Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 28

• 60 266
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Съвсем са изтрещели с тези цени...

# 676
Днес бях там и попитах за цените. На регистратура ми казаха раждане 1600, пакет за бебето -600 ( сега виждам в сайта 700) и цените за стаите, но не можаха да отговорят на въпроса ми на ден ли е или за целия престой.
Другата седмица пак ще съм там и ще се поинтересувам.
Наистина е прекалено.
То и преди си беше скъпо, но сега е ужасно скъпо.

# 677
И аз имам въпрос относно стаите😃 не знам дали е коментирано, но забравих да питам АГ. При нормално раждане предполагам пак се настаняват мамите на 3я етаж, но надявам се в самостоятелните стаи? Не си представям да охкаш и пъшкаш на други мами, а и се разбрахме, че таткото ще е с мен през цялото време, та съм в чуденка дали ще сме сами или каквото има свободно 

# 678
  • София
И аз имам въпрос относно стаите😃 не знам дали е коментирано, но забравих да питам АГ. При нормално раждане предполагам пак се настаняват мамите на 3я етаж, но надявам се в самостоятелните стаи? Не си представям да охкаш и пъшкаш на други мами, а и се разбрахме, че таткото ще е с мен през цялото време, та съм в чуденка дали ще сме сами или каквото има свободно 

Настаняват в обща, ако преди това не си заявила , че искаш самостоятелна. А ако нямат ще те настанят в обща.

# 679
Колко преди това трябва да заявя или на място при постъпването? Приемали са ме няколко пъти, в родилното никога не е имало свободни единични(може би ги дават само на раждащи вече). Един път бях в обща честно казано не ми беше изобщо приятно и два пъти в самостоятелна стая, но беше там, където се води рискова бременност..

# 680
Аз доколкото разбрах, от темата, предродилната стая си е индивидуална, независимо дали после си двойна или отделна. Ако греша нека някой ме поправи.

# 681
Колко преди това трябва да заявя или на място при постъпването? Приемали са ме няколко пъти, в родилното никога не е имало свободни единични(може би ги дават само на раждащи вече). Един път бях в обща честно казано не ми беше изобщо приятно и два пъти в самостоятелна стая, но беше там, където се води рискова бременност..
Не можеш да резервираш предварително самостоятелна стая. Когато раждаш, тогава трябва да им кажеш, че желаеш и ако има свободна ще те настанят. Така поне казаха на отворените врати . 

# 682
Момичета,запознати ли сте с този неонатален пакет? Пише, че включва и цена за престой. Но тозе престой, ако е повече от 3 дни доплаща ли се?
Ащо е 5 дни или повече????
Тук също има неясноти.

# 683
  • София
Момичета,запознати ли сте с този неонатален пакет? Пише, че включва и цена за престой. Но тозе престой, ако е повече от 3 дни доплаща ли се?
Тук също има неясноти.

С първото дете се наложи да останем повече време и минахме по клинична пътека. Само моя престой си платих, защото бях в самостоятелна стая.

От това, което виждам има увеличение от 100 лв. за пакета на бебето. С откриване на новото отделение цените на самостоятелните стаи (не четворките) са същите.

# 684
Тук също има неясноти.

С първото дете се наложи да останем повече време и минахме по клинична пътека. Само моя престой си платих, защото бях в самостоятелна стая.

От това, което виждам има увеличение от 100 лв. за пакета на бебето. С откриване на новото отделение цените на самостоятелните стаи (не четворките) са същите.
А колко четворки са на етажа?

# 685
Сериозно се обезпокоих като прочетох, че може да няма свободни единични стаи дори да си кажа и да искам (това ми е основно изискване)... И ако няма какво - ще ме настанят някъде, където има? И, ако се освободи междувременно, ще ме преместят? Трябва да си говорят с АГто другата седмица на тая тема задължително... Expressionless

# 686
От аг нищо не зависи. При постъпване се записваш и има лист с чакащи за самостоятелна стая. Като се освободи настаняват който е наред. Всичко се случва горе в родилното.

# 687
  • София
С първото раждане бях в самостоятелна стая. Имаше свободна и ме настаниха. Но сега оценявам, че за първо раждане това беше голяма грешка. Миналата година когато раждах втори път отново имаше свободна, но поправих предишната грешка. Толкова по-хубаво беше в общата стая.

# 688
От аг нищо не зависи. При постъпване се записваш и има лист с чакащи за самостоятелна стая. Като се освободи настаняват който е наред. Всичко се случва горе в родилното.
Лист с чакащи?! Т.е. нямат въобще капацитет да поемат колкото желаещи има? Или просто има по-натоварено време и е до късмет? Оххх съвсем много се притесних Flushed

# 689
Сигурно ще се вредиш за единична стая, просто може да не е веднага. А в общата не е хич страшно, аз също си изкарах супер в нея.

Общи условия

Активация на акаунт