Как си представяте......и на колко години е.....

• 45 571
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 60
  • Далече, далече
Мъдростта идва с годините, ще прощаваш, че те помислих за по-стар.

# 61
Много хубава тема, провокира въображението. Free agent си я представям средна на ръст, с нормално телосложение, около 32-35, с къса кестенява права коса, на черта, най-много до раменете, спортно облечена. Fever rey, понеже знам, че е адвокатка, си я представям като тия по филмите - в кантората със строг костюм с пола и сако и сред купища папки с дела. Но пък като знам, че има четири деца, отделно си я представям в голяма кухня, пак като по филмите, заобиколена от домочадието, с много смях и закачки. Мис Каролин Бингли я виждам като миловидно момиче, 22-25, с тъмноруса права коса до под раменете, много добричка и скромничка и с приятна усмивка. Мъжете ми е някак по-трудно да си представя, но пък си представям жената на Манекена - около 35, с руса чуплива коса, която носи вдигната с шнола, силно гримирана, с изрисувани вежди и доста предизвикателно облекло.

# 62
  • Другата България
И аз свързвам форумен образ с аватар.
Но и доста от обсъжданите съм ги виждала, така че знам как изглеждат в действителност.

# 63
  • Далече, далече
Аз си представям Мис Каролин Бингли като красавиците на аватара й.
Дари си я представям руса, мила и вечно усмихната на 30+.

Жената на Манекена е на 36, работи като продавачка в кварталния магазин. Не може да работи на компютър, което изключва да е някоя от форума. В моите представи е невзрачна жена с обикновено облекло.

# 64
Аз си представям Мис Каролин Бингли като красавиците на аватара й.
Дари си я представям руса, мила и вечно усмихната на 30+.

Жената на Манекена е на 36, работи като продавачка в кварталния магазин. Не може да работи на компютър, което изключва да е някоя от форума. В моите представи е невзрачна жена с обикновено облекло.

А в моите представи тя не съществува, защото е лъгал 20 пъти, каква е и на колко е, мисля, че живее сам, а това което пише за жена си, всъщност е майка му. Joy

# 65
То щот във форума само офисен планктон  Mr. Green Mr. Green Лично познавам две продавачки от тук.

# 66
  • Далече, далече
Ужас! Защо някой мъж ще се оплаква непрекъснато от майка си в женски форум.

Иначе и на мен ми е хрумвало, че жена му не съществува, защото не вярвам да има толкова безмозъчни същества.

# 67
  • В Космоса
Ехее, от кога не е имало такава тема! Преди редовно си представях форумките, нямаше начин да не съм си изградила образ за тези никове, които съм запомнила. Сега неусетно престанах да го правя това упражнение. Аз и не съм толкова активна вече и не съм запозната с актуалните действащи лица много, много.

Но едно друго внушение ми се явява напоследък. Когато се разминавам с някои жени по улицата, за части от секундата имам чувството, че пишат във форума. Даже на някои и определен ник ми изниква. Мозъкът ми вече дотолкова се е обсебил. Една от участничките от миналия ББ дотолкова ми напомняше една съфорумка, ама всеки път се стрясках направо.

# 68
То щот във форума само офисен планктон  Mr. Green Mr. Green Лично познавам две продавачки от тук.

Те са ритейл планктон.

# 69
  • София
Но и доста от обсъжданите съм ги виждала, така че знам как изглеждат в действителност.
това е и моето мнение с добавка, че и писането им допълва образа.

темата е забавна и свежа.
авторката ѝ към момента не си я представям никак;)
ПП. освен, че автоматично определих пола:)

# 70
  • Далече, далече
Даже на някои и определен ник ми изниква. Мозъкът ми вече дотолкова се е обсебил. Една от участничките от миналия ББ дотолкова ми напомняше една съфорумка, ама всеки път се стрясках направо.

Аз се опитвам да си представя приятелките и познатите ми под какъв ник са във форума, но те упорито отказват да признаят, че са регистрирани тук. Joy

# 71
  • София
това е и моето мнение с добавка, че и писането им допълва образа.

темата е забавна и свежа.
авторката ѝ към момента не си я представям никак;)
ПП. освен, че автоматично определих пола:)

И моето Sunglasses
Повечето “стари” потребители съм виждала, а за “новите” (нови за мен) нямам мнение.

Сигмето май не съм виждала от старите, също Куку и Мери. Сигма е весела, леко опърничава, с приятно чувство за хумор. Куку винаги си я представям като стегната мацка с проклет характер, а Мери ми е слабост и няма как да не я виждам като усмихната и мила.

# 72
Таис, със сигурност си ме виждала. Имаме общ познат във фейса  Wink
А и с теб сме близки по линия на недоносчетата.

# 73
  • Далече, далече
Интересното е, че всички сме си представяли Сирената по един и същи начин, с дребни разлики.

Аз си представям авторката млада, на 20+, миловидно лице и кестенява до руса коса.

# 74
  • София
Fever rey, понеже знам, че е адвокатка, си я представям като тия по филмите - в кантората със строг костюм с пола и сако и сред купища папки с дела. Но пък като знам, че има четири деца, отделно си я представям в голяма кухня, пак като по филмите, заобиколена от домочадието, с много смях и закачки.

Simple Smile
Аз съм юрисконсулт. Съпругът ми е адвокат. И понеже кантората ни е семейна и е близо до дома ни, чак със строг костюм не ходя, но нося пола+риза или панталон+риза. Наистина около бюрото ми има купища папки, защото аз се занимавам с картотеката на делата на кантората ни. Вкъщи кухнята не е много голяма, защото е общо помещение с трапезарията, но наистина около мен постоянно има деца и смях, има и детски караници, които първо ме ядосват, но после ме усмихват винаги.

Дама от морето аз много пъти съм си я представяла като фина дама на около моята възраст. Дребничка и слаба, изглеждаща поне с 5-6 г. по-млада. С къса коса, спортно облечена, много енергична и усмихната. Руса.
Повечето постоянни форумки си ги представям на около моята възраст.
Салсиша си я представям около 30-годишна, около 170 см., стройна, с кестенява дълга коса, облечена в бохо стил и гръмогласна.
Сигма мисля, че е средна на ръст. Леко азиатски тип - т.е. бадемовидни кафяви очи, тъмна права коса до раменете, много премерена в изказа си, може би съвсем леко и приятно пухкава.
НСЧ според мен е висока, с дълга руса коса, светла кожа, резки движения, много оправна. Доколкото помня е брокерка - т.е. приказлива и с умения да общува и убеждава. И винаги в компанията на съпруга й, който си го представям висок, едър и усмихнат.

Общи условия

Активация на акаунт