Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 772
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
  • Paris, France
Неви,не намирам клипче как се пече във формата и след това се слепва на нокътя?

Мажеш тънък слой течен гел, пъхаш в лампата с гела нагоре и така 2-3 пъти докато дебелината ти хареса. Като е готово мажеш нокътя с ултра тънък слой база, лепиш, чистиш и печеш. Не е философия. В клиповете пропускат печенето, защото е загуба на време.Гелът трябва да е прозрачен, защото иначе може да не се изпече

фокси, блазе ти, хаха! Това за подаръка беше шега. Всъщност е добър тест дали лакът се харесва. Поръчах го вече. По-евтино е да го купя, отколкото да дойда да ми го подариш. Влюбих се. На 07 още му се чудя. Какво мислиш? Да взема и него, та 08 да не пътува сам в студа?

ферий, тези два цвята ли са най-яките в колекцията?

# 226
Неви - знам, че се шегуваш.... 07 е малко по- доматено червено, докато в 08 има две-три капки бордо и е много красив.  Аз нали ти казах как поръчвам - по 2-3-4 наведнъж, обикновено допълвам поръчките и с други джунджурийки - камъчета, стикери, пили. Съвествно ми е да се таралянка по пощите сам-самичък един лак....

Сега съм сложила в уиш-листа база и топ на Мишей, също и на Борн прити.... вчера си подреждах кутията с лаковите неща - ми имам 3 бази и 5 топа, та засега уиш-листа май е по-добре да си стои и да чака....

# 227
  • София
Обмисля поръчка от както им вика Принцесата "моите" унгарци Simple Smile)))))

Ако някой иска да мислим заедно, да ми пише имат -20% отстъка за черния петък, гел лаковете на China Glaze  са по 4$ Simple Smile
http://nailland.hu/products?search_api_views_fulltext=Gel%C3%A1ze

Аз лично си пазарувам от там Мойра.

# 228
  • Враца
Нев, нямам го 07, но с 08 аз направих сефтето. Наистина е уникален. Тъмен, наситен, блестящ с бордо нюанс. Беше най-тъмния и само него поръчах тогава, защото това исках. Wink

Ето го тук на декорираните нокти. Simple Smile

# 229
Това е моята ел.пила, но тогава беше с безплатна доставка...
Dmoley 35W Black Pro Electric Nail Art Drill Machine Nail File Drill Bit Electric Maniure Machine Pedicure Nail Drill Kit set
 https://s.click.aliexpress.com/e/pwah4a8

Ето нещо и от мен:
Скрит текст:

# 230
нещо и от мен

# 231
  • Paris, France
Здравейте, дами!
Моля, ако някой е запознат с MYGDN SHELLAC и LILAQUE UV-NAGELLACKE да сподели впечатления. Интересува ме как са като качество, сложност на нанасяне, тип четки, покривност на цветовете (за цялата система). Твърдост/гъвкавост на топа. За трайност не питам, защото знам, че е силно субективно.
И евентуално ако може сравнение спрямо стриплак и алесандро. Като ги гледам са малко по-нистк ценови клас от последните.
Аз съм ползвала само cnd, така че и сравнение с техните продукти би ми било от полза.
П.П.
Чета ви редовно и ви благодаря за изчерпателността и търпението. Извинявам се, ако сте обсъждали продуктите, за които питам, но до вчера не бях ги срещала и не съм се интересувала от тях.

Не познавам нито една от двете марки. Пиша ти само, защото никой не е отговорил, което е нормално предвид, че са неизвестни марки.

Питаш за сравнение между тези марки и Стриплак и Алесандро. Стриплак е линия на Алесандро. Има и други линии. Коя точно те интересува? Стриплак е уникален с качества като хипоалергенични, приятен мирис, лекота на нанасяне, грижа към естествения нокът, издръжливост и лекота на сваляне. С допълнителни продукти може да се направи така, че да седи и на доста кофти нокът поне седмица и като се свали, състоянието на нокътя да не е влошено.

CND Shellac е сред отличниците в индустрията и доста щадящ към естествените нокти при условие, че се правят почивки. Новите Shellac luxe, които се поставят без база седят 14+ дни и се махат за една минута в ацетон. Е, не една в реалността, но за 4-5 се отлепят сами

Повечето по-евтини лакове са по-твърд, но тенденцията е към по-еластипни и меки гел-лакове. Вече даже в Али са по-леки, което мене не ме радва особено.

Ако знаеш немски можеш да питаш в тамошен форум. Предвид, че са немски, сигурно излизат от European nail или NDED, но и те вече произвеждат меки, белещи се лакове без нужда от база.

Ако си доволна от СНД и Стриплак не те съветвам да сменяш марката въпреки по-високата цена. Поне не скапват ноктите и не са силен алерген. Ако търсиш немско, твърдо, издръжливо и хипоалергично можеш да погледнеш НДЕД. Старите им гел-лакове са супер твърди и качествени. Линк не давам, защото вече се сдобих с белещи се, които никак не ми харесаха.

