Как си представяте......и на колко години е.....

• 45 555
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 45
  • Далече, далече
Скрит текст:
Да не очакваш, че до една стилна жена ще стои някой мърльо?

Не е невъзможно. Вече почти нищо не ме изненадва.
Мъжете от форума не са женени за жените от бг.мама-та.
Повечето от тях са чичаци на 50+, които се надяват да омагьосат нещо младо и секси.
Само дето повечето форумки не са много млади и имат внуци вече.
Голяма забава пада в този форум.
[/quote]
Има и един контингент от млади мъже, решили, че в бг-мамата има купища загорели милфки с високи доходи, склонни да издържат някой 20-годишен кифльок заради секса.
[/quote]

Тези съм ги пропуснала.
Изглежда, че има и 30-годишни девственици, които се надяват да си намерят гадже във форума.
Има и около 35 годишни моми, които търсят мъж, но точно за тях не се намират.

Какво? Помня, че Кукумицинка те смяташе за мъж. Аз си мислех същото.

# 46
  • В сбъднатите си мечти :)
Супер готина тема Simple Smile
Много забавно ми беше да прочета всичко написано до сега! С времето и аз съм си изградила някаква представа за това как изглеждат по-редовните потребители, макар че повече чета тук, отколкото пиша :p
ПС :Такива като мен не са интересни, понеже са с истински снимки, но ще продължавам с кеф да си следя темата... Wink Ей сега за каузата ще пльосна един аватар...
ПС 2 : Абсолютно подкрепям мнението на някого от предните страници ,че мъжете във форума не са женени за мацки от тук...

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 16:30 от ๑ஐღ Елиза ღஐ๑

# 47
  • Велико Търново
С риск да бъда пролинана Simple Smile, Сенкотрон, си го представям мъж, на около 23г. много интровертен и с очила.

# 48
Nofelet си го представям като ектоморф, сладкокусен чичак, който не посядва до форума без чинийка мусака отстрани, или свинско със зеле. Почти безобиден в реала.

# 49
  • Далече, далече
Много брутално, Сиренке.
Той е на 30 +, женен с деца, и според собствените си думи прилича на Майкъл Медсън.

# 50
  • София
Абсурт си представям симпатична дама, с къса коса и привлекателно телосложение; Кукумицинка си представям борбена в реала, вечно обясняваща колко е права, задълбочено и слабо миньонче. Мамасита- Сирената, като не много висока, слаба, уравновесена жена, с кестенява коса до раменете. Балансиран мироглед и богата обща култура. НСЧ си представям по сходен начин, но с по-къса и руса коса. Бубанка си представям като секси 40-годипна дългокрака мадама, с руса коса. Антигона си представям, опс, нея съм я виждал.

Апропо, не очаква Какво да е толкова привлекателна дама.

# 51
  • Далече, далече
Аз си представям Роналд около 40, тъмна коса, мъдър поглед и секси телосложение.

Елронд изглежда добре и ходи на фитнес, нападайте дами!

# 52
Абсурт си представям симпатична дама, с къса коса и привлекателно телосложение; Кукумицинка си представям борбена в реала, вечно обясняваща колко е права, задълбочено и слабо миньонче. Мамасита- Сирената, като не много висока, слаба, уравновесена жена, с кестенява коса до раменете. Балансиран мироглед и богата обща култура. НСЧ си представям по сходен начин, но с по-къса и руса коса. Бубанка си представям като секси 40-годипна дългокрака мадама, с руса коса. Антигона си представям, опс, нея съм я виждал.

Така е по-добре. От първия ти пост в темата останах с впечатление, че си тук за да си подхранваш въображението при извършването на ръчен труд.

# 53
Роналд, дано за останалите да си познал нещо, защото аз лично съм висока и дебела. Но благодаря за комплиментите все пак.

# 54
Куку, нали ти беше пуснала една снимка на теб без глава със сако и кецове?

# 55
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Така е по-добре. От първия ти пост в темата останах с впечатление, че си тук за да си подхранваш въображението при извършването на ръчен труд.
[/quote]
Хахаха, явно не познаваш хумора ми. Просто виждам нещата (харесват ми да ги виждам така) в по-секси светлина. В крайна сметка няма да се женим, така че не ми пречи да си ви представям по един приятен начин. Това за "ръчното" просто ще го подмина, добре е някои неща да бъдат оставени без коментар.
@Куку, пишеш по такъв начин, че ми навяваш асоциации и представи, които споменах по-горе:)))  Продължавай да пишеш така хубаво!

# 56
НСЧ си я представям като стилна даскалица. Спретната и умна, с очила. От онези жени, на които чорапогащите им никога не се късат.

# 57
  • Далече, далече
Роналде, кажи познах ли нещо за теб?

# 58
  • Terra incognita
Абсурт си я преставям като слаба, дребна, червенокоса и строга адвокатка Simple Smile идея си нямам какво работи.
Бг- татко- с бирено коремче, леко оплешивяващ.
Скк007- стилна, добре сложена дама, дълги и винаги добре подредени коси.
Lady stardust- палави къдрици, тъмни очи, миньонче.
Салсиша- къса руса коса, светли очи, дребничка, но жилава.

# 59
  • София
Роналде, кажи познах ли нещо за теб?
Разбира се - всичко!  Mr. Green Само дето съм под 40, но не много под:)) - 36. Иначе, на поглед се стремя да го докарвам мъдро, на телосложение - още повече:)). Няма да крия, че постът ти ме поласка, нищо че ме направи по-голям с няколко години  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт