Как си представяте......и на колко години е.....

• 45 503
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 975
Онзи го познават много добре в "Искам да кажа". Той се престраши и да се срещне с представителна извадка от същата тема на живо и коментарите бяха чудесни. На всичко отгоре е симпатяга. 

Куркума е широка душа. Аз съм от феновете му, рядко читав потребител.

# 976
Розова форумна аура звучи интересно. Simple Smile

# 977

И на мен ми стана интересно. Simple Smile

# 978
  • Ямбол
Щото не може да вирее там, затова така говори. Да, гроздето е кисело.

# 979
  • Далече, далече

На мен ми звучи като точно попадение за женените представители на мъжкия пол, които висят в женски форум.
Раздават го като добри момчета и повечето се радват на много почитателки.

# 980
  • София

Хахаха, не знаех. Имам усет значи кой е за там, познавам ги по розовата форумна аура.
За да ме точни, писал съм, скоро не съм.
Дали и колко е розова аурата, не се наемам да определя. Но е по-добре от кафява. Laughing

Хахаха, не знаех. Имам усет значи кой е за там, познавам ги по розовата форумна аура.
Имаш, признавам ти го. Включително и как се кълве на гола кука. Smiley

# 981

И на мен ми стана интересно. Simple Smile

С какъв цвят е "оцветена" дадена тема във форума. Излъчването на даден потребител, символично обрисувано с цвят. И Онзи, и "Искам да кажа" ми светят с лампички в розов цвят като нишесте от ягода.

# 982
  • София

женените представители на мъжкия пол, които висят в женски форум.

За съжаляние не мога постоянно. Трябва да се бачка. За БМВ трудно се събира. . Simple Smile

# 983
Моралка, разбрах те. А това за всички, които пишат в ИдК ли е? Защото ако мен някой ме вижда в розово съм склонна доста да го почерпя Grin

# 984
  • Далече, далече

женените представители на мъжкия пол, които висят в женски форум.

За съжаляние не мога постоянно. Трябва да се бачка. За БМВ трудно се събира. . Simple Smile

Имаш си конкуренция. Има кой да те замества, работи си спокойно.

# 985
Моралка, разбрах те. А това за всички, които пишат в ИдК ли е? Защото ако мен някой ме вижда в розово съм склонна доста да го почерпя Grin

Теб не мога да те определя още, не си ми достатъчно известна. Не, не са всички пишещи в "Искам да кажа" розови. Самата тема е розова като ягодово нишесте или малеби, но ето Лиляна например има отровно зелена форумна аура. Тя не свети в синхрон с темата и не е достатъчно разлигавена, за да е звезда в нея. Други са цариците на малебито там, не е тя.

# 986
Опишете ме и мен, моляяяяяя!

# 987
  • Варна
Лиляна пък точно умее да си тежи на мястото без да й се налага да се лигави или да поддържа съзнателно някакъв форумен имидж. Някои си го могат.

# 988
  • Ямбол
Или пък мен.
А Моралка в каква аура свети? Найлонова?
Заради описанията ѝ на мръсни и прости съседи, я виждам като някаква прашлясала отрудена жена.

# 989
Лиляна е създателка на темата и активно пишеща, няма как да не се вписва в нея. Но щом твърдиш, така да е. И да, там има определен тип потребители, които не им се занимава да се джафкат из Клюто и седят и си говорят за тиквички.

Общи условия

Активация на акаунт