Когато разбереш,че той е женен

• 19 638
  • 371
  •   1
Отговори
# 225
Авторката можеше да е бременна или в по-лоша позиция.

То и жена му може да е бременна...

# 226
  • Насред хаоса

Браво.Печелиш тивен медал  за дето не си се покварила hahaha

п.п.Да се разбира ли,че всички останали,които не биха отишли при съпругата с благата вест,са покварени?

Твоят тиквен за опити за остроумие бие моя по точки. Да се разбира така - не всеки вижда като вас във всяко действие единствено скрити подбуди, свързани със злоба и отмъстителност. А и в крайна сметка, ако смятам това за злоба и отмъстителност при всички положения, със сигурност не бих го искала за себе си. Ако не можете да го разберете, това не е проблем на останалите. Все пак не всички бягат от истината и предпочитат да седят със заровена в пясъка глава.

Аз изхождам от позицията, че няма начин една жена да не разбере за кръшканията на мъжа си, ако са имали достатъчно близка връзка....А ако така или иначе са се отдалечили един от друг дотолкова, че той да си кръшка на воля, без тя изобщо да вдене, значи той вече й е толкова безразличен, че й е все тая има ли друга или не.
Ако една жена обича и държи на мъжа, няма начин за година или повече изобщо да не разбере, че той ги върти някакви.....
Ще се повторя, ама затова е пълно с такива, които имат по две семейства години наред. И няма значение дали жена им ги обичала или не.

Може, я. И както си мисли, че всичко е супер и може да разчита на тоя, така и с още едно дете така ще се усложнят нещата, че след това да не е в състояние да се махне от него, когато разбере.

# 227
Скрит текст:

п.п.Да се разбира ли,че всички останали,които не биха отишли при съпругата с благата вест,са покварени?

Твоят тиквен за опити за остроумие бие моя по точки. Да се разбира така - не всеки вижда като вас във всяко действие единствено скрити подбуди, свързани със злоба и отмъстителност. А и в крайна сметка, ако смятам това за злоба и отмъстителност при всички положения, със сигурност не бих го искала за себе си. Ако не можете да го разберете, това не е проблем на останалите
. Все пак не всички бягат от истината и предпочитат да седят със заровена в пясъка глава.
Скрит текст:

Аз изхождам от позицията, че няма начин една жена да не разбере за кръшканията на мъжа си, ако са имали достатъчно близка връзка....А ако така или иначе са се отдалечили един от друг дотолкова, че той да си кръшка на воля, без тя изобщо да вдене, значи той вече й е толкова безразличен, че й е все тая има ли друга или не.
Ако една жена обича и държи на мъжа, няма начин за година или повече изобщо да не разбере, че той ги върти някакви.....
Ще се повторя, ама затова е пълно с такива, които имат по две семейства години наред. И няма значение дали жена им ги обичала или не.

Може, я. И както си мисли, че всичко е супер и може да разчита на тоя, така и с още едно дете така ще се усложнят нещата, че след това да не е в състояние да се махне от него, когато разбере.
Но ти НЕ знаеш дали ТЯ иска да знае истината за теб и мъжа си.
И аз това питам:с какво право решаваш, че ТВОЯТА истина и борба за истина ТРЯБВА да е и НЕЙНА истина?
Ти смяташ, че имаш правото да разбиеш живота й, без изобщо да знаеш ТЯ какво иска от живота си, от мъжа си и дори от себе си.
На мен това ми е чудно и затова не спирам да питам...не че получавам адекватен отговор, де.
Ти имаш твоите истини и разбирания за отношения, честност и т.н.Защо мислиш, че имаш правото да изискваш и друга/други да споделят твоите истини?

Аз съм писала за себе си....
Скрит текст:
и аз съм била любовница на 20 години
и аз не знаех, че е женен, разбрах, като го видях с жена да водят малко момиченце за ръчички, а тя беше бременна
и аз прекратих веднага всичко
Но, не хукнах да я осведомявам за какъв се е омъжила.
И не защото не ми пука за нея, ако беше така, щях да си продължа да се възползвам от мъжа й, без да ми дреме.
А защото няма как да знам какви са били причините за кръшкането му с мен.Може да си е сериен кръшкач и после да е имал още 100 други.Дори да бях й казала, той едва ли щеше да се превъзпита.
А може да е било еднократно...може да му е липсвал секс, предвид бременността й, може да е "изтрещял" еднократно....защо да разбивам живота на невинни жена и дете?
Дори не ми е минала мисълта да ходя да занимавам жена му....
През годините е имало мъже, опитващи се да се намърдат между мен и мъжа ми, образно казано.И пак, изобщо не би ми хрумнало да осведомявам жените им...а познавам някои от тях.Дали се пробват на други?Най-вероятно....
Просто не смятам себе си за Господ, за да хукна да раздавам справедливост и да опитвам да превъзпитавам зрели, възрастни хора.
Всеки си носи кръста.Какъвто и да е той.

# 228

Твоят тиквен за опити за остроумие бие моя по точки. Да се разбира така - не всеки вижда като вас във всяко действие единствено скрити подбуди, свързани със злоба и отмъстителност. А и в крайна сметка, ако смятам това за злоба и отмъстителност при всички положения, със сигурност не бих го искала за себе си. Ако не можете да го разберете, това не е проблем на останалите. Все пак не всички бягат от истината и предпочитат да седят със заровена в пясъка глава.

Не,бе споко..Разбрахме те..Че и ашколсун ти викаме..   smile3501
3ер в тези вълчи времена,цяло постижение си е да не се поквариш..
Не разбрах ,обаче..Разривайки пясъка от главата си,обезателно ли трябва да посипеш и околните с него?
Нещо като демонстрация на непоквареност от типа "Вижте ме,разривам се?"..

# 229
  • Насред хаоса

И аз това питам:с какво право решаваш, че ТВОЯТА истина и борба за истина ТРЯБВА да е и НЕЙНА истина?

С това, с което ти и останалите решавате, че не иска и трябва да си замълчите, да се прикрие действителният виновник и след време тя да си блъска главата, защото е била лишена от правото да получи информация. Точно поради тази причина преди години загубихме човек от компанията - от криворазбрани морални подбуди, и накрая като избухна бомбата, го отнесохме ние, задето сме знаели и не сме казали, уж за да я предпазим.

Не,бе споко..Разбрахме те..Че и ашколсун ти викаме..   smile3501
Не разбрах ,обаче..Разривайки пясъка от главата си,обезателно ли трябва да посипеш и околните с него?

Благодаря, но одобрение и адмирации не са ми нужни. Психологията не ти е силна страна, така че си спести опитите за психопрофили. Казала съм многократно какво е мнението ми и какво разбирам под казаното от мен, и не смятам да се оправдавам заради това, че имам друго разбиране на нещата. А то е, че не смятам това нещо за злоба и отмъстителност при всички положения. Още повече, че и аз искам същото за себе си. А ако още не си разбрала, пясъкът е разпръскан и семейството вече разбито отвътре още от момента на постъпката на изневеряващия. Когото така усилено прикривате под благовидния предлог да защитим жената. Оттам нататък всеки е свободен сам да си решава дали ще приеме за враг външния или ще поиска да види действителната причина.

# 230

Благодаря, но одобрение и адмирации не са ми нужни. Психологията не ти е силна страна, така че си спести опитите за психопрофили. Казала съм многократно какво е мнението ми и какво разбирам под казаното от мен, и не смятам да се оправдавам заради това, че имам друго разбиране на нещата. А то е, че не смятам това нещо за злоба и отмъстителност при всички положения. Още повече, че и аз искам същото за себе си. А ако още не си разбрала, пясъкът е разпръскан и семейството вече разбито отвътре още от момента на постъпката на изневеряващия. Когото така усилено прикривате под благовидния предлог да защитим жената. Оттам нататък всеки е свободен сам да си решава дали ще приеме за враг външния или ще поиска да види действителната причина.

Кой ти прави психопрофил?Не виждам подобно нещо.Би ли посочила конкретно,инак излиза че си съчиняваш измислици.
П.п.По-скоро,си мисля,че ти се ще темата да се върти около теб и някой да се занимае с психопрофила ти,но едва ли ще има мераклии..
Най-много да те потупат по главицата задето си толкоз непокварена

# 231
  • Насред хаоса

Кой ти прави психопрофил?Не виждам подобно нещо.Би ли посочила конкретно,инак излиза че си съчиняваш измислици.
П.п.По-скоро,си мисля,че ти се ще темата да се върти около теб и някой да се занимае с психопрофила ти,но едва ли ще има мераклии..
Засега, гледам, само ти се въртиш около мен, и то откак казах за поквареността, което прие толкоз навътре. И то защото не смятам, че всяко действие се извършва от злоба или отмъстителност, както масово се смята. Оттогава всеки твой пост включва това, по непонятни за мен причини.
Що се отнася за психопрофилите - пропусна удобно, че отдавна ги направихте на всички с различно мнение, като ги обявихте безапелационно за злобни и отмъстителни. За справка - постове по-назад в темата. Аз си коментирам по казуса и казвам своето си мнение, за което не е нужно да се оправдавам.

