захариев и Илиева, сигурно сте коментирали вече, но дали ще има нещо там?

# 684
Епизодите се преполовиха, Фотев още го няма.
Ина почти достигна бременността на Ванчето.

# 685
  • София
Затова се ядосвам на епизодите с психопата и бруталната сцена накрая. За чий .... ги набутаха в сценария? Те не могат да си оправят основните сюжетни линии - Христо и Кая, Мазови, Ина и Фотев, плеснаха изключително тежка ситуация, която не се преодолява за две-три серии. Кога ще се възстановява Зорница, кога ще поеме по пътя все тая с кой, кога ще развият ситуациите при другите герои.
Абсолютно изсмукана от пръстите драма, жестока и безсмислена за сюжета на филма.
Знам, че Милошеви ще кажат, че са актуални и злободневни, за мен са творчески инвалиди. Жалко за прекрасните актьори, участващи в тези безумия.

# 686
  • София
Ами ако вярваме на Наум Шопов след три седмици сезонът ще свърши. А те тепърва ще започват снимки на последните 6 епизода. Не е ясно как ще се случат нещата. Нещо има сбъркано и дано да е изказването на Наум, че сезонът ще е от 48, а не от 54, както беше обявено предварително.

# 687
Борис достатъчно се репчеше на Фотев и сега може би живее последните си дни. За Наум сезона може и да свършва в серия 48, но за останалите не вярвам да има промяна в първоначалните планове.

# 688

Много  са ми интересни взаимоотношенията между Захариев и Илиева, сигурно сте коментирали вече, но дали ще има нещо там?

Сега се сетих ,че и на мен са ми  чудни - Захариев така я нахока от близко разстояние до кафе-машината ,а тя изобщо не мигна,даже не се изчерви 😂 Изобщо той толкова я бъзика ,,пък и другите, а тя все едно нищо не е станало - вярно,че има хора "гьон сурат", обаче чак пък толкова невъзмутима ... Захариев я подиграва, а пък същевременно и се върза на идеята с таблета за връзка на "патенцето" и "жабчето" ,та чак сам се включи активно ☺

# 689
А какво стана с опцията на Ина и Тасев да се оженят в чужбина? Отпадна ли или остана така подхвърлена и забравена? Защото, ако заминат, ето ти свободно място за хирург и честито на Христо. И без това, когато решат проблема с Фотев, Ина и Тасев ще се изчерпят съвсем. А и, когато разбраха, че Христо е лекар и може да го оправдаят, първи Тасев подметна, че може да го назначат като хирург (сцената, в която Пенев се притесни за мястото си Simple Smile ).

Общи условия

Активация на акаунт