На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 162
  • 745
  •   2
Отговори
# 705
Някой ходил ли е в него? И двата мола много ли са отдалечени едни от друг?

Да, аз съм ходила, бях и писала след това. Далечко са си един от друг. В 39 Burda AVM без кола няма как да се иде.

# 706
  • Бургас
Здравейте, имам следния въпрос Simple Smile

В Derimod чантите само от естествена кожа ли са ? Ако не, как да се ориентирам - в смисъл, как e естествена кожа на турски ? Simple Smile

Купих си, много си я харесвам, но да не се излагам, ако не е, пък аз я представям за естествена кожа Grinning

# 707
Здравейте, имам следния въпрос Simple Smile

В Derimod чантите само от естествена кожа ли са ? Ако не, как да се ориентирам - в смисъл, как e естествена кожа на турски ? Simple Smile

Купих си, много си я харесвам, но да не се излагам, ако не е, пък аз я представям за естествена кожа Grinning

derimod = deri+mod
 deri=кожа
 mod=мода
= коженамода

естествена кожа - hakiki deri, gerçek deri
изкуственна кожа - suni deri
В Derimod няма второто, пона аз така знам, несъм срещнал

# 708
Мисля, че няма изк.кожа там, купих на ММ чудесна чанта, не видях като че ли да има изкуствени неща.

# 709
  • Бургас
BsrnX, много благодаря Simple Smile

# 710
Момичета правилото, за 2 броя от продукт на клиент важи ли за пътуващи с автобус или само с коли? Примерно искам да купя 3 4 пакета кори за баница.

# 711
  • София
Момичета правилото, за 2 броя от продукт на клиент важи ли за пътуващи с автобус или само с коли? Примерно искам да купя 3 4 пакета кори за баница.

На мен ми казаха,че за препаратите гледат най-много ,да са до 2 от вид-с автобус пътувах .

# 712
  • Бургас / UK

Предполагам,че няма да имате проблем за тази бройка...

# 713
Дано. Ами цялата рода като поръча кори и така става хах.

# 714
  • Бургас / UK
Дано. Ами цялата рода като поръча кори и така става хах.

Нормално  Peace  Аз ,всеки път като ходим ,купувам едни мокри кърпички от Кипа(вече Мигрос) по 20-30 броя,защото са много хубави ,а са по 1,50 ТЛ или 1 ТЛ,ако са на промоция  и никога съм нямала проблем, а са си сериозно количество, даже не съм се и замисляла по въпроса...Но в интерес на истината и никога не са ни ровили из багажа...

# 715
  • Пловдив
Аз ,всеки път като ходим ,купувам едни мокри кърпички от Кипа(вече Мигрос) по 20-30 броя,защото са много хубави ,а са по 1,50 ТЛ или 1 ТЛ,ако са на промоция 
Cold SweatCold Sweat
Вече са по 2 лири / в светлосини пакетчета/

# 716
  • Бургас / UK
Аз ,всеки път като ходим ,купувам едни мокри кърпички от Кипа(вече Мигрос) по 20-30 броя,защото са много хубави ,а са по 1,50 ТЛ или 1 ТЛ,ако са на промоция 
Cold SweatCold Sweat
Вече са по 2 лири / в светлосини пакетчета/

Същитее са ,но нещо им смениха опаковките и аромата ,а сега и цената тц тц тц  ooooh! Дано поне качеството са запазили...Макак ,ти какво ще кажеш, намираш ли разлика ? Питам,защото имахме от старата опаковка и последно като ходихме (началото на септември) взехме от новия модел,но вече не съм си в  къщи и нямам идея новите как са  newsm78 Аромата изобщо не ми хареса...

# 717
  • Varna
И аз ги харесвах тези мокри кърпички. Останала ми е една опаковка от старите.
Новите не знам как изглеждат, а сега като пишете, че и аромата нещо не е таман...
съм разочарована.

# 718
  • Бургас / UK
Делта,ето новия изглед ,а отстрани ,до колкото хващам турския, пише ,че "мокрите кърпи "Мигрос" миришат много лошо "  Mr. Green

https://www.google.com/search?q=kipa+%C4%B1slak+havlu&rlz=1C … c=06WQUpWUM87krM:

Направо ме е яд за хубавите кърпи  ooooh!...Купувам ги още от първия път ,когато отидох на шопинг там, сигурно 15 години има, взехме си няколко пакета и от следващото ходене минимум 20  Mr. Green Даже се чудих как никой до сега не ги похвали, а аз си мълчах ,за да не ги купувате  hahaha  Е , оказа се,че ги знаете . Само се надявам качеството да се е запазило,но едва ли....

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 00:10 от *Чефи*

# 719
  • Бургас
Нищо им няма на новите кърпички. Супер са си и миришат добре. Аз ги ползвам само за домакински цели.

Blackisback, с кола ще сме. Просто исках да си направя сметката дали да отидем до там. Трябва ми магазина на Deichman, който го има в Bercadia, но го няма в другия мол

Общи условия

Активация на акаунт