Когато разбереш,че той е женен

• 19 648
  • 371
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
Лошото е, че големите бели птици,които си въобразяват,че е техен "морален дълг" да оповестяват "истината",са голям % от жените.
Маалка подробност,е че съвестта им се обажда,чак когато нещата загрубеят, не още в мига в който са разбрали за измамата,а после,когато не им се понрави развоя на събитията

Това е фалшив морал, зад който се крие обикновена злоба и отмъстителност.Нищо повече.

Как ли пък няма да повярвам,че стремъжът им само и единствено добруването на законната съпруга и са водени от алтруистични мотиви ..Особено когато има намесени и деца в картинката,подобни действия са още по-гнусни.
И моичкия беше лъгал оная, че е волна птица божия и оная патка вярвала... Само дето аз знаех отдавна и ако тя ми се беше обадила след като разбра-щях да ѝ се изсмея. Да, не сме заедно-защото прецених, че няма да се промени), но и той не се събра с нея-тъй че си направи сама изводите.

# 61
  • София

А, баш на място! Иска да се валидира пред съпругата! Ама авторката може да се окаже изненадана - я мъжът да има отворен брак, я тя да не е първата и единствена забежка.

Лошото е, че големите бели птици,които си въобразяват,че е техен "морален дълг" да оповестяват "истината",са голям % от жените.
Маалка подробност,е че съвестта им се обажда,чак когато нещата загрубеят, не още в мига в който са разбрали за измамата,а после,когато не им се понрави развоя на събитията

Това е фалшив морал, зад който се крие обикновена злоба и отмъстителност.Нищо повече.

Как ли пък няма да повярвам,че стремъжът им само и единствено добруването на законната съпруга и са водени от алтруистични мотиви ..Особено когато има намесени и деца в картинката,подобни действия са още по-гнусни.

п.п.Ако някой ден,някоя мърла,само понеже е бръкнала в гащите на ММ,си въобрази,че има правото да ми досажда и си позволи да ми разваля рахата с подобни изцепки,шамарите са ѝ гарантирани..
Абе какви морални подбуди, каква злоба и отмъстителност. Отивам и казвам на мацката по простата причина, че мразя мъже-мишки - и ако съм се хванала с някой мишок, който ми е спестил ''дребната'' подробност, че е женен (хеле пък ако има и деца), страната ще му отеснее. Никога не бих тръгнала с женен - на 40 години съм и си имам правила. Два-три пъти когато бях по-млада са ми се умилквали такива мекотели, рязала съм директно.

Същото искам и аз - ако моят изтъпее до такава степен, другата жена да събере смелост и да ми каже. Това, че някои предпочитат да си живеят в лежерна заблуда докато любимият си топи оная работа наляво и надясно, си е техен проблем. Аз искам да знам истината, както и моите приятелки: говорили сме по темата. И биха направили същото.

Ебах ти и брака ако се крепи на нечие скатаване.

# 62
Скрит текст:

А, баш на място! Иска да се валидира пред съпругата! Ама авторката може да се окаже изненадана - я мъжът да има отворен брак, я тя да не е първата и единствена забежка.

п.п.Ако някой ден,някоя мърла,само понеже е бръкнала в гащите на ММ,си въобрази,че има правото да ми досажда и си позволи да ми разваля рахата с подобни изцепки,шамарите са ѝ гарантирани..
Абе какви морални подбуди, каква злоба и отмъстителност. Отивам и казвам на мацката по простата причина, че мразя мъже-мишки - и ако съм се хванала с някой мишок, който ми е спестил ''дребната'' подробност, че е женен (хеле пък ако има и деца), страната ще му отеснее. Никога не бих тръгнала с женен - на 40 години съм и си имам правила. Два-три пъти когато бях по-млада са ми се умилквали такива мекотели, рязала съм директно.
Същото искам и аз - ако моят изтъпее до такава степен, другата жена да събере смелост и да ми каже. Това, че някои предпочитат да си живеят в лежерна заблуда докато любимият си топи оная работа наляво и надясно, си е техен проблем. Аз искам да знам истината, както и моите приятелки: говорили сме по темата. И биха направили същото.

Добре де, ти наистина ли вярваш, че мъжът може с години да вършее на два фронта и ти нищо да не заподозреш дори?
Ако е така, то това значи, че двамата изобщо не сте си близки....при двама души с "връзка помежду си", тези неща се усещат.
Затова, или тя знае/усеща, но предпочита да "не знае", или пък са заедно по "съвместителство" и не й дреме единствена ли е или в "леглото" им се въргалят още 2-5-или 10....

# 63
  • София
Трябва да си много загубена или свръх заета съпруга, че да не се усетиш. На втория месец макс.

# 64
Има жени, които:
1. искат да знаят
2. не искат да знаят
3. знаят, но това не им пречи
4. подозират, но предпочитат да го научат от добронамерен към тях човек (приятелка примерно), а не от другата...
......
В коя група ще сложите жената на гаджето на авторката?

# 65
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Не ти е работа да казваш нещо на жена му - тя не може да не се е усетила и как ще реагира си е нейна работа. Аман от желание да се отворят чуждите очи. Естествено, че и той е виновен, но ти ако имаш достойнство, просто ще си тръгнеш и ще ги оставяш те да се оправят. Не е твоя работа да се занимаваш с тяхното семейство.

# 66
  • София
Скрит текст:

Добре де, ти наистина ли вярваш, че мъжът може с години да вършее на два фронта и ти нищо да не заподозреш дори?
Ако е така, то това значи, че двамата изобщо не сте си близки....при двама души с "връзка помежду си", тези неща се усещат.
Затова, или тя знае/усеща, но предпочита да "не знае", или пък са заедно по "съвместителство" и не й дреме единствена ли е или в "леглото" им се въргалят още 2-5-или 10....

