Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 615
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
 Така като го гледам бая се поизтрил по свободния край  newsm78. Ако беше мой маникюр да съм го свалила за 5мин.  Laughing това е предимството на белещата база  Wink. Матирай добре топа,почисти със спирт и обезмаслител,после цвят и топ.Може и един слой база да сложиш ама много тъничко да е всичко,че маникюр върху маникюр ще стане.....

чакайте пак да ви подкукуросам за една лампа от фейсо  Laughing

https://ru.aliexpress.com/item/Kesinail-86-39/32954826879.html?s … 4LBDOdUS8EToTXEzs

Много добра и на страхотна цена. Няма да дойде за коледа иначе бих я поръчала на съседката  Laughing

# 526
  • София
Благодаря ти Simple Smile

# 527
  • Paris, France
Тук май никой не отговаря на въпроси, на нови членове във вашата група. Само си пишете сами.

Естествено, че отговаряме когато знаем. Понякога, като цъкнем на нови мнения ни се показва второто, а първото остава нагоре и на мене често ми се случва да не го видя и го забелязвам само ако някой го цитира. А какъв ти е въпроса, ако не е тайна? Отговарям винаги на въпроси за електрически уреди и технически гелове. Също за алергии. Неформално завеждам отдел информация по електротехника и болни нокти в темата, хаха. За декорации съм кръгла нула. Не сме затворена група и всички много се радваме на нови попълнения.

принцесо, подстрекателко. Оня ден дойде една такава и ......, ъ, я гледам. Даже досадих на Номера с нея, че да не спалня тук. Разположението на лампите е върховно. Не помни време, ама на кого му пука! От DMoley я взех за позната, че не се оправя в Али. И виж какво си писала! Като видях фейсо изквичах от радост. Мани, имам си лампа.

# 528
  • София

принцесо, подстрекателко. Оня ден дойде една такава и ......, ъ, я гледам. Даже досадих на Номера с нея, че да не спалня тук. Разположението на лампите е върховно. Не помни време, ама на кого му пука! От DMoley я взех за позната, че не се оправя в Али. И виж какво си писала! Като видях фейсо изквичах от радост. Мани, имам си лампа.

И двете подстрекателки Hug За тази лампа питах скоро, но ти ми каза, че идва без кабел. Тази гледам, че е с EU щепсел. Добра е казваш, а? Да я мятам в кошницата? Имам сън1, ама ми писна да я нося нагоре- на долу...
Ама спамете с Номечето тука, да четем и ние.. bouquet

# 529
  • София
По повод на лампите, дойде ми тази.... пълен боклук!

По силна е от SUN3, поне на ръцете ми е по-топло в нея, но на средата на първия маникюр просто изгасна, реших, че се е развалила и си продължих със съна, но като изстина, светна отново. Иначе като екстри е супер, но явно прегрява.

# 530
  • София

Взех такава,днес ще я пробвам.
Над някой да я отвори сигурно нещо има прекъснато

# 531
  • София
Взех такава,днес ще я пробвам.
Над някой да я отвори сигурно нещо има прекъснато

Не е прекъснато, като изстине пак светва.... явно има трансформаторче, като на сешоарите, като прегрее, изгасва Simple Smile

# 532
  • Варна
 Термозащита е това... ММ ми излекува така едно време стария лидл-ски сешоар. Някаква защита беше слаба недоизчислена за мощността. Смени я и се оправиха нещата.

# 533
  • София
Термозащита е това... ММ ми излекува така едно време стария лидл-ски сешоар. Някаква защита беше слаба недоизчислена за мощността. Смени я и се оправиха нещата.

Половинката ще излекува и моята лампа в този случай Simple Smile)))

# 534
Както споменах по-нагоре свалянето обаче на системата не е лесна работа затова ползвам небезизвестното

Лаково каре

Нанася се  заздравител на 2мм. разстояние от краищата на нокътя  и върху него база Коди. При свалянето лака след накисване пада без стъргане и плочката е здрава. Буквално все едно сте били лакирани с нормален лак. Обикновено ползвам Евелин 8в1/за всички био еко дами да се знае,че съдържа формалдехид и не е от най-полезните/.

