Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 39 748
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Nevena Virolan, мерси много!
 bouquet bouquet bouquet

# 211
  • Paris, France
Мелани, моля. Ако решиш да я поръчваш, намери текста за писмата до продавача и първо му пиши за да се увериш, че е с наистина такава мощност! Текстът е в пост на ferriy в началото на тази тема. Успех и да се похвалиш. Ако нямаш място тази, дето я показа, без педала е с по-малък блок.

над, може ли линк към магнита, моля те! Не го намирам а ми беше в кошницата.

фокси, влюбих се в номер 08. Искам го. Не искаш ли да ми го подариш? Sunglasses Напомня ми Блускай 545. Чудя се дали да взема и 07. Утре ще махна лак на 4 дни и ще се лакирам с брокат в. На вълна брокат съм. Като публикувам поста отивам да ги диря. На мене витраж ми харесва повече.

, каквото и да ти напиша и както и да ти го обясня трябва практика. С акригел е по-лесно, отколкото с гел, защото няма печене във форма. Няма нужда от отворена лампа, но наистина с отворена е по-лесно. За полигел няма нужда да натискаш и пекваш. Нареждаш 5те пръста, ако формите са много дълги и извити като на баба Яга ноктите и има опасност да допрат дъното и да се разместят, поставяш дланта на по-висока подложка, като дървено кубче, примерно и слагаш лампата отгоре. Махаш предварително дъното на лампата. Ако формите са пълни с полигел няма нужда да ги придържаш или защипваш за пръста.

Към долната част, тази, която допира до кожата се слага по-малко материал, даже никакъв. Някои майстори я слагат малко над кутикулите, а други напъхват под кутикулите. И по двата начина става. Важно е да намериш твоя начин. Може и на два пъти. Някои слагат първия слой от среда до край, а после награпяват и слагат втория от кутикули до края. Почни на крака, че там не се вижда и няма нужда да е тясно нагоре, идеално право или архитектурата на апекса да е правилна.

Ще потърся видео с обяснения как да се напълни формата на правилните места и как да се постави правилно. Не е философия и ми се получава а съм с две леви ръце. Не трябва да се натиска. Жалко, че не сме наблизо.

# 212
  • София

над, може ли линк към магнита, моля те! Не го намирам а ми беше в кошницата.

По спецификации е като този който имам, моят не се предлага вече.
https://www.aliexpress.com/item/5pcs-30x10x3-mm-N35-Super-Strong … ab0d-b796ded96877

# 213
  • София
Неви благодаря ти,ако намериш видео ще съм ти благодарна,имах честа да се докосна до професионален полигел,работи се много по лесно от борнприти.

# 214
  • Бургас
Не че чак толкова ви интересува, но чак сега забелязах, че съм сложила снимка на дясната си ръка, на която само показалеца е изграден Simple Smile)) Ето тази е с 4 от 5
А бяха така - отрязани до дъно, но ми е много неудобно  без нокти...

# 215
  • Paris, France
над, огромно благодаря и виртуален букет от огнено червени рози.

съни, супер се е получило. Ти си имаш хубави нокти. И къси са ти красиви ноктите.

, не съм виждала полигелът на Борн Прити и не съм сигурна, че е полигел. Китайците тропват в туба някой по-гъст гел и го наричат полигел. Полигелът, на Гелиш, няма лепкав слой, а китайските, повечето си имат и затова, според мене, не са подходящи за удължаване. Купих за проба тези на Mshare, но не можах да работя с тях. Дадох ги на тукашна съфорумка, която и а успех с тях и ги харесва и носи. Аз и на Гелиш Полигел не съм фен. Prinzyes ми харесва най много. Иди в Ютюб и потърси dual forms Polygel, dual inverted forms acrygel и ще ти излязат.

# 216
  • София
Незнам какво е но е здраво за укрепване на естествен нокът.

# 217
Купих това от Али

UR SUGAR 7.5ml Quick Extension Gel Clear Pink Nude Nail Tips UV Builder Gel Nail Art Poly Gel  

https://s.click.aliexpress.com/e/cp3mtUCY

Исках да го ползвам за удължаване (с хартиени формички, както е показано), когато ми се счупи инцидентно някой нокът, за да не се налага да режа всички до дупка. Има картинки там, уж лесно, но се оказа, че е много течно - като гел лак си е и ми се разтича по хартиената форма. Може би слагам много, не знам. Някакви съвети? Не успях да намеря клипчета - все излизат с онези гъстите гелове. А пак казвам на мен ми трябва нещо по-лесно и бързо за единични нокти.  newsm78

# 218
Купих това от Али

UR SUGAR 7.5ml Quick Extension Gel Clear Pink Nude Nail Tips UV Builder Gel Nail Art Poly Gel  

