Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 39 767
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря момичета. Броката е Rosalind RAW39, другите нокти са с Lokai 11
Брокат такъв имам купуван в момент на умопомрачение от Блускай, но този Локай сега ще го търся....

# 271
От кой онлайн магазин мога да купя хубави пили за нокти и какъв номер  трябва да бъдат за скъсяване, за оформяне, а също полращи блокчета? За естествени нокти става дума, благодаря!

# 272
  • на брега на морето
И аз така харесвам дълги нокти, но няма как да си ги позволя с работата ми. Успявам да "отдгледам" що годе дългички само през отпуската. Е, и къси си ги харесвам, само да са лакирани. Mr. Green Но сега съм в период на "въздържание". Laughing
 Инфант, Малечка, Обичах и останалите, които показахте снимки-страхотни маникюри! Hug

# 273
  • София
Това животно как ви се струва, 39 лампи - ехааа, за пръв път виждам такава.

https://m.aliexpress.com/item/32949861500.html?trace=wwwdetail2m … 98548e26e1c0e39ab

# 274
  • София
Това животно как ви се струва, 39 лампи - ехааа, за пръв път виждам такава.

https://m.aliexpress.com/item/32949861500.html?trace=wwwdetail2m … 98548e26e1c0e39ab

За тая цена....нещо съмнително ми се струва..... 
Неви, я се произнеси .....

# 275
  • Paris, France
Преди няколко страници занимах аудиторията с конкретната лампа. В DMoley я имат. Добре пече. Цената е нормална. За 2 платки с лампи в повече колко да струва?

# 276
  • София
аз влизам да ви хвърля в шок и потрес, ето как ми се отлепи гела от базата. Гелът и въобще цялата система от дехидратор до топ са на The black bottle. Преди две седмици си изградих с този гел нокти, на една седмица ми се отлепи показалеца на дясната ръка. Тогава забелязах, че и палеца е тръгнал, поправих ги. Останалите нямаха видими белези за отлепване до днес. Измих точно две чаши и какво си напънах средния пръст и той се обърна, огъна се.  Гелът се отлепи от базата, базата си стои за мое най-голямо учудване. Качвам и снимки на които се вижда, че база си стои. за пояснение отчупеното парче е за да проверя дали е изпечен и колко е гъвкав.
Скрит текст:

# 277
Еласмен - да не е от самата база? Гела хубаво си го счупила, ама дерна ли го от вътре, да не е мек между словете? С какви форми изгради? Прозрачен ли е гела или камуфлаж?

# 278
Да се включа и аз с моят опит Grinning

# 279
  • София
Еласмен - да не е от самата база? Гела хубаво си го счупила, ама дерна ли го от вътре, да не е мек между словете? С какви форми изгради? Прозрачен ли е гела или камуфлаж?
гела е камуфлажен изграждащ, изпечен е добре. Формите които ползвам са тези аз може би стигнах до някакво обяснение защо ми пада така, но защо се отлепи от базата ми е въпроса. Гледах едно видео на една мацка, ще го сложа в скрит текст, в което тя обяснява какъв гел на какви нокти трябва да се ползва дано и на вас е полезно.
Скрит текст:

# 280
Ето при мен Гелиш топа как стана вчера

И моя гелиш така се бели с китайските лакове, с Гелиш цвят се бели целия до нокет на малки парченца. Мислях си, че просто е стар вече, не помня в началото май беше по-добре, но може просто да съм забравила. За това и сега с Коди съм толкова доволна няма белене, няма пожълтяване или изтъркване на гланца поне 2 седмици, повече не го държа махам го насила Grinning макар, че тоя път така хубаво съм го нанесла и запечатала, че за две седмици не е мръднал от никъде, чак се чудя как ще го свалям.
Имам един въпрос за акрилния пластелин и по-точно ще имам ли проблем при свалянето на гел лака като отгоре върху топ лака съм изпекла малка декорация от него. (пила електрическа нямам още да го изпиля). Ще стане ли просто да надигна лака с белещата се база както обикновено или няма да е толкова просто?

# 281
  • Paris, France
еласмен, много благодаря за видеото и мисля, че ще е полезно за много хора. Пиша ти какво мисля по въпроса с уговорката, че не съм професионалист и нямам богат опит с различни видове нокти. Можеш да копираш написаното в темата за домашната ноктопластика, защото там пишат повече хора с опит в удължаване и изграждане на нокти. И така:

В конкретният случай имаме естествен нокът, който е здрав, къс, с малка към средна на дължина и ширина нокътна плочка със силна С-извивка, които расте сравнително прав и има симетрични странични гънки и овална усмивка. С две думи е Ролс Ройса на ноктите. Държи гел нормално според информацията. Проблем в нокътя няма.

