Свекървата иска да живее с нас.

• 28 266
  • 346
  •   1
Отговори
# 15
  • Далече, далече
Какъв е този ревльо? Разплакал се, че някой се е скарал с майка му.

# 16
Ще се съгласи май. Нищо не е казал за сега
Говори с мъжа си, но без да присъства свекървата. Постави въпроса и за секса, просто трябва да им пресечеш в зародиш тия мераци. А мъжът ти, ако е истински мъж, ще те подкрепи. Но без да обвиняваш майка му, без да му казваш това за бабешкото гледане, кажи му, че много си и благодарна за помощта, но вкъщи е тясно и е добре да сте си пак сами.

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 18:36 от Не се сърди, човече

# 17
Чудя се на такива теми. Абе, ние в кой век живеем,аджеба? Свекървата ще иска да се нанася,сина й си трае, зад полите на мама, снахата се оплаква, че свекито казва как да се гледа детето....чакайте сега аз ли нещо не съм в ред или вие усти нямате ли да си кажете нещата в прав текст. Отделно семейство сте . Толкоз. Къде ги търсите тези мъже? Все си мислех,че тия работи отдавна са отминали като отношения,но то само такива теми из форума напоследък. Толкова ли нямате дързост да си кажете мнението бе жени?А мъжете какви са ви такива. Докато не смеети да си отстоявате позицията,така ще е. Ти си майка на това дете.Не свекърва ти. ! И тия баби подивели къди са тръгнали в 1 стаен да си нагласят-това да не е като едно време....
Много се извинявам,ама се ядосах честно ви казвам. Ако съм груба, моля да бъда извинена. Ще се върна да прочета на бг татко поста,че да си посмея😀😉

# 18
Свекито сигурно е почнала да плаче, не мъжът. Между другото ето това е "пасивно-агресивно" - тези игрички с реването и "детето ми явно не ме обича" или "много съм нещастна, много страдам".

luna, благодаря за допълнението! Да, точно така е, ако трябва да го синтезираме в 1 изречение: всеки се опитва да скопи всекиго. Най-вероятната (първа) жертва е мъжът, разкъсван между властен шеф, властна жена и властна майка. Затова и повечето такива теми започват с "нещо хич не правим секс напоследък".

# 19
А какво ще стане ако и ти започнеш да ревеш? Използвай нейните камъни.

# 20
4човека+бебе в една стая? Това е абсурдно! Кратко и ясно обясни на свекърва си , че това няма как да се случи! А мъжа ти как изобщо се съгласява с подобно нещо?
Както каза друга потребителка, наистина има изпитани бабешки методи за отглеждане, НО ти сама трябва да ги откриеш, а не някой да ти се меси и да ти ги навира в очите.. Изобщо не е трябвало да я каните , и сами щяхте да се оправите..
Не знам какъв съвет да ти дам, за щастие в такава ситуация не съм била и няма как да бъда, но много сериозно трябва да поговориш с мъжа си . Вече има свое семейство, което изключва “мама, и на първо място трябва да се грижи(особено след раждането) да се чувстваш добре и да си спокойна.

# 21
Свекито сигурно е почнала да плаче, не мъжът. Между другото ето това е "пасивно-агресивно" - тези игрички с реването и "детето ми явно не ме обича" или "много съм нещастна, много страдам".

luna, благодаря за допълнението! Да, точно така е, ако трябва да го синтезираме в 1 изречение: всеки се опитва да скопи всекиго. Най-вероятната (първа) жертва е мъжът, разкъсван между властен шеф, властна жена и властна майка. Затова и повечето такива теми започват с "нещо хич не правим секс напоследък".
Така започва в много случаи разривът в новоизлюпените и още неизградени семейства - От егоизма и неудовлетвореността на бабата, до незрелостта на младия татко и наивността на прясната мама и от всеобхватната им глупост. Печеливши няма. В случая най-коварна е бабата, най-добре знае кое до какво води, но няма скрупули да го приложи върху собственото си дете. Останалите действащи лица в трагикомедията са просто недорасли. Авторката, не ми се обиждай! Дано се стреснеш и действаш, ама умната.

# 22
Аз разбрах, че свекито се разплакала след скарването.  Театро, разбирш' ли...
В друга ситуация, която в крайна сметка завърши с театрален рев от страна на моята "свеки" отговора от моя страна беше по-силен и по-драматичен рев, с похълцвания и усърдно размазан с ръка грим.  Първо тя не очакваше, че някой друг знае таз "програма", второ ММ при вида на леко насълзена майка и стабилно подгизнала панда в мое лице, нямаше как да ми се скара че съм била обидила майка му...

# 23
  • София
Проблемът е просто, бързо и категорично решим с едно "Не".

# 24
Цитат на: милинка link=topic=1073596.msg37662530#msg37662530 date=154ю1692617
Проблемът е просто, бързо и категорично решим с едно "Не".

Дам. Обаче те няма да им го кажат . Нямят смелост. Жилището е сигурно тяхно.

# 25
Аз разбрах, че свекито се разплакала след скарването.  Театро, разбирш' ли...
В друга ситуация, която в крайна сметка завърши с театрален рев от страна на моята "свеки" отговора от моя страна беше по-силен и по-драматичен рев, с похълцвания и усърдно размазан с ръка грим.  Първо тя не очакваше, че някой друг знае таз "програма", второ ММ при вида на леко насълзена майка и стабилно подгизнала панда в мое лице, нямаше как да ми се скара че съм била обидила майка му...

Ето го изхода. Поздравления за решението! GrinGrin

# 26
Какъв е този ревльо? Разплакал се, че някой се е скарал с майка му.
Свекърва ми си разплака

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 18:37 от Не се сърди, човече

# 27
  • Далече, далече
Това вярно е трагикокомедия.

# 28
На квартира сме

# 29
Това е номер. И моята един единствен път така направи. Никога няма да си простя че тогава й се извиних. Ама мир да е е и мислех,че е по-разумно. Няма никога да го забравя. Постъпих така,защото прецених,че циркове няма да правя като нея и заради мъжа си. Те се местеше от дивана като седнех и си ходеше в стаята като сърдит тийн. Мисля, че добре направих за към момента. Но ако можех да върна времето назад щях и аз щях да се разцивря и да си хвана багажа. Още ме е яд.
Ние сме отделно. Много сме далече и иначе сме в прекрасни отношения. Но това извинения няма никога да си го простя на себе си.
Еее не ме бива в актьорството значи,хич.
Нямаше бг мама да ми кажат тогава какво да направя.
Опичай си акъла момиче. Докато е време постави картите на масата.
Тая пък твоята къде е трагнала вместо да си стои на село ще се бута в панелката. Това изобщо реално ли е  ?

Общи условия

Активация на акаунт