Исках да го ползвам за удължаване (с хартиени формички, както е показано), когато ми се счупи инцидентно някой нокът, за да не се налага да режа всички до дупка. Има картинки там, уж лесно, но се оказа, че е много течно - като гел лак си е и ми се разтича по хартиената форма. Може би слагам много, не знам. Някакви съвети? Не успях да намеря клипчета - все излизат с онези гъстите гелове. А пак казвам на мен ми трябва нещо по-лесно и бързо за единични нокти.  newsm78
Това ми изглежда малко фалшименто работа.. Не виждам как с него може да се изгради нокът.. Според мен е само и единствено добра реклама.. А и на тубичката пише УВ/ЛЕД гелак..

# 219
  • Paris, France
Незнам какво е но е здраво за укрепване на естествен нокът.

Акригеловете и полигел и за удължаване са здрави и могат да се сложат тънко. Просто не всички са лесни за работа и не всеки харесва работата с тях. Това, което ме привлича в работата с тях е че няма кой знае какво омацване на четки и чистенето после е лесно. Мисля, че ако си поиграеш с тях ще свикнеш. Аз не мога да работя с течен гел, защото нямам опит. Особено ми е трудно на дясната ръка. Обаче ако се захвана и поработя на изкуствена ръка съм сигурна, че ще успея. Можеш да пробваш акригеловете на Старнейлз. Той е нормален, течен гел и отделно акрилна пудра. Работи се като нормален гел, но укрепва по-яки и съхне по-твърд. Мажеш формата, печеш и после слепваш с нокът. За укрепване на къс нокът е просто идеален.

Лейди Годива, не се отваря линка. По описание мисля, че е течен изграждащ във флакон с четка. Блускай и мадам Глам, the gel bottle имат такива. На мене ми харесват, ама много парят в лампата. Трябва да правиш тънка подложка и да слагаш на няколко тънки слоя. Естествено, че тече, нали е течен. Пипкаво и бавно става, ама няма чистене на четки и много пилене. Това ако продуктът наистина е изграждащ гел, а не гел-лак.

# 220

Лейди Годива, не се отваря линка. По описание мисля, че е течен изграждащ във флакон с четка. Блускай и мадам Глам, the gel bottle имат такива. На мене ми харесват, ама много парят в лампата. Трябва да правиш тънка подложка и да слагаш на няколко тънки слоя. Естествено, че тече, нали е течен. Пипкаво и бавно става, ама няма чистене на четки и много пилене. Това ако продуктът наистина е изграждащ гел, а не гел-лак.
[/quote]

Да, течно трябва да си е, че и картинка има как се изгражда. Но без по-подробни указания за начинаещи Wink а аз го харесах най-вече, защото ми се видя лесно.

Ще се пробвам с много тънички пластове, както казваш, пък да видим. Ако не става ще лепя украски с него или ще замине в кофата Wink Благодаря ти.

# 221
Купих това от Али

Това ми изглежда малко фалшименто работа.. Не виждам как с него може да се изгради нокът.. Според мен е само и единствено добра реклама.. А и на тубичката пише УВ/ЛЕД гелак..

Гледах отзивите и снимките за него и бяха успели да удължат, та явно работи, но аз не се справям Simple Smile

# 222
  • Paris, France
Godiva, на тези изграждащи гелове на английски им викат съкратено BIAB - builder in a bottle. Ако потърсиш в Ютюб "the gel bottle" и добавиш extending, forms, fixing a broken nail ще намериш доста клипове с обяснения как се работи с това чудо. На мене ми харесва, защото е с четка и няма нужда да чистя след това. Имам непоносимост към лепкав слой, намазани в гел четки, течащи кутии и подобни. Този продукт е върховен, защото е простичко наоколо при употреба. Има и други марки. Потърси и BIAB в Ютюб. Някои са разтворими. Някои могат да се щипят след пекването. Щом толкова потребители са успели и са качили снимки продуктът е читав. Ще се научиш.

# 223
  • София
Неви,не намирам клипче как се пече във формата и след това се слепва на нокътя?

# 224
Неви - 08 на Борн Прити е уникален, тук във форума го видях на мостра, май от Принцесата или от Фейри. Поръчах за всеки случай и 07, че почти никога не уцелвам точно желания цвят червено. Винаги поръчвам 3-4, поне един да съм уцелила... ще ме прощаваш, ама не го подарявам, чакам с нетърпение да си го плясна на късите ноктаци на ръцете, ама ще изчакам поне до понеделник да излезе още малко свободен край на палеца, та да съм сигурна, че му няма нищо вече....

Общи условия

Активация на акаунт