Бързи здравословни въпроси и отговори – 17

• 37 694
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Ако не стане с кремче, защото херпесите понякога са много упорити, таблетки Ацик. Но това е вече тежката артилерия.

# 556
Благодаря! Трябва да ги проверя, защото кърмя..

# 557
Shy&beautiful, лабораториите имат пакети, които са кръстени по различен начин. В Рамус е Трансмисивни инфекции. Цената е около 50 лв. обикновено.
Включва СПИН, HBsAg, хламидия трахоматис IgG/IgM, сифилис – CLIA, Микробиологично изследване на секрет /влагалищен, уретрален или еякулат/.
Ако си решила, заведи господина. Но го направи и ти.

Благодаря, подобен пакет пуснахме вече, просто в друга лаборатория. Аз имам всички изброени изследвания. Hug

# 558
Нито  Ацик ,нито  други кремчета   ми помагат на мен в началото .Хапчетата ,които предложиха по-горе може да се навия да пробвам .Аз правя така-изгарям парче вестник в една чинийка и с изгореното жълто ,което е в чинийката мажа  Peace

# 559
От-до колко години? Ако е докъм 25, да.
После не мисля.
след 25 е ... 26-28 период

# 560
Нито  Ацик ,нито  други кремчета   ми помагат на мен в началото .Хапчетата ,които предложиха по-горе може да се навия да пробвам .Аз правя така-изгарям парче вестник в една чинийка и с изгореното жълто ,което е в чинийката мажа  Peace
Подкрепям. А, ако го правиш през 15- 20 минути- още по- голям успех ще имаш. И супер хигиена, за да не предадеш вируса.

# 561
Ако кърмите, мисля, че няма да можете да пиете таблетки, но в листовката на крема Ацик пише, че няма данни при бременност и кърмене.

# 562
Подкрепям. А, ако го правиш през 15- 20 минути- още по- голям успех ще имаш. И супер хигиена, за да не предадеш вируса.

Кое е жълто? Всичко не е ли черно като въглен?

# 563
Здравейте. Преди цикъл все ми е лошо, замаено, разтреперано, сърцебиене.
Все си мислих, че е ниско кръвно, вчера го мерих - високо. На някой друг случва ли му се, съвети? 158 на 70, пулс 100.
Май на кардиолог трябва да отида..

# 564
Здравейте. Преди цикъл все ми е лошо, замаено, разтреперано, сърцебиене.
Все си мислих, че е ниско кръвно, вчера го мерих - високо. На някой друг случва ли му се, съвети? 158 на 70, пулс 100.
Май на кардиолог трябва да отида..

Аз съм така и пия небилет 5мг половинка сутрин. Че ако се ядосам на работа или както казваш преди цикъл вдигам много бързо. Трябва да отидеш на кардиолог, защото нелекуваното кръвно води до лесна пукаемост на съдовете в бъдеще.

# 565
А защо преди цикъл от хормоните сигурно?
Да, ще отида. И аз все нещо се притеснявам или ядосвам.

# 566
А защо преди цикъл от хормоните сигурно?
Да, ще отида. И аз все нещо се притеснявам или ядосвам.

Ами не знам, възможно е да е от хормоните, да Simple Smile

# 567
Да попитам, някой знае ли колко време преди да изследваш Хеликобактер не трябва да си пил лекарства?

# 568
  • София
Въпроса ми е свързан със скарлатина при дете и доказана начална бременност при майката, която е конткатна, но не е болна към момента на излекуването на детето. Опасно ли е за плода?

Преди години бях в подобна ситуация, отговорът на лекарите тогава беше- НЕ, не е опасно

Да попитам, някой знае ли колко време преди да изследваш Хеликобактер не трябва да си пил лекарства?

Аз изчаках около десетина дни.

# 569
Какъв цвят са капките за уши Отипакс? Боядисват ли кожата?

Общи условия

Активация на акаунт