Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 39 696
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
  • София
С хубава пила обикновенна хартиена с грид 100/120 става по бързо свалянето на полигел.По бързо се сваля от хард гел и акрил,изпробвала съм го.

Сериозно? Благодаря ти, веднага ще се заредя с такива!

# 181
  • Враца
Единствено базата на Коди ме дразни, ужасно е гъста като лепило, но аз за сега я ползвам само върху стикерите.

Аз я слагам с друга четка, плоска и по-къса. Ето тази конкретно ми е любимата за база на Коди. Червената - номер 10.

Аз  в момента съм с Гелиш системата, тествам я за първи път. Сложих си все пак бомбето с рейнфорс де, не съм само с Гелиш. Цветовете също са китайски. Пуснах ви снимка от онзи ден, направих го на 14-ти вечерта. Днес му е 6-ти ден, ето така е сега.

Все още е лъскав, ще докладвам пак след някой друг ден. И все още не е мръднал от никъде.
Сякаш и на моите нокти твърдото седи по-добре и държи по-дълго. Само със системата Коди ми се белеше, но откакто правя бомбе всичко е 6. Явно просто архитектурата на нокътя ми не е каквато трябва и като я укрепя с бомбе нещата вече са различни - държи докато не го сваля. Имала съм отслояване от към свободния край, но става едва след 10-15 ден, което е ок, защото аз така или иначе след 14-15 дни го сменям.
На мен пък четката на Гелиш (на топа) ми идва много дебела някак и груба, иначе лесно се нанася, но ако не я изцедя достатъчно събира много лак и ми се разтича.
Не съм забелязала размекване на Гелиш в топла вода, а много обичам да се попарвам като се къпя. Чинии не обичам да мия с гореща вода за разлика от това, та може и горещите ми душове да са по-кратки, затова да не съм забелязала.

Някой ме беше питал с какво рисувам декорациите. С гелови бои предимно, но често ползвам и акрилни бои (на водна основа). Също така понякога  ползвам и самите гел-лакове, но по-рядко. Simple Smile

Имам чувството, че и някой друг ме беше питал нещо друго, но не помня, ако съм пропуснала да отговоря на нещо - питайте пак Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 12:22 от ferriy

# 182
  • Бургас
Моите нокти нещо много се начупиха и половината ги отрязах. На лявата ръка 4 от 5 са изградени с гел и двойни форми. За първи път правя толкова много. Досега съм изграждала само по един, който е бил счупен... Много ми се разтича този гел и после трудно го пиля/почиствам. Може би трябва да пробвам с нещо като полигел. Отдалеч изглеждат доста добре, но като се вгледам отблизо, пък и на снимката се виждат забележките...

# 183
На мен ми подариха електрическа пила (https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B074W4Q56V/ref=mp_s_a_1_4_a_it? … mp;th=1&psc=1 )
Сега започвам да чета и гледам клипчета, но малко ме е страх.. хем искам да се науча. Някакви съвети имате ли при ползването й?

# 184
На мен ми подариха електрическа пила (https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B074W4Q56V/ref=mp_s_a_1_4_a_it? … mp;th=1&psc=1 )
Сега започвам да чета и гледам клипчета, но малко ме е страх.. хем искам да се науча. Някакви съвети имате ли при ползването й?
Не се притесних, притеснявай, няма какво да направиш с нея.. Т.е. дори да се отпресне нищо не може да направи на кожата.. Не трябва да я натискаш много, защото пари и боли, а и се получават вдлъбнатини.. Абе общо взето, ако имаш въпроси относно пилата, може да пишеш ЛС... Имам опит с тези пили ..

# 185
  • Paris, France
ferriy, и на мене твърди покрития ми седят по-дълго. Явно е до нокти. Дано да се сработил с Гелиш. На мене четката на топа ми е идеална. Вземам за цяла ръка наведнъж и то си тече само. Накланяне надолу преди всеки пръст и пак обръщам с дръжката надолу да не отива повече.

малечка, доста е немощна пилата. Трябва да внимаваш и да не слагаш груби приставки, особено с голям диаметър. А какво искаш да правиш с нея?  За нокти, кутикули и гел е ОК. Иди в магазин за зъботехници и ще те упътят за приставките.

съни, течните гелове се пекат първо във формата и после се слагат на нокът. Така не излиза отстрани много гел. С четка, потопена в спирт и ацетон почистваш отвън и тогава печеш. Ако ти е много течен гела може да разбъркай с акрилна пудра. Тогава не тече толкова.

# 186
Някой може ли да ми каже нещо за тази база
 https://s.click.aliexpress.com/e/cUKlRXf6
много е гъста, лесно се нанася, бяга от кутикулите, като я подхванеш от към кутикулите се отлепя на цяла люспа. Иначе стои на ноктите около 10 дена

# 187
  • София
Някой може ли да ми каже нещо за тази база
 https://s.click.aliexpress.com/e/cUKlRXf6
много е гъста, лесно се нанася, бяга от кутикулите, като я подхванеш от към кутикулите се отлепя на цяла люспа. Иначе стои на ноктите около 10 дена

Копирайте името, линка не работи.

# 188
Това е името : Здоровый УФ грунтовки выдерживает с длительный резиновое основание толще геля для ногтей гель лак 15 г monasi

# 189
  • Paris, France
vileto, това е прословутата каучукова база на Michey, нищо, че на нея пише Монаси. Еднакви са като консистенция, мирис (не вонят), печене и носене. Много били яки. Принцесата е фен на Мишей. Нямат сваляне без каре. Стават и под твърд гел, но тогава не махаш лепкавия слой. Те нямат силен лепкав слой. Чети отзивите и отговорите на въпросите!

# 190
Аз я имам. Няколко пъти се лакирах с нея, пекох я 1 мин. Сън 1, свалих след 20 мин. накисване с ацетон. На следващия път случайно разбрах че може просто да се обеми на цяла люспа. Слагам лаково каре под нея. За ваденки изобщо не става, на втория ден се бели. Затова питам дали аз не правя нещо както трябва или самата база е такава

# 191
  • Варна
 Мишей се пече 2мин. в 48W лампа! Така пише на шишето. : vileto09  не се подлъгвай да я белиш само върху каре. Всички каучукови бази могат да се свалят така,но се свалят с горния слой на нокътя и след няколко опита ноктите стават като вестник.
 Какво значи не става за ваденки  newsm78. Това е каучукова база,база цвят,ваденка върху лепкавия слой на цвета,база и топ. Така слагам ваденки с Коди,с Мишей също и не мърдат. Слагала съм и с два слоя топ,и с ковър и топ......

# 192
  • Paris, France
vileto, изгледай клип как се работи с базата на Коди и ще ти стане ясно. За да не се отлепя към кожата и свободния край трябва да е тънко нанесена. Ако я нанесеш тъничко или дебело, но с бомбе седи. Бяга от краищата защото я мажеш дебело. Потърси в Ютюб "каучуковая база" вьîравнивание ногтей Коди" " или подобно и дзяпай! Нямам правилните букви за да ти го изпиша на руски. Ще се ориентираш бързо. Всяка мека, еластична база, покрита с меко, тънко покритие се маха така, както описваш ако отдолу нокътя не е матиран и праймъри и особено ако има каре. Около кутикулите трябва да е идеално тънко ако не искаш да се маха. Момичета с подобен проблем правят бомбе с изграждащ гел над базата за да не им се бели.

1 Мин може да не е достатъчна ако си наплескала дебело. 2 Мин я пекат в Сън1 по салоните ако е с блик и винаги махат лепкавия слой.

# 193
  • София
Като стана дума за четки, много ми харесва четката на стриплак. Ако знаете други марки с такива четки, споделяйте

# 194
Благодаря много, ще пробвам да я нанеса тънко, по принцип изцеждам четката, но явно не е достатъчно. Ваденки слагам база, цвят, база не изпечена, ваденка, пека, база и топ. Ще изглеждам в ютуп клип чета как се нанася база Коди

Общи условия

Активация на акаунт