Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 636
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • Враца
Еленчетата са рисувани, да, падна игра, но добре станаха. Simple Smile

Сребърният брокат е този
BORN PRETTY Mirror Glitter Silver Gold Nail Flakes Bling Nail Sequins Shinning Nail Art Glitter Powder Paillette Decoration 0.2g
 https://s.click.aliexpress.com/e/bQzSZY2y

# 511
  • Paris, France
mspasov, показаната розова пила, която имаш, захвърлена някъде, е всъщност дремел. Тя върти само в една посока. Страшно много вибрира и махането на гел или акрил с такава е изключително неприятно, но възможно. Към нея има колелца с най-различни грапавини и носач. Сложи средното или грубо колелца, примерно и пробвай да махнеш с нея гела по някой нокът. На мене ръчното пилене ми е още по-неприятно. Трудността е да изпилиш сама дясната ти ръка, защото тя се върти само в една посока. Ако имаш у дома човек, който може да ти изпили гела става и с нея, макар и доста по-бавно. Ако се пилиш сама ще е много, много трудно. На мене не ми е възможно.  Ако смяташ сериозно да се занимаваш с ноктопластика и да си слагаш гел те съветвам да си купиш читава пила, която е достатъчно мощна да пили с всякакви приставки и не вибрира. С показаната не бих посмяла да махам протекъл гел около кутикули, да махам кутикули, да оправям нов нокът от задната страна, да шлифован нов гел. Читава пила ти сваля времето за подръжка с поне 30мин (когато се правиш сама). Тази може да ти е в помощ поне да махаш бомбето, примерно. На другата ръка просто ще махаш от свободен край към кутикули. Пробвай, първо на мостра и виж! Веднъж съседка ми услужи с такава за да махна гел-лак, който не се разтваряне. Пръстите ме боляха и тресяха поне 2 дена след това. Пилите са като лампите и по-евтината рано или късно почва да ни дразни. По-добре си купи нормална, с две посоки и добра скорост. Не съм сигурна, че тази, розовата смешка, наистина има 20 000 оборота, защото пилата за крака от Лидъл маха по-бързо гела а тя е до 5-6000 оборота и 6 вата. Честно.

# 512
  • на брега на морето
Направих си коледния педикюр! Party
Бях забравила какъв разкош е на HNM 9726, chameleon. Термо бяло към червено с шарен брокат(като ситни конфети). Направих си го в 3 цвята- другите два са зелен брокат азур(7083) и розов брокат азур(7503). Скоро ще кача и снимки. Hug
Ферий, страхотни коледни маникюри! Чудни! Heart Eyes Hug

# 513
# 514

Secretly 145-червен брокат
Secretly 170-сив брокат
База и топ на Cuccio

# 515
Пристигнаха ми и моите червени празнични цветове.
Тук Belle Fille R02 - по-ярко червеното на два слоя, UR Sugar 701 - глитър на два слоя и в следата смес от двата по 1 слой.

# 516
Престрашавам се и аз да си покажа пред коледните ноктенца. С нова форма и скъсени почти до дъно.

# 517
  • София
Колко хубава нокътна плочка имаш, аз ако ги скъся до дъно, са ми едни малки и неравномерно изглеждащи

# 518
Който не може да рисува,лепи стикери. Малко циганийка стана,ама ще го понося 10-ина дни. 😂❄⛄

# 519
  • София
На мен "циганийката"ми харесва.

# 520
Тук май никой не отговаря на въпроси, на нови членове във вашата група. Само си пишете сами.

# 521
Мерси,Номерче. И аз посвикнах. 😂
Viki000,ако не ти отговаряме значи не знаем. Аз имам десетки стикери,но от Алито. За декорация ползвам доста често,защото не мога да нарисувам нищо. Та лесно става,бързо и ефектно.

# 522
Тук май никой не отговаря на въпроси, на нови членове във вашата група. Само си пишете сами.

Аз съм много благодарна на момичетата от групата - винаги се отзовават и дават съвети.

За ваденките - ползвала съм няколко, най-често закупени от олх. Лесно се махаха, само едното картонче ми беше твърде дебело и беше малко по-трудно за нанасяне.

# 523

😂 ти нали не си мислиш, че някой нарочно не ти отговаря? Нали ти е ясно, че това е форум, не персоналния чат на Масонското общество.
Който знае, ще ти отговори при желание. На никой не му дреме нова ли си или си регистрирана още преди да съществува форума. Ай стига драми...

# 524
  • София
Миналия вторник успешно, мисля, се лакирах сама за първи път Simple Smile
Лака още се държи като цяло, но на 1-2 места се е позалюпил, защото аз не го и пазя много - чопля, чистя, мия... Като пепеляшка съм напоследък.
Мислех да го сменям за празниците, но пък в събота съм на банкет и се замислих да го освежа само млко, т.е. да му ударя още една ръка отгоре.
Бих ви била много признателна, ако ме посъвтвате кой е най-удачният начин, а основните ми чуденки са:
1. Да матирам ли леко топа?
2. Да сложа ли база, предвид факта, че ноктите ми са попораснали и в основата ще стане направо цвят, ако не сложа база, а това не знам дали е проблем.

Благодаря ви предварително!

Това е първия ми опит, с изключително непретенциозен цвят с цел да не си личи ако омаже нещо:

Общи условия

Активация на акаунт