Когато разбереш,че той е женен

• 19 658
  • 371
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Абе тия потърпевши съпруги защо ги мислите толкова? Няма начин да не разбереш, че мъжът ти има паралелна връзка, ако ще да е най-печения манипулатор. Няма нужда да й го казва никой. Оставете жените сами да се оправят със собствения си мъж и семейство. Ролята на детектив и докладващ за проблемите е мега противна.
Чудесно казано, но не всеки е така скроен- да не стоварва отмъщението си върху невинни хора, обличайки го в силно прозрачните одежди на псевдо морала.

Това е нещо като да изневериш и да отидеш да си признаеш под претекста, че тъй като много обичаш "милото" държиш да нямате тайни..... Mr. Green
Но, всъщност, е по- грозно, тъй като въвличаш в нищо невиновни жени и деца.

# 241
  • Далече, далече
Абсурт, има и такива мъже/жени. Признават си за изневярата заради гузна съвест и молят за прошка, но сигурно са единици.

Останалите вършат безобразията си с години и им се разминава, защото някой мълчи, подтикван от благородни подбуди.

# 242
Не е защото някой мълчи, а защото явно партньора им най-вероятно знае и си трае.

Нека всяка от вас, която има щастлив нормален брак се замисли: Колко време няма да разбере, че мъжът й се среща и с друга? Това винаги се индикира с отсъствия от дома, прекомерна "работа" вечер или уикендите, вечери "с приятели", изключен понякога телефон и още 100 червени лампи. Колко трябва да си тъпа да не се сетиш, че има нещо с години?

# 243

Понеже наистина не знам какво иска, предпочитам да си замълча.
Не се смятам "компетентна" да "преправям" чужди животи, без да са ме молили.

Тънък момент,който винаги следва да бъде обмислян и вземан предвид,а не да се бърза да задоволяваме личните си потребности касаещи "справедливост,истина" и прочее алаблизми

# 244
Скрит текст:
Абсурт, има и такива мъже/жени. Признават си за изневярата заради гузна съвест и молят за прошка, но сигурно са единици.

Останалите вършат безобразията си с години и им се разминава, защото някой мълчи,
Скрит текст:
подтикван от благородни подбуди.
Не, разминава им се, защото човекът до тях предпочита да не "знае".
Няма начин да повярвам, че един мъж може да хойка с години, да сменя любовница след любовница, а жена му и грам да не заподозре.
Ако изобщо съществува такъв мъж, той би станал мултимилиардер, ако публикува триковете си "Как да заблуждаваме съпругата цял живот, че не хойкаме и сме верни?!".
Ама аз още нито съм срещала подобен артист, нито чааак толкова заблудена и тъпа жена, че да не се усети след някой и друг месец, че мъжа й върши нещо "тайно" извън дома им

# 245
  • Далече, далече
Аз познавам такъв мъж (и не само един).
Изневерявал е поне 15-18 години на жена си без тя да знае. След този период тя започна да го следи и да вдига щури скандали, докато не се умори.

Отстрани и двамата изглеждаха ужасно смешно. Той, че си мисли, че тя не знае и се крие от нея като ученик. Тя, че го преследваше с колата си и ходеше да вдига скандали на роднините на любовниците му, или поне на тези, за които знаеше.

В крайна сметка се разделиха. Никой не би издържал дълго на такава "любов".

# 246
15-18 години...? Абе де да знам, може. Но само ако семейството не е съвсем ОК още в началото. Имах приятелка, която в 8 клас - на 14 години! - се загаджи с женен 30 годишен с две деца. Той вечно си седеше при родителите уж в един квартал, а жена му си живееше с двете деца с нейните родители в друг. Обаче в това семейство изначално имаше нещо сбъркано, все поотделно да са...? И така след около 15 години голямата дъщеря реши че иска да живее в апартамента на бабата и дядото, а там се срещаха моята позната с бащата и момичето ги усетило и докладвало на майка си. Оттам едни скандали, едно чудо, аз се чудя и днес как тази жена вечно мъжът й не спеше със семейството си, а тя не е очаквала да завъди гадже. След разкритията женения пак отказа да се разведе, та накрая с 300 зора се разделиха с моята позната и тя си намери нов мъж.

# 247
  • Далече, далече
Има всякакви откачени случаи.

Според моето скромно мнение, никой мъж не би написал книга, в която да разкрие тайните на успешната изневяра. Лъжците никога не си признават тайните и лъжите, освен на най-близките си, за които си мислят, че никога няма да кажат.
Тези, които имат повече акъл, никога не признават пред никого.

# 248

Нека всяка от вас, която има щастлив нормален брак се замисли: Колко време няма да разбере, че мъжът й се среща и с друга? Това винаги се индикира с отсъствия от дома, прекомерна "работа" вечер или уикендите, вечери "с приятели", изключен понякога телефон и още 100 червени лампи. Колко трябва да си тъпа да не се сетиш, че има нещо с години?

Много пресен случай,още не е приключил  развода-моя приятелка хвана съпруга си след 8 г.брак.Работи от 5г.като охрана на обект,дневни и нощни смени."Девойките"са го посещавали на работното му място,особено когато е бил през нощта на работа.Е,тя как да разбере?Сега,по време на делото излизат някой работи.....Но иначе нормално ежедневие-на работа,в къщи;почивните дни-със семейството;с "девойките"си говори от служебния телефон.

# 249
Да, някои професии са рискови. Аз визирам хора с нормално работно време. Които по принцип са с нормални семейни навици и си прекарват свободното време със семейството. Ние например с мъжа ми сме почти винаги заедно, много рядко някой от нас да излезе сам. Трудно някой от нас ще скатае нова връзка, без другия да се усети.

# 250
Да,Бианка,но в случая на авторката не знаем тези подробности-тя какво работи,той какво работи,къде са се срещали,колко често са се срещали....И една част от пишещите в темата се чудят как съпругата му не е разбрала за толкова време за забежката му.Ми много лесно.....

# 251
Абе не знам, аз за себе си съм станала половин детектив и мъж не може да ми върти номера, без да го изловя Simple Smile

# 252
  • София
Да,Бианка,но в случая на авторката не знаем тези подробности-тя какво работи,той какво работи,къде са се срещали,колко често са се срещали....И една част от пишещите в темата се чудят как съпругата му не е разбрала за толкова време за забежката му.Ми много лесно.....

Досега избягвах да коментирам авторката в такъв аспект, но комай стана време.........
6 месеца или година е била с него.
На днешно време, заживяват заедно на следващия ден, а тя да не би да е била още в етапа на писането на сонети, пращани по пощенски гълъби?
Не се сещам причина, която може да я заслепи толкова яко, че да не ѝ се сторят отношенията им извън нормата на нашето време.

Що се отнася до съпругата му- там неизвестните са повече. Нямаме представа от отношението ѝ към юнака, нито вижданията ѝ за начина на живот в семейството ѝ. Затова дори не бих я обсъждала. Пък и темата не е за нея, а за любовницата с широко затворени очи.

# 253
Аз се чудих, как се хвърлят пари през терасата на телефонни измамници, но след тази тема ... вече не се чудя.

Колко трябва да си забит, за да не разбереш, че любовника ти е женен, или че мъжа ти има любовница?

# 254
Хич не са забити да ти кажа. Така им се иска и се правят, че не забелязват очеизвадни нещица. Няма как да продължава година и да не разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт