Подсъзнанието може всичко/69 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 60 975
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
https://dox.abv.bg/download?id=470a5931ea# - Линк за сваляне
Ей това е медитация по метода Силва. Можете да пробвате да поискате желното.

Медитира се и си представяш или?

# 121
Да, когато навлезете в така нареченото алфа ниво си представете с най-големи подробности онова, което искате и се почувствайте сякаш вече го имате. Simple Smile
Има доста клипчета в мрежата за метода силва.
Ще потърся и ще пусна.
Това е подобно
https://youtu.be/xrRNRYv9GmI

А тук има малко описание на метода в клипче:
https://youtu.be/9LfVOQap7-Q

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 19:18 от Пит

# 122
Да, когато навлезете в така нареченото алфа ниво си представете с най-големи подробности онова, което искате и се почувствайте сякаш вече го имате. Simple Smile
Има доста клипчета в мрежата за метода силва.
Ще потърся и ще пусна.
Това е подобно
https://youtu.be/xrRNRYv9GmI

А тук има малко описание на метода в клипче:
https://youtu.be/9LfVOQap7-Q

Благодаря ви сега ще ги видя дано се получи:joy:

# 123
Интересува ме техниките на Джон Кехоу и Луиз Хейл пробвали ли сте ги и действат ли .Нова съм.в тези неща.

# 124
  • Бургас
Нели, гаранция никой не дава.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще.Няма правилно и неправилно, довери са на интуицията и не се вманиачавай.

На първата страница на темата  има много извадки свързани с желанията.

# 125
Петенце, направо е плашещо това, което пишеш. Много ми е тъжно, че изпитваш такива болки. А ти от колко време не си излизала от вас. И за кратки разходки ли не можеш с патерици да се движиш, миличка?

Извинявам се, че пиша чак сега, но вчера писах дълго ЛС и ми се влоши положението от приведената поза. Отговарям на това, защото на останало няма смисъл. Явно и ризата да си съдера е все тая и е загуба на усилия. Вече ще съм кратка, за да не стане като вчера.
За ходенето - едва стигам до кухнята и банята. За да нямам нови травми трябва да внимавам на всяка крачка и всяко движение на ръцете. Ходенето до тоалетна е проблем, затова не пия и много течности. Не мога да сваля стъпалата без влошаване, нито да търпя обувки или пълно облекло, дори и панталон. Патерици не ме устройват, защото ръцете ми също са много зле, дори не мога да отключа или да пусна мивката. Даже не мога да чета книга или на телефона легнала. Пиша само на телефона, трудно се подписвам.

# 126
  • София
Петенце, направо е плашещо това, което пишеш. Много ми е тъжно, че изпитваш такива болки. А ти от колко време не си излизала от вас. И за кратки разходки ли не можеш с патерици да се движиш, миличка?

Извинявам се, че пиша чак сега, но вчера писах дълго ЛС и ми се влоши положението от приведената поза. Отговарям на това, защото на останало няма смисъл. Явно и ризата да си съдера е все тая и е загуба на усилия. Вече ще съм кратка, за да не стане като вчера.
За ходенето - едва стигам до кухнята и банята. За да нямам нови травми трябва да внимавам на всяка крачка и всяко движение на ръцете. Ходенето до тоалетна е проблем, затова не пия и много течности. Не мога да сваля стъпалата без влошаване, нито да търпя обувки или пълно облекло, дори и панталон. Патерици не ме устройват, защото ръцете ми също са много зле, дори не мога да отключа или да пусна мивката. Даже не мога да чета книга или на телефона легнала. Пиша само на телефона, трудно се подписвам.

Стига вече. Част от хората тук ти посочиха, че последните твърдения вече граничат не с фантастика, а с фентъзи и са извън всякакви медицински феномени, което беше ясно от, хм, ако не началото, то поне средата. Убедена съм, че току що си се почувствала шокирана и отвратена от това, което ти пиша в точно тази тема. Че си убедена в това, което твърдиш. Че ти се случва реално. И също така знам, че не просто вярваш, но и чувстваш, че се случва. Всичко с костите ти. Че може би ти се доплаква или плачеш постоянно. Да, знам, че вярваш, чувстваш и си проверила симптомите при разредена плътност на костите, при обръщане на прешлените (не съм проверявала, но сигурно има и такива прецеденти, щом си ги открила, а не са ти ги открили лекари). ВЯРВАМ и ЗНАМ, че ги усещаш. Но всичко останало прилича на търсене на съчувствие. Ако бяха верни, щеше да си в болница. Затова:

Приеми поне една от подадените ръце! Моля те! Абсурдно е да продължава това "страдам, но нищо не може да се направи". Ако е медицински проблем, разреши на всички предложения да ти съдействат. Ако не е, имаш пълната и безусловна подкрепа от толкова хора, колкото сигурно не си виждала наведнъж офлайн и на живо. Така че, кажи кое? От какво имаш нужда? Ще дойда до вас, не само аз, просто кажи, а не само "всичко е край, всичко е загубено, ще умра, нямам дюшек". Защото, ако се върна към началото - не е загубено, но ти си се загубила сериозно и тялото ти не по-малко сериозно ти е повярвало. Тук пак ще повторя, ВЯРВЯМ ти, че тялото ти те е предало. Но не ти вярвам, че е болно.

За съвсем друго влязох да спомена, за Крион, но явно по-нататък...

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 16:05 от phil

# 127
  • София
По дяволите, Петенце, кажи какво стана, ти беше сред най-позитивните и умни членове тук. Какво те срина, по дяволите, така дълго и така дълбоко?

# 128
          Здравейте! Исках да Ви пиша още на 21   /Деня на християнското семейство/ след като прочетох , че пращате Петенце Цветенце на психиатър и психолог.  Не съм съгласна с Вас. Кажете ми кои от нас не е търсил в нета причини за здравословното си състояние и не си е слагал диагнози...Явно всички трябва да посетим посочените специалисти. Някой задминаха баща й  които също я праща на психиатър подковаван от мащехата и. Нали сами четем от постовете и , че тя милата се бори и търсеше лекар, които да и помогне.Предполагам , че сега от студа я боли още повече. Върнете се години назад и препрочете постовете и ...на никой не е помислила или обидила с тях. На всеки е дала подкрепа и се е помолила. А сега когато тя има нужда ,защото и семейството и собствения и баща не я подкрепя и ние ли да се принизим на неговото ниво. Да помислим ,че е сам самичка  , че и е трудно, че я боли, че гладува и студува и се бори сама. Дами, дайте да помагаме с каквото можем, но да не я нараняваме. Да се обединим за доброто на  един прекрасен човек...Идват празници...По Коледа се случват чудеса. Петенце, с теб съм!

# 129
 Момичета, всички искаме да помогнем на Петя. Говорим на различни езици, но искаме да помогнем на Петя. Разбрахме се.
Сега остава Петя да преглътне гордостта си и сама да каже от какво се нуждае. Със сигурност ще помогнем. Но сме с вързани ръце, докато не разберем какво точно трябва.
Сега е ред на Петинка, да каже какво иска и с какво можем да помогнем. Иначе няма как да ѝ помогнем.

# 130
  • София
Момичета, малко се намесвам в случая с Петенце, като не съм изчела голяма част от постовете й, а само скорошните и се обръщам към нея.
Петенце, дали са ти изследвали витамин Д. Оказва се, че той е много важен за мускулите и костите и би могло приемът му при недотиг, да повлияе положително състоянието ти. Ако може да ти вземат кръв с домашно посещение да се изследва. И ако се окажеш с дефицит и прецениш, че би искала да пиеш, аз имам вит Д на капки Вигантол, мога да ти изпратя. Стискам палци да си добре Hug

# 131
  • на брега
Пускам линк, към нещо, което ми допадна. Може да е полезно и за вас.
Норбеков: "Това, че ти не можеш или не знаеш как се лекува нещо, все още не означава, че "нещото“ е нелечимо!"
http://www.highviewart.com/cvetno/notsebo-efektat-ili-zashto-sme … G4OZPzkhy45t5_RiE