На белеща се база твърдите лакове седят дълго и се махат по-лесно. Успех с намирането на това, което търсиш!

# 232
Плетки за студени дни и от мен. Много ми допадна идеята от преди няколко страници

# 233
Само да кажа, че линкове започващи с s.click.aliexpress не отварят определен продукт, а начална обща страница!

Намерих пили на Dmoley в алито, но или искат по 50-80 долара за доставка или въобще не доставят до Канада. Не знам дали не е заради черният петък, защото преди 2-3 дни не беше така.
Сега погледнах и в ибей- там са подобни цените и вече направих запитване до двама търговци да видим какво ще отговорят.

# 234
  • София
Благодаря Неви,ще пробвам.
Ето нещо и от мен,старо и изтъркано но го харесаха.

# 235
  • Варна
  Melany99 Пощите ви стачкуват. БГ пощи също ми отказаха да приемат пратка за Канада. До второ нареждане е това.

# 236
А, стачкуват. newsm78
Някакви поетапно часове само не работят.
Виждам им камионите непрекъснато.
Но дано си права и да е само временно.

# 237
  • Paris, France
Мелани, в Амазон има:

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01JRGPH46/ref=mp_s_a_1_4_a_it?ie … JL&ref=plSrch

Не знам доставят ли в Канада. Не е за мене заради това, че не предлагат с евро щепсел и 220-240V, но за тебе може да се окаже подходяща. Разликите с моята са:

1) Макартта е оригинална JSDA и по-безшумна и стабилна на високи обороти. Ямперита са повече от нашите и затова. Тази е 1.3 или 1.5А май беше, а нашите са 1А. На нас волтове са ни 18 а в тази са 12.

2) Вдига 1000-2000 оборота повече.

3) вътре е гореща спойка, а моята е студена

4) писалката е леко по-дебело.

Ако ти дойде работеща ще е лееееко по-добра от моята. Ако не или спре да работи до 1 година, влизаш в чата на Амазон, обясняваш проблема, връщаш я и ти връщат всичките пари, до стотинка.

Прочети някои от отзивите, включая на професионалистките. Някои пишат, че не е достатъчно мощна за акрил. С груби приставки наистина това си личи, но тук повечето акрилистки работят с точно такава пила.

Ако за тази имаше с подходящ волтаж и щепсел щях да си я купя. Какво мислиш за нея? Добре си помисли и не се хвърляй веднага! Чела съм, че с купони от Амазон са си я купували за 30-40$.

Ако не, в Али има и други. Казвай докъде си с пилите!

# 238
Ох, мерси Неви!
Намерих много подобни в ибей.
Тази става 75 долара с доставката и с моя нисък канадски долар става към 100-на долара, което ми идва доста.

За 100 долара ще си взема от онези новите, джиджани с дръжка, които са по 65 Вата.
Но имам време, ще гледам, ще чакам. И без това не ми се иска да поръчвам по празниците, че стават обърквания, забавени доставки, може да се потурчи някъде поръчката.

# 239
  • Paris, France
Melany, ония с дръжката, дето ги водят 65 вата на изход са понякога слаби. Като им сложат 0.8 или 0.5А и стават точно като моята. Доста идват счупени в средата. Аз исках 60W, дето е със сенсор в дръжката. Видях орбита Смарт, руската. Обаче тая, дето дойде от Али, хем от Германия дойде счупена и с дефектен екран. 70-80€ е с доставката. От Али за такова нещо не бих рискувала, защото парите не са малко, а 70-80% се развалят до 3 месеца. Това ти го пиша за да не се набуташ. Не, че съм против, но си е лотария, а имам чувството, че са някакъв брак. Тези, които пишат, че машинките са мощни ги сравняват с наистина немощни. Тези, които видях са долу горе като моята. Дръжките са тежки и някои загряват като ютия. Честно казано, бих дала 90€ за оригинална JSDA jd700 тук или в Амазон, но супер тиха, удобна и мощна. Ватовете не са всичко. Преди десетилетия имах японска Управа, до 20 000 вдигаше и ватовете не бяха много. Обаче имаше мощ и обороти не ми липсваха. Явно и технологията е важна. А екрана, дето го имат е да светла там, нищо повече. Оборотите изобщо не излизат същите. Не се лъжи по фасона!

Намерих като моята в магазин LM store, 35w drill. Lady Misty eи на етикета отзад пише 0-18w, 1.5A. Има 14 мнения и базовата струва 37-38€ в момента. Не знам доставят ли в Канада. Трябва да питаш за щепсела и входния волтаж. За нокти повече не ти трябва. Ето thе Passion даже работи с нея от година, а е ходила на курсове и пробвала Маратон. За нокти е предостатъчно, даже за акрил. И с груб или екстра груб вулкан работи без да бие, но я насилвам почти на максимални обороти.

Общи условия

Активация на акаунт