Моя близка беше много хепи с мъжа си, двамата си пасваха страхотно. Дълги години сме ги давали за пример за хармонична връзка...докато накрая не се оказа, че човекът е ''шизофреник'' и си има странични занимания. Не знам кой беше по-шокиран: тя, която е истинската потърпевша, или ние, които мислехме, че са рядък пример за стабилно, щастливо семейство.

Аз самата съм скептик и реалист, не вярвам в мита за ''вечна и неразделна любов''. Имала съм доста връзки, плюс един неуспешен брак. Обичам мъжа си, но изобщо не си въобразявам, че бракът ни е в кърпа вързан, чак докато единият не ритне камбаната. Имаме си и проблеми, разделяли сме се за кратко..не се знае дали някой мъглив ден няма да е форевър.

# 67

След...цели 6 месецa?Кaкво блaгородство,Боже...Кaк дa не се възхити човек:)

О,пардон..През този 6 месечен период, не сте знаели,и нищо особено не ви е направило впечатление,тъй  че не се брои..И един мармот за разкош..

Два-три пъти когато бях по-млада са ми се умилквали такива мекотели, рязала съм директно.

И на колко от съпругите каза че мъжете им са мекотели които те свалят?
Ако не си го направила,то защо? В крайна сметка..Превенцията е не по-малко важна,нали така?

# 68
Авторке, да позная ли, че си на не повече от 25, а той поне 10 години отгоре и сега те е яд, че не ти него, а той теб е изиграл?

Аз не бих казала на жена му. Най-малкото за да не се изложа. Тя може да знае за наличието на други, може и тя да си има и да са съвсем окей с това положение, а и за какво ми е да се меся, освен ако не искам някак си да го 'взема' само за себе си?
От друга страна ако съм на мястото на жена му в никакъв случай не бих повярвала на някаква си девойка, появила се от нищото. По-скоро ще й се изсмея в лицето и ще й пожелая да си намери мъж, който да й отделя повече внимание от моя, защото в настоящия случай явно има много свободно време за губене.

# 69
Аз не разбирам защо изобщо се занимаваме с жената на кръшкача. Когато пусне своя тема, да я нищим, ама така...
В случая проблем (и тема) има любовницата. Въпросът е как тя да излезе с минимални поражения от тази връзка и какви изводи и поуки може да извади за себе си. Също и да си зададе най-важния въпрос – как изобщо се е оказала в тази ситуация.
По-нагоре попитаха, но тя не отрази въпроса, затова ще попитам директно и аз.
1. Колко пъти е била в дома му и оставала ли е да спи там?
2. Има ли нейни вещи в неговия дом?
3. Познава ли се с родителите му, други близки роднини, приятели, съседи? Водил ли я е на гости в техните домове?
4. Познава ли детето му, излизали ли са заедно?
Сигурно има и още червени лампички, за които в момента не се сещам. Ако вие се сещате, пишете, за да знаят за какви признаци да гледат внимателно жените, когато се втурнат в нова връзка. И да не изпадат в подобни ситуации.

# 70
Аз не разбирам защо изобщо се занимаваме с жената на кръшкача.

Щото истинското питане в темата е "Много ли ще сгафя (ще се орезиля) ако си отмъстя като кажа на жена му?"

# 71
  • София
Шест месеца не мога да си представя, че ще съм с някой мухъл и няма да разбера, че има семейство. Авторката е или адски наивна, до степен гъша глупост, или хем я сърби, хем я боли - демек, кофти й е, че е женен, ама любоФта е толкоз силна, че не може да го разкара. И двата варианта са зле.

# 72
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Шест месеца не мога да си представя, че ще съм с някой мухъл и няма да разбера, че има семейство. Авторката е или адски наивна, до степен гъша глупост, или хем я сърби, хем я боли - демек, кофти й е, че е женен, ама любоФта е толкоз силна, че не може да го разкара. И двата варианта са зле.
Че даже ѝ минава мисълта да каже на жена му, за да знаела с какъв е, задната мисъл е, да се развали семейството.

# 73
Нито един вариант на отмъщение,не може да бъде скрит с някакъв си измислен "морал",щото винаги прозира..Без значение колко велика е любоФта

Аз не разбирам защо изобщо се занимаваме с жената на кръшкача. Когато пусне своя тема, да я нищим, ама така...
В случая проблем (и тема) има любовницата. Въпросът е как тя да излезе с минимални поражения от тази връзка и какви изводи и поуки може да извади за себе си. Също и да си зададе най-важния въпрос – как изобщо се е оказала в тази ситуация.
По-нагоре попитаха, но тя не отрази въпроса, затова ще попитам директно и аз.
1. Колко пъти е била в дома му и оставала ли е да спи там?
2. Има ли нейни вещи в неговия дом?
3. Познава ли се с родителите му, други близки роднини, приятели, съседи? Водил ли я е на гости в техните домове?
4. Познава ли детето му, излизали ли са заедно?
Сигурно има и още червени лампички, за които в момента не се сещам. Ако вие се сещате, пишете, за да знаят за какви признаци да гледат внимателно жените, когато се втурнат в нова връзка. И да не изпадат в подобни ситуации.

То 6 месеца ако не съм стъпила у тях и не познавам поне един член на семейството му,значи,че нещо не е наред.

# 74
Сийке, аз съм без мъж и дете, с връзка над две години, и пак на повечето ти въпроси отговорът ми е 'Не'. Не познава баща ми, не е идвал или спал в дома му (където официално още живея), няма негови вещи там, не ми познава съседите. И какво излиза? Че не ми е гадже, а любовник ли Grinning

Общи условия

Активация на акаунт