# 132
PETINKA_1970 , Точно защото съм чела старите постинги на Петето, а и защото съм комуникирала с нея на лични бележки, смятам, че съм си съставила доста правилна преценка за нейното състояние. Никой не е искал да я обижда, още повече пък аз. Ако можех щях да отида лично до тях и да помогна с каквото мога. Много ми е мъчно за нея и от все сърце и душа й желая здраве и щастие. За съжаление живея в чужбина и посещение ми е невъзможно.
Проблемът е, че ако се съберат всички изказвания на Петето, се получава една абсурдна картина и точно това ме навежда на мисълта, че нещо генерално не е в ред. Да, тя страда, но от какво?

Всичко, което тя казва за костите си, е само нейна преценка, нито един лекар не е казвал такова нещо, нито има поставена каквато и да е било диагноза във връзка с костите.  Тя самата сподели, че черно на бяло няма никаква диагноза за костите си. Тя казва, че всичко я боли. От къде знае, че това са костите, а не мускулите например? Твърди, че има микротравми на костите. Как го е разбрала? Има рентгенови очи? Микротравма може да се потвърди само с необходимите медицински апарати, не с предположения. Последният й преглед за плътност на костите показва, че костите й са абсолютно наред, като на напълно здрав човек.  Тя смята, че апаратите не показват правилно и че докторите нищо не разбират. Нима? Тя се описва като пълен инвалид, ако беше така отдавна щеше да е в болница, или да й е поставена някаква диагноза и вече усилено да я лекуват. Това с въртенето на прешлените пък няма какво да го коментирам...това само показва какви абсурди й се върят в главата и на какво е склонна на вярва.
От всичко това стогам до извода, че по-скоро тя има психически проблем, а не физически. Дори и да има някакъв физически проблем, пак психическия си остава водещ. Затова смятам, че посещението при психолог и психиатър е просто наложително. И няма нищо срамно в това! На мен точно психиатър ми спаси буквално живота! Само ние българите се стряскаме от думите  психолог и психиатър, но хората в белите държави съвсем редовно си ги посещават и се лекуват.
Желая наистина всичко най-добро на Петето, даже ми се иска, който живее по-наблизо да отиде и да й помогне с каквото може!

# 133
Стар, това, че някой не може да обяснява точно какво се случва в тялото му, не го прави достоен за психиатър. Прекалява се с тази вметка. Аз лично познавам човек с доста лошо в миналото здравословно състояние. Изключително лошо обясняваше какво и как го боли. Когато най-сетне се намери свестен лекар, се разбра какъв е проблемът и сега след 4 години вече е излекуван. Иначе смяташе, че е неизлечимо болен. Докато не се види ситуацията, не може да се коментира.
Единствено може да предложим и да осъществим помощ, ако бъде приета.

# 134
  • Бургас
          Здравейте! Исках да Ви пиша още на 21   /Деня на християнското семейство/ след като прочетох , че пращате Петенце Цветенце на психиатър и психолог.  Не съм съгласна с Вас. Кажете ми кои от нас не е търсил в нета причини за здравословното си състояние и не си е слагал диагнози...Явно всички трябва да посетим посочените специалисти. Някой задминаха баща й  които също я праща на психиатър подковаван от мащехата и. Нали сами четем от постовете и , че тя милата се бори и търсеше лекар, които да и помогне.Предполагам , че сега от студа я боли още повече. Върнете се години назад и препрочете постовете и ...на никой не е помислила или обидила с тях. На всеки е дала подкрепа и се е помолила. А сега когато тя има нужда ,защото и семейството и собствения и баща не я подкрепя и ние ли да се принизим на неговото ниво. Да помислим ,че е сам самичка  , че и е трудно, че я боли, че гладува и студува и се бори сама. Дами, дайте да помагаме с каквото можем, но да не я нараняваме. Да се обединим за доброто на  един прекрасен човек...Идват празници...По Коледа се случват чудеса. Петенце, с теб съм!

Петинка, ти като живееща във Враца би ли могла да отидеш до Бяла Слатина? И какво точно предлагаш  под "обединим"?

Общи условия

Активация на акаунт