Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо ръцете ми изтръпват, когато се събудя?
Какви са болничните и как се издават?
Какво може да доведе до повишено уриниране по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо ръцете ми изтръпват, когато се събудя?
-
Какви са болничните и как се издават?
-
Какво може да доведе до повишено уриниране по време на бременност?
-
Какви са причините за повишеното уриниране и какви мерки могат да се предприемат?
-
Какво представлява феталната ехокардиография и кога е препоръчително да се извърши?

Да са здрави, че това е най-важно! 💓
. Не бързай да качваш - никой не се е разминал без + крилца, но колкото по-малко толкова по-лесно след това.
), но изчакайте да дойде бебето и ще видите, че може и да не искате да го оставите за 24 часа на никого. Много беше трудно, поне за мен беше, в началото да го оставям на някой. Но аз знаех, че трябва на 5 месеца като стане да се върна на работа, нямаше как. И за това си наложих сама да свиквам. Не съм споделяла с никого, всички си мислят, че съм си малко ледена. Но всъщност от вътре ми беше много гузно и зле. Точно с цел свикване го дадох на майка ми за два часа като беше на 10 дни. Само да излезем с приятели набързо до един ресторант до нас. Акъла ми беше само в бебето. Нищо не разбрах от това излизане освен, че искам да се прибера веднага.
Но с времето става по-лесно и по-лесно. Само чувството за вина не си отива. 
Ако го водя на градина - ето, на, виж се, гледаш да се отървеш от детето. Ако не го водя на градина - ти, само го държиш това дете в нас, как не те е срам. Ако го водя на лекар - само го влачиш по доктори за едни сополи. Ако не го водя - а, а ти като се разболееш ходиш на лекар, нали. Егоистка. Твърде много внимание му обръщаш, ще стане мамино синче. Не му обръщаш достатъчно внимание, как не те е срам. И още мнооого такива мисли