Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 652
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • на брега на морето
Обичах-разкош! Hug  Heart Eyes
Благодаря ви, че споделяте много снимки в темичката напоследък. Радвате ми очите и лъха страхотно настроение!  HugЧакам другата седмица да съм вечерна смяна и ще си направя коледен маникюр и аз. Тъкмо имам време да го измисля. Надявам се и някой от 2-та ми черв. лака, които поръчах, да дойде до тогава...  А тези дни ще си направя коледен педикюр, с " подръчните" материали, хаха. Laughing

# 496
  • Варна
 По принцип си е по-бляскав и не изчезва като Коди от свободния край.  Ето го след седмица. Показалеца е прелакиран преди четири дни.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 18:08 от prinzesata

# 497
  • София
Има намаление на гел лаковете на флормар в Лили. Сега са на 6.5лв.

# 498
  • Paris, France
По принцип си е по-бляскав и не изчезва като Коди от свободния край.  Ето го след седмица. Показалеца е прелакиран преди четири дни.

Знаех си! Нямам късмет в областта нокти. Всичко, което е лъскаво, бляскаво, трайно и се маха лесно на мене не ми седи. Карай! Поне сега имам твърди нокти и някакъв лак.

Офф - опитах да кача и аз снимка. Правя с телефона и натискам петата иконка с рамката. Избирам снимката и ми показва една синя линия, че снимката се качва. И така 5 минути и нищо не се е качило. Пробвах от моя телефон и от този на мъжа ми и същата работа. Нерви да качвам на компютър нямам. Някой има ли идея къде греша?

# 499
 Благодаря на всички!
Обичах ,сподели моля с коя четка рисуваш детайлите ,от сутринта го гледам този маникюр във фейса -жесток е.
Ползвам тази основно (имам 11мм) за светлосенките ползвам няколко евтини #00/000

# 500
  • софия
Благодаря на всички!
Обичах ,сподели моля с коя четка рисуваш детайлите ,от сутринта го гледам този маникюр във фейса -жесток е.
Ползвам тази основно (имам 11мм) за светлосенките ползвам няколко евтини #00/000

Благодаря ти

# 501
Невена, май има някакъв генерален проблем със снимките, и в други теми се оплакаха, че не могат да качат.
На Обичах маникюрът е страхотен, но това не е само до четки и лакове, талант е.

# 502
  • София
Аз се опитах пушеци да си направя.. прилича на всичко друго, но не и дим 😆

Скрит текст:

# 503
  • Враца
Пешън, Обичах, страхотни творения! И аз рисувам с една четка на Боан (7мм) предимно и една на Колински Рублофф - 00. Най-удобни са ми.

Аз се издокарах в синьо онзи ден, вдъхновена от едни снежинки, показани тук наскоро.

База Гелиш, бомбе с рейнфорс на Азур, бяло-Азур, синьо ГДкоко 826, на два нокътя върху синьото сложих едър брокат на Росалинд (W10 май беше), топ Гелиш един слой и върху него един слой от топа без лепкав Сапфир.

Ето и още мои

# 504
Тези еленчета рисувани ли са? Страхотни са Heart Eyes

# 505
Докато все още съм в процес на избор на пила и четейки информацията от старите теми (всъщност започнах да чета от тема 12), попаднах на полигел и доколкото разбрах се работи по-лесно и бързо с него? Но може ли разяснения, ставаше въпрос и за dual forms, и кой е по-добрият вариант всъщност - акригел и полигел, и всъщност има ли някаква разлика, освен че едното не се изпича?
Ползвали ли ли сте този -
Скрит текст:
[\spoiler]

А някъде имам захвърлена такава пила
Скрит текст:
[\spoiler] тя би ли свършила някаква работа при премахване на изграждане?

# 506
Нещо не си разбрала. Полигел е марка акригел. Гъм гел. Не се пече само чистия акрил, но той е много труден за работа ( и смърди ужасно)

# 507
Уау, Фейри, браво, страхотни! Фейри, кой е броката(сребристия) И на Обичах също, големи таланти! :*
Такъв гел на Веналиса имам, ако желаеш ще ти го подаря, ако си от Пловдив лично ще ти го дам, мспасов!

# 508
    Здравей те ползвате ли ваденки за нокти с вода който се махат, доволни ли сте лесно ли стават. Мисля да си поръчам от старнилс, но дали са хубави.

# 509
  • Paris, France
Нещо не си разбрала. Полигел е марка акригел. Гъм гел. Не се пече само чистия акрил, но той е много труден за работа ( и смърди ужасно)

Да, доста е сложно. Polygel е запазена марка на Гелиш. Акригеловете не са новост и в Европа ги има отдавана, но понеже марките, които ги произвеждат не са известни и в англо-медиите няма писано за тях не станаха хит. Полигел е живо копие на Prinzyes на WillA. Който не ми вярва може да ги сравни. Тубите са пълна глупост и не разбирам кой е решил да слага супер гъсти гелове в туби. За разлика от акрила към вече поставен полигел не може да се добавя нов и това прави работата с него трудна и с повече пилене и разхищения в началото.

Гумения или гъм гел е вид акригел. Не всеки акригел е гумен (Gum gel). Има и гел-пластелин.

Акригел може да си направи всеки, сам, у дома. Смесва се акрилна пудра с гел и се бърка със шпатула до получаване на желаната консистенция. Може да се добави пигмент. Някои смесват с нишесте. В Ютюб като напишете DIY gum gel polygel Home излиза как се прави. Ако в акрилмата пудра има катализатор акригеловете се втвърдява без УВ лъчи и затова не се прави в голямо количество и се ползува веднага. Пече се, разбира се.

С тези двойни форми има бум на алергии и затова много внимавайте! Истинският полигел няма остатъчен лепкав слой, но повечето марки имат и така от задната страна остава лепкав слой. Напълно са приемливи за акрил, за гел върху подложка, удължител, дълъг или къс нокът, но не и за удължаване, особено с модните оцветени гелове, които не се изпичат добре. Тук с тях правят бомбе под гел лака и се получава много добре. За нокти на крака са добри също.

Най добрите двойни форми, на които съм попадала са Mix & match curved на pro nail, но те са розови и не стават за печене на гел.

Venalisa за мене не е акригел, а гъст гел в туба.

Passion, успя ли да работиш акригеловете на Веналиса с четка и течност? Аз не.

Хареса ми акригела на elite99, но трудно се вади от тубата и този на Yayoge, защото е в кутия. Разгледайте ги. Чета, че не парели в лампата и държали, но имат лепкав слой и двата.

ферий, страхотии са маникюри те. Розовият кърти

Общи условия

Активация на акаунт