Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 28

• 60 271
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, аз ще си питам на отворените врати, ама скоро раждалите секцио - с какво обезболяват след това? Свещички, или нещо венозно? Кога ви раздвижват? Ако успея да се запиша първа в графика за секцио и съм рано сутринта, то до вечерта да очаквам ли да ме вдигнат или ще е чак на следващия ден?

# 661
Февруари 2018 на моя син му даваха.  Аз не съм носила.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 15:15 от ver4eto_sv

# 662
  • София
Момичета, аз ще си питам на отворените врати, ама скоро раждалите секцио - с какво обезболяват след това? Свещички, или нещо венозно? Кога ви раздвижват? Ако успея да се запиша първа в графика за секцио и съм рано сутринта, то до вечерта да очаквам ли да ме вдигнат или ще е чак на следващия ден?

Родих преди три дни. Бях първа в графика, раздвижиха ме на следващата сутрин. Лекарката ми беше предложила ако искам, да помоля някой от нощната смяна да ми помогне да стана, но не видях особен смисъл. Така или иначе през нощта седнах сама в кревата, защото не ми е първа операция и имах идея какво да правя.
Обезболяването веднага след операцията е венозно, при нужда и свещичка. Специално мен и околните девойки най-много ни боляха контракциите на матката, върху които обезболяващите така или иначе не влияят. Следващото кофти усещане е на следващата сутрин - доста болезнени газове по червата.
Първата вечер слагат обезболяваща инжекция, от която не само не те боли, но и спиш дълбоко. Оттам нататък - свещички Профенид, ако си поискаш. Честно казано не съм имала нужда, но си слагах по една профилактична вечер.
Потвърждавам че е много важно да се запасите с водичка, ако свърши посред нощ е много неприятно.

# 663
В деня на секциото обезболяването е венозно. Първата вечер слагат обезболяващо + приспивателно, за да си починеш и наспиш. Аз слагах профенид сутрин, защото много ме болеше докато се раздвижа.
Излязох от операционната в 11.20, раздвижиха ме в 20ч вечерта, по мое настояване.

# 664
Здравейте, сигурно сте обсъждали моя въпрос, но не успях да открия отг. В крайна сметка родилното отделение изцяло ли е преместено в ремонтирания блок на 5 ет. или все още има стаи на 3ти ет? Доплаща ли се за да си в обща стая в ремонтирания блок и ако да колко?
Също така колко време е престоят при естествено раждане и при секцио? Знам за 3 и 5 дни, но деня на раждане брои ли се в тези дни?

# 665
Малко по -напред в темата ще откриеш отговори на всичките ти въпроси.
Успех!

# 666
Малко по -напред в темата ще откриеш отговори на всичките ти въпроси.
Успех!
Прочетох я не ги открих!
За да съм малко по-полезна на хората от вас с вашия коментар ще напиша, че цените са обновени(увеличени) на сайта от днес и малко по-малко двусмислено е написано за стаите.
Раждане 1600
Неонатален пакет 700
Подобрени условия на 5 ет:
Единична стая 200лв.
Двойна стая 100лв.
Придружител 50лв.
Отново обаче не е написано достатъчно ясно цените на вечер ли са има ли други стаи какви са и тн и тн (от темата става ясно че има други стаи на друг етаж които са 4ки).

# 667
От първи опит - мнение 448, на стр 30 например.
Не знам какво сте чела в темата, но от въпросната 30 стр.нататък е писано неколкоратно.

# 668
От първи опит - мнение 448, на стр 30 например.
Не знам какво сте чела в темата, но от въпросната 30 стр.нататък е писано неколкоратно.
Не е коректно мнението:
1.пише че се доплаща само за единична стая това не е вярно
2. цените не са актуални

# 669
  • София
Цените са актуализирани от последните дни, така че старото мнението си е било абсолютно вярно към тогавашния момент.

В мен се поражда въпрос - хубаво след раздвижването те качват на 5 етаж, но там от темата знам, че има ограничен брой четворни стаи (не е както на 3 етаж), а сега виждам че трябва да платиш, за да те настанят в двойна - по спомени преди не се заплащаше....ще трябва някоя майка от последните дни да сподели отзиви....

# 670
Здравейте,

следя си бременността при д-р Анна Богданова. Но нещо не съм сигурна, че съм много доволна. Може ли нейни пациенти, които са раждали при нея най-вече, да споделят как е протекло? Благодаря

# 671
На 5ти етаж има двойни и единични. Мисля една четворка. Заплаша се единичната. Инфо от Декември.

# 672
  • София
На 5ти етаж има двойни и единични. Мисля една четворка. Заплаша се единичната. Инфо от Декември.

Вече не е така, за съжаление.
Дали са цени за двойна от 100 лева на вечер.

# 673
Цените са актуализирани от последните дни, така че старото мнението си е било абсолютно вярно към тогавашния момент.

В мен се поражда въпрос - хубаво след раздвижването те качват на 5 етаж, но там от темата знам, че има ограничен брой четворни стаи (не е както на 3 етаж), а сега виждам че трябва да платиш, за да те настанят в двойна - по спомени преди не се заплащаше....ще трябва някоя майка от последните дни да сподели отзиви....

Да актуализирани са, не зная дали мнението е било актуално към времето в което е публикувано. Възмутих се, че ме пратиха да чета все едно не съм го прочела вече, съвсем нормално е да се ъпдейтват цените и затова има тема, която е в развитие за да се коментират актуализациите и неаяснотите, а те не липсват. Съвсем нормално е да се попита .. за това е темата, иначе щеше да има само 1 начална страница и толкова...

# 674
  • София
Тези цени са в сила явно от вчера, 01.04, много хора, които сме раждали и ще раждаме там, наистина не следим постоянно в сайта и ако някой не ни каже, на място или не прочетем тук, като нищо ще се изненадаме, като дойде момента за плащане...и никъде не видях таксата от 85 лева битови ли се водеха,  дали е запазена или и там има увеличение.

Общи условия

Активация на акаунт