Подготовката явно е добра щом базата държи. Щом държи на нокът, проблем в базата няма. Базата е в система с изграждащия гел.

изграждащият гел, който си ползувала е неразтворим, мек и еластичен, течен и камуфлажен. Проблемите, които ми идват на ума биха могли да бъдат:

1) поради цвят гелът не е добре изпечен и затова се огъва така. Решението е повече слоеве гел вместо един дебел и повече печене в по-силна лампа. Може и в лампата да е проблема, но вероятно вече си я тествала.

2) Най-вероятното - недостатъчно продукт на правилното място. Парчето гел, което виждам е тъничко като гел-лак и тънко навсякъде. Изглежда като лепнат пластмасов нокът. Толкова еластичен гел се отчупва или пука вертикално поради липса на достатъчно продукт в стрес зоната и/или лоша архитектура. Твоят нокът е прав, изграденият и той е прав. Пита се къде е бомбето? Трябва да слагаш доста повече продукт в средата и да го разрешиш, побутвайки или точейки по нокътя, към краищата, така че в средата да има купол с повече продукт. Ако искаш видимо прав нокът криеш бомбето, поставяйки формата с върха нагоре. Други варианти няма. Сложи повечко гел и изпили към кутикулите и свободния.

3) дължината може би не позволява толкова мек гел. Можеш да удължим с по-твърд а да изградиш с този, мекия, за да амортизира ударите.

4) с повечето от казаното във видеото съм съгласна. Не съм съгласна, че мек гел седи по-добре на мек нокът. Получава се това, което тя описва, но наобратно. По-мек гел се отделя от по-твърд нокът. Межди две твърди повърхности може да се сложи леко по-мек възглавница. Затова каучуковите бази държат добре твърд гел.

Удебели стрес зоната, изтъни краищата и направи подложка, която да можеш да щипнеш. Тогава ще седи.

# 282
  • София
Nevena благодаря за съветите които даваш. Винаги много полезни. Свързах се с производителя на гела, аз съм първата която се оплаква от подобно нещо. Даже самата Диана Спасова ми се обади да обсъдим проблема. Стигнахме до заключение, че наистина е нанесен тънко гела, не обичам много дебели нокти и винаги ги правя тънки. Другият проблем може да е от лепкавия слой на базата. Самата Диана е имала такъв с базата на гелиш. Днес свалих изцяло гела, всички нокти бяха тръгнали, значи този гел не е за моите нокти. Базата ми хареса много лесно се разтваря в ацетон. След като свалих всичко си сложих терапия на Магнетик и си спомних, че преди да сложа гела си бях сложила и терапия. Може да е от нея, просто да са несъвместими. Лампата ми е от ноември мин. година, но я ползвам един път в седмицата. Т.е. е на има няма 6 месеца, пече си всичко нормално, гелът е твърд и опечен. Сега след като си сложих терапия на магнетик си сложих и техен гел с фибро стъкло само върху естествения ми нокът и от голе гел лак. Пак го нанесох тънко, просто да  ми направи ноктите малко по здрави, че са меки. Ще видим с този до къде ще го докарам. Благодаря още веднъж.

# 283
Еласмен - и моята лампа  ( sunone) нямаше година, но издаде багажа рязко и за две седмици правих два пъти цялостно изграждане. Падаха на цяла твърдя люспа като ги бутнеш от кутикулите, втория път при пиленето на ръба. Драсках и гледах гела с една от увеличителните лупи на мъжа ми, изглеждаше си опечен, обаче не стоеше. Точно камуфлажен ползвах, но на Веналиса.
 Аз по принцип наслоявам 3-4 слоя гел и моите по принцип от изграждането стават дебели, но пиля при върховете и визуално изглеждат добре. При мен без бомбе не държи нищо, стрес зоната огъне ли се и хвърчат, но моите нокти по принцип са си меки.

Пробвай с бомбе, но не отхвърляй заминала лампа....

# 284
Я вижте какви коледни календари се предлагат Simple Smile
https://www.amazon.de/dp/B07HD44441/ref=sspa_dk_detail_3?psc=1&a … 8400-f3f2cbf4a009

Общи условия

Активация на акаунт