# 232
Не се въртя около теб,а ти ми цитираш постовете.Има разлика
Кво ся?
Да те подминавам ли?

Не е възпитано някак..Simple Smile

Засега, гледам, само ти се въртиш около мен, и то откак казах за поквареността, което прие толкоз навътре. И то защото не смятам, че всяко действие се извършва от злоба или отмъстителност, както масово се смята. Оттогава всеки твой пост включва това, по непонятни за мен причини.
Що се отнася за психопрофилите - пропусна удобно, че отдавна ги направихте на всички с различно мнение, като ги обявихте безапелационно за злобни и отмъстителни. За справка - постове по-назад в темата. Аз си коментирам по казуса и казвам своето си мнение, за което не е нужно да се оправдавам.

Отново лъжеш и си измисляш.Явно те кефи да го играеш Геновева мъченица

Още преди да се появиш в темата заявих кво мисля ,но ти отново се опитваш да въртиш нещата около контрата..Цирк..
http://www.bg-mamma.com/?topic=1073601.30

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 10:18 от Какво?

# 233

С това, с което ти и останалите решавате, че не иска и трябва да си замълчите,
Скрит текст:
да се прикрие действителният виновник и след време тя да си блъска главата, защото е била лишена от правото да получи информация. Точно поради тази причина преди години загубихме човек от компанията - от криворазбрани морални подбуди, и накрая като избухна бомбата, го отнесохме ние, задето сме знаели и не сме казали, уж за да я предпазим.

Не,бе споко..Разбрахме те..Че и ашколсун ти викаме..   smile3501

Понеже наистина не знам какво иска, предпочитам да си замълча.
Не се смятам "компетентна" да "преправям" чужди животи, без да са ме молили.
Разкривайки една такава новина, мога да предизвикам истинска лавина и да обърна нечий живот на 180 градуса.А мисля, че нито имам това право, нито пък мога да нося отговорността за нечий чужд живот.
Прекалено тежка е за моите "крехки рамене" отговорността за живота на друг, непознат човек и детето й.
Пре-пре-достатъчно ми е, че, без да искам и без да знам за нея, съм се набъркала в живота й директно "с бутонките".Някак по-почтено и по-правилно ми се струва да се оттегля с достойнство.
Тя, ако иска, винаги може да "види" за какъв човек се е омъжила.

# 234
  • София
С това, с което ти и останалите решавате, че не иска и трябва да си замълчите, да се прикрие действителният виновник и след време тя да си блъска главата, защото е била лишена от правото да получи информация. Точно поради тази причина преди години загубихме човек от компанията - от криворазбрани морални подбуди, и накрая като избухна бомбата, го отнесохме ние, задето сме знаели и не сме казали, уж за да я предпазим.

Една основно нещо упорито заобикаляш, въпреки многократните ни обяснения!
Ти си имала приятелка, на която мъжът ѝ е изневерявал и си скрила от нея, независимо че си знаела как тя би искала да постъпиш в такъв случай!
Гузната ти съвест няма как да се почувства изчистена, ако разкажеш на жената на любовника ТИ какви сте ги вършили, докато си била заблудена за семейното му положение, въпреки че не я познаваш и идея нямаш дали иска да научи, при това- точно от теб.

Пътят към ада е покрит с добри намерения!

Толкова трудно ли е да разбереш разликата между двата случая?

# 235
  • Далече, далече
Това, което казва Ла Сомбра е, че на кръшкачите им се разминава, защото жените предпочитат да мълчат, и е права.
На мъжете като цяло им се разминава, защото всяка следваща жена си тръгва с достойнство (което не е лошо), без да информира потърпевшата съпруга.
Повечето жени предпочитат да не знаят какви ги върши съпругът им. Някой се досещат, някои търпят да ги заразяват с венерически болести, някои търпят и по-големи безобразия, но си остават омъжени за същото "съкровище".

# 236
Абе тия потърпевши съпруги защо ги мислите толкова? Няма начин да не разбереш, че мъжът ти има паралелна връзка, ако ще да е най-печения манипулатор. Няма нужда да й го казва никой. Оставете жените сами да се оправят със собствения си мъж и семейство. Ролята на детектив и докладващ за проблемите е мега противна.

# 237
Аз пък се чудя какви са тези жени, които;
1. Не знаели, че той е женен
2. Не знаели, че има паралелна връзка.
Някакви много заблудени ще трябва да са. Сигурно и затова се налага да се спасяват една друга.

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 11:56 от Dincho

# 238
Абсолютно. Може да те мятат на върбата най-много месец или два. След това е абсурд да не разбереш, че нещо става.

# 239
Абе, погледнете се отстрани. Пръска злоба и неразбиране.
Мъже  за такива работи не съскат един срещу друг. Жени сте. Седнете си малко на д-тата и спрете да гледате с едно съпружеско око, погледнете с две женски.
Ако съм мъж, с много хилене бих ви въртял. Сами си просите и не го съзнавате.

Общи условия

Активация на акаунт