С малко МАЙско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 33 238
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Имаше и не скини модели. Защо само месец-два ще се носят? Аз мислех поне 3-4 едва ли не до края?

# 556
Аз си взех дънки за бременни от Waikiki, даже бяха намалени на 30 или 35 лв. Избирах ги да не са тесни по крака,даже са си доста широки, супер изчистени са и са ми много удобни. Купила съм си и клин за бременни и го нося с туники или по-дълги блузи.

# 557
  • София
Ами аз при предн, бременност до 6 месец си носих моите си дрехи. Няма да се изненадам и сега да е така..та ако ги нося три месеца пак добре..,но 80 лева за три месеца ...не знам аз си имам свое виждане за тия работи. Виж 30-35 е напълно приемливо. Ще проверя и аз в уайкики.

# 558
И аз съм на 38  Grinning  
Първото го родих на 34
аз май съм най голямата тук. На 38 съм с първа бременост 🙂

Аз си ходя на боя и кола маска. С миналата бременност накрая помолих мъжа ми да ми направи колата, защото има един момент в 9тия месец -не можеш да стигнеш като хората. Но той отказа с ужас, не можел да борави с такива неща, предпочита да ме избръсне. Един час си игра - все едно шедьовър за изложба правеше Joy
Иначе си присъства и на раждането - и дума не можеше да става да изпусне такъв важен момент. Преряза първата връв, беше с педиатъра, когато мериха бебето и в общи линии добре че беше той да ми разкаже как съм раждала. Имаше бая неща, коитобях пропуснала Joy

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 23:37 от Koreander

# 559
Аз си взех дънки за бременни от Waikiki, даже бяха намалени на 30 или 35 лв. Избирах ги да не са тесни по крака,даже са си доста широки, супер изчистени са и са ми много удобни. Купила съм си и клин за бременни и го нося с туники или по-дълги блузи.
Да, аз нося едни 3-та ръка в момента, но са ми големи и ми падат. Relaxed Иначе са хубави като за бременни. И точно гледам, че са от Уаикикито и си мислех да взема да мина. То там си е евтинийка. И на мен не ми се дават много пари. Едно, че работя в текстилната индрустрия и знам колко са излиза на себестойност един чифт дънки и на най-скъпите марки. ММ също е в индустрията. Просто мнооого трудно да дам толкова пари за каквато и да е дреха, особено такава, която след  няколко месеца ще се чудя на кого да я дам. Пари давам само за чанта и обувки (защото тях не ги знам как се произвеждат и не са ми се развенчали в главата GrinningGrinning ) Скъпи работи само на разпродажба или от познати с цехове на които им е останало нещичко от производството. Laughing
От НМ не ми харесаха, че бяха едни много бабешки в едно монотонно тъмно синьо. Аз обичам малко да има протрито, скъсанко, да е понапръскано с мярка с боичка, или да има някой посукан крачол като на Дизел или Левис, или малко да е boyfriend модела. Нещо да има да ми се закачи окото. Ако ще са такива обикновени, в George/ Asda ги има по 10 до 20 паунда. В Уайкикито кой ги знае и там по колко са 20-30 лв.

# 560
  • София
Добро утро,
Да ви се похваля-снощи бяхме на междинната ФМ. Бебо със сигурност е момче. И по-важното всичко си му е супер. Знам, че според повечето от вас, тази Фм в 17с е излишна, но 1 час да си гледам здравото момченце в компанията на тати и кака, си заслужава 60 лв ❤
Сега отново имам час за ФМ, точно на 22с0д
И да ви се оплача- от вчера се разкашлях яко. Правя инхалации, смуча некви хапченца, но 2 нощи не съм спала. Днес вече и на лекар ще отида, щото взех да се притеснявам вече 🙁

# 561
На мен също не ми се дават много пари за дрехи за бременни, които и 5 месеца да нося, после вече ще се чудя какво да ги правя, то просто не си заслужава.

Иначе в Waikiki като бях последния път преди месец да видя дали имат такива дрехи, защото единствено там преди години съм виждала, когато бременността дори не беше планирана, и не успях да намеря и един панталон Thinking

В кой мол намирате такива дрехи, аз бях в Paradise и там имаше само дамски, мъжки и детски.

# 562
  • София
В люлинския мол съм виждала. Днес, ако ми остане време може да го проверя.
Обаче май ще заложа на обикновени клинове и рокли, дълги пуловери и тн. Щом миналата бременност мина без дрехи за бременни, защо пък се да не стане. Даже сега ще ми е по лесно, че съм по майчинство още и не ходя на работа, предимно нося анцузи вкъщи.

# 563
На мен също не ми се дават много пари за дрехи за бременни, които и 5 месеца да нося, после вече ще се чудя какво да ги правя, то просто не си заслужава.

Иначе в Waikiki като бях последния път преди месец да видя дали имат такива дрехи, защото единствено там преди години съм виждала, когато бременността дори не беше планирана, и не успях да намеря и един панталон Thinking

В кой мол намирате такива дрехи, аз бях в Paradise и там имаше само дамски, мъжки и детски.
Преди имаше мн. хубави дрехи и по богат избор, а сега наистина нищо

# 564
В люлинския мол съм виждала. Днес, ако ми остане време може да го проверя.
Обаче май ще заложа на обикновени клинове и рокли, дълги пуловери и тн. Щом миналата бременност мина без дрехи за бременни, защо пък се да не стане. Даже сега ще ми е по лесно, че съм по майчинство още и не ходя на работа, предимно нося анцузи вкъщи.

Аз съм същата, ходя си по анцузи в нас😁
Ще съм благодарна за инфо дали има в люлинския мол. Иначе аз искам клинчета да си взема, че така хубаво да ми пазят на кръста..моите си ми стават, ама са все едни такивааа с по-ниска талия и само ми се смъкмват😒

# 565
  • София
Моя трик с пазрнето на кръста е следния. Обувам си чорапогащник или клин и отгоре слагам боди. И го закопчавам върху клина. Така и не ми се смъква клина и кръста ми е винаги скрит.

# 566
ditmade, като каза боди, да, много е удобно така. Вие какви бодита купувате? За бременни? Или по-големи? Бодито се очертава до април да се носи, което е почти до края, та се чудя с какви да се снабдя...

# 567
Ditmade, аз съм същата 😁 Само се чудя, като ми порасне корема, дали ще могат да си закопчавам бодито и мисля да мина на камизолки. Иначе в къщи и аз си ходя с анцузи. Клиновете ги купувам от Lidl и h&m и по принцип са достатъчно високи, не ми се смъкват. И аз смятам да не си взимам специално дрехи за бременни. По принцип обичам да ходя с клинове, поли, по-широки блузи и рокли и имам достатъчно широки дрехи отпред на корема. Дори миналия ден си взех от ония блузони, които са като туника и на гърдите  и на корема са леко широки, а на краката и дупето по-тесни - с клинче стои  супер, много е удобно и след като родя пак мога да го нося. За мен също не си заслужава да дам пари за дрехи, които после ще се чудя къде да прибера.
П.п. бодитата ги купувам с един размер по-голям сега, но то е удобно да е малко по-свободно и да не те стяга.

# 568
  • Където морето целува небето...
Понеже първото ми дете е зимно бебе ще ви кажа - закопчаването на бодито при всяко пишкане след седми-осми месец е мисия невъзможна Simple Smile.

# 569
  • София
Както казах, моя корем не беше огромен. Купих си бодита с един номер по-големи и проблеми не съм имала със закопчаването. Предполагам, че при големи тумбаци наистина може и да е проблемно.

Общи условия

Активация на акаунт