Напоследък обаче лаково каре правя с

Liquid for strengthening the natural nail plate (Microgel) Kodi Professional или така наречения микрогел на Коди.

Това е техния заздравител за естествени нокти. Ползвам го както ползвам евелин. Даже не правя лаково каре,а го нанасям на цялата плочка. После само минавам с буфер свободния край и нанасям ултрабонд.Лакът държи безупречно. Напоследък случайно открих,че работи като белеща се база. Накисвам за 5мин. ръката в топла вода и избутвам с бамбукова пръчка. Всичко пада на люспа от раз. За целта обаче плочката отдолу трябва да е хубаво полирана,за да не се къртят парченца нокът заедно с лака.

Здравейте!
Надникнах в темата, за да питам евентуално как да се справя с махането на Rubber Base KODI (след като вече се намацотих снощи!!! Joy ). Прочетох горната информация от първия постинг и признавам, че никога не бях чувала за лаково каре. Благодаря за изчерпателната информация, следващия път ще я приложа! Щеше да е по-умно да се бях зачела вчера, като знам какъв ужас е отстраняването на тази база, но по-добре късно, отколкото никога. Simple Smile)))

Не знам дали ще кажа нещо интересно за вас тук, виждам, че сте много информирани, но да си кажа последните впечатления от UV лаковете. Simple Smile)))) Имам 36 W UV/LED Lamp, целият начален кит от обезмаслител, база, топ, 2-3 цвята и т.н. бях поръчала от Gelish. Не съм особено вманиачена и претенциозна в лакирането (минах на UV от чист мързел), така че бих казала, че съм доволна от продуктите, но имах проблем с избирането на нови цветове от картинки в интернет. Миналия месец, докато се разхождах по улицата (живея в Италия), случайно попаднах на магазин MI-NY, в който продаваха и UV лакове, та реших да пробвам, заради възможността да избера на живо. Взех за проба цвят Aruba и впечатлението ми е, че лакът се нанася изключително добре, много по-добре от Gelish, хем четчицата е по-смотана. За първи път (вече два пъти поред) успявам да се лакирам перфектно Simple Smile))))), а за мен това си е постижение.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 13:00 от Barbabeau

# 535
  • България моята родина
Влизам да ви се оплача .. Cry
Дългоочакваната Sun X 54w дойде смачкана.Направо е тотал щета.Сега чакам да ми върнат парите и ще я поръчам от ибей.Разликата е £3.Яд ме е,че я чаках толкова дълго и накрая тя нр става за нищо.

# 536
  • Варна
 Леле  Gapamilo9292  Hug такова чудо за пръв път виждам  Shocked. Много жалко наистина. Всякаква машинария съм поръчвала от Али както и сватбени кристални чаши и всичко е идвало цяло и невредимо. Потресена съм. Тия снимки ги качи в коментар на лампата. Да се научи китаеца,че подобни артикули се опаковат подобаващо....Макар,че така като гледам все едно тир е минал през нея.

# 537
  • България моята родина
И бях написала 2 пъти да я опаковат хубаво,но наистина има удари вижда се и по плика как е спукан чак.Пуснах диспут,но ме е яд,че я чаках дълго време.

# 538
  • София
И Стара дойде мнооооого смачкан и леко спукан.... чаках го 3 месеца, на втория ми върнаха парите. Мнооооого паянтова в сравнение със SUN 3, изглежда.

# 539
  • София
Ужасно,съчуствам ти,ще върнат парите,но чакането.....

Работи лампата има сензори,запаметява и последното време чувства се по топло в нея но колко е 80вт/не мисля/С тези нови пигментирани цветове ще си проличи.

Общи условия

Активация на акаунт