Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 39 692
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
 Неви слагам Алесандро как без база  Laughing. И си пада без проблем като гума. Ноктаците отдолу са лъскави даже и по свободния край...микросела е на цял нокът не оставям гол нокът вече. Но...ноктите ми адски се промениха. Вече и помен няма от ония меки,отслояващи се ноктета от преди две години. Не знам микросела ли е виновен или солароил и маслото на Алесандро/Над ми го домъкна от Германия  Hug/ Laughing.

# 166
  • Paris, France
О, да, Стриплак е супер лъскав като топ, обаче седи гумен. Усещането не ми харесва. Искам си Гелиш, но без лепкав слой и да не се размеква в топла вода. Гелиш в топла вода става по-мек и от Алесандро. Жалко.

принцеске, честито. Официално те вадя от списъка на калпави нокти. Не е едно или друго. Полирането, маслото, трайността, лекото белене. Всичко това подобрява ноктите. Нямаше да можем да се измъкнем ако през три дена сваляхме с ацетон по 20-30 минути за да преправяне. Аз накрая се отказах, беше кошмарно.

Да те питам докато си на линия. В събота едно момиче си взе базата Коди, която поддържах на топличко и предадох течна и без топки или сополи, както казваш. Ей сега ми писа, че пак взела да се сгъстява. Дойде и си я прибра в найлон и в пазвата на топло. От студа ли е това? Базата и е нова и 35мл и ще е кощунство да я хвърля. Мишито и то ли става на топки?

# 167
  • София
Вижте на какво попаднах, тази база много напомняше на Алесандро, държи здраво, преди 2г. не знаех, че се нанася върху обикновена база и не я харесах тогава.
http://beautyshop.bg/product/11496/essence-otlepyashta-baza-za-g … off-gel-base.html

А това е съхнещата на въздух база, която може да се намери в БГ, имам я от две години, но не съм я пробвала, ще и дам шанс на някое следващо лакиране.
https://moiatakozmetika.com/product/otlepvashcha-se-baza-za-lak- … a-peel-off-base-1

# 168
  • Paris, France
nad, УВ белещата се на Есенс е страхотна. Имам я. Купих си я от Лили в София, но отдавна я няма. Грешката ми тогава беше, че не си полирах ноктите и имах поражения. Имам и розовия, прозрачен топ за френски маникюр. Жалко е, че ги спряха. Никой не ги купуваше тогава и никак не бяха популярни и това ми го каза продавачката. Тогава се заредих със Сенсейшънейл и с тези, които сега, след 4 години още ползувам и не са мръднали. Само дето имат лепкав слой и са гъсти. Други кусури не им намирам никакви. Е, не са любимите ми ТПЛО или Суит сити, които са течни и без лепкав и стават и за топ, но не са лоши никак.

# 169
Пластелинът си е пластелин. Работи се със силиконов накрайник и не съхне, изпича се в лампа.
Мономера се смесва с акрилен прах, прави се 3д фигурката и той изсъхва от самосебе си, не се пече.

# 170
  • Paris, France
Камалия, va_ni търси прозрачен пластелин. Аз не съм виждала такъв. Има ли изобщо такова чудо и конкретна марка, която да го предлага? Понеже тя иска да си прави прозрачни фигурки предложих мономер и пудра. Бързо се втвърдява, но е някакво решение.

# 171
Аз не знам да има, може да пробва с полигел.  newsm78

# 172
Този тип декорация го правя със същия цвят гел лак или с Бяла/черна гел боя. Рисувам го, минавам с матов топ и после повтарям рисунката,поръсвам с пудра и пека.

# 173
  • София
Момичета, някаква идея как да сваля полигела? Поръчах ел пила, но има още време докато дойде. Старата розова, още на кутрето издава багажа.....

# 174
  • Paris, France
Gelish Polygel пада много бързо в ацетон, но по-голямата част трябва да се изпили. В ацетон остатъкът прави прах, не паста като скрила. Не знам тръгнала ли е пилата и за колко време пристига, но на твое място бих попадала ако няма отлепване. Ако има отлепено можеш да изпилиш с пила, но ще останеш без ръце.

За друга марка не гарантирам, че ще се разтвори и падне.

Идея е да помолиш мила съфорумка, която живее недалече от НДК/Пирогов/Женския пазар, примерно, да ти услужи с Ел. Пила набързо. Само кажи къде ти е удобно да идеш. Дремел имаш ли? Съсед с дремел? Можеш да свършиш тази работа в обедна почивка, примерно, особено ако пилата е на акумулатор. Миналата седмица опилих едни нокти в близкия мол. Една баба спря да ме пита може ли да и изпиля дебелите нокти на краката, а едно момиче не пита blackeuse (работеща на черно) ли съм. Поне се посмяхме.

# 175
  • София
Ха  ха...Неви, ти ме уби бе човече..... Представяш ли  си да тръгна да питам из блока пенсиите за дремел, които на свой ред ще ме питат за какво ми е....., ще ме вземат за куку Simple Smile)))
Щом мислиш, че в ацетон ще се разтвори, ще пиля и ще накисвам. Само си мислех за дължините, как да ги намаля, че ако трябва и тях да пиляяяя.....
Нямам отлепяне, но са доста израснали.

А не искам да ходя в салон, защото там бързат и пилят заедно с нокътната плочка, гледам да я пазя, до колкото може

И защо се смеете, ето, че си открила бизнес ниша...., в Мола Wink

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 00:39 от va_ni

# 176
  • Paris, France
Ей, Вани, защо не съм си в София? С кеф ще ти изпилвам гела на всеки две седмици. Както живееш наблизо и пила нямаше да ти трябва ако си бях там. Даже щях да ти я поверя за съхранение, че на майка ми и става лошо от куфара с лампи и лакове. Ама не съм тааааааам.

Няма нужда жда да им казваш за какво точно ти трябва дремела. Една рускиня идва с дремела на мъжа си да и пиля краката, че е 140кг и не може да се наведе. Казва му, че обработваме дърво. То не е далече от истината, де. Чакаме съфорумка да се обади.

# 177
  • София
Simple Smile))) Ама, че ме разсмя, Неви..... ами тоя мъж ако някой ден поиска да види до къде стигнахте с дървото, какво ще показвате? Simple Smile))

# 178
  • София
С хубава пила обикновенна хартиена с грид 100/120 става по бързо свалянето на полигел.По бързо се сваля от хард гел и акрил,изпробвала съм го.

# 179

моят първи опит за плетени нокти,без акрилна пудра.

Общи условия

Активация на акаунт