Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 523
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Някой ще каже ли какво е лаково каре, че не ми е ясно нещо?

# 721
  • Пловдив
На първа страница е обяснено.

# 722
Гугъл:

https://www.google.bg/search?source=hp&ei=uPQkXOOhMLPk9APP46 … 3i160.CtnX9zm8buc

Стари теми:
http://www.bg-mamma.com/?topic=979312
Първа страница

Youtube:
https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%BB%D0%B0%D0%BA% … D0%B0%D1%80%D0%B5
30 години интернет и все още се учим как се прави търсене. #Crazy

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 20:06 от Melany99

# 723
  • Бургас
По спокойно само, няма нужда от излишни нерви Simple Smile

# 724
  • На плажа
НЕВИ,Над как да измеря и с какво колко вата е лампата/нова е/
Имам някакви съмнение че не пече....ще се гръмна с тези лампи вече.
Номер какво те усъмни,че не пече.Каква лампа взе?

# 725
  • Враца
Момичета, препоръчайте ми черна гелова боичка без лепкав слой. Ако може да е от Али. 😊 И за да не е съвсем спам ето малко от мен:

80% от клиентките поклай Коледа искаха цвета Борн прити 08. 😁

# 726
  • София
Ферииии, чудесни са!!!

# 727
Черната и бялата са ми на Коди. Взех бяла на Макс, колежките много я хвалят, но на мен ми става на черти.

# 728
  • София
Нев която показах на л и в темата.Омбрето се размаза.
Над кото я разглоби какво да гледа?какво казва твоя инж.?
Душата ми ще излезе с тези лампи отзивите на 6 екстри както искам.....😭😭😭😭😭😭😭😭

# 729

Не ми се получи омбрето, но ...

# 730
  • Paris, France
Няма нужда да се разглобява лампата. Меря с ватметър от Лидъл. Wattmeter като потърсите ще видите какво е. Включвате лампата във ватметър, а ватметър в контакта и на екрана ви излиза колко вата консумира. Така разконспирирах моята Sunone. На пълна мощност е около 25-30 вата, а на половин мощност е цели 11 вата. Всъщност щепсела е за 24 вата и това си е написано на него, хаха.

В Ютюб има видео, озаглавено Вся правда и китайских лампах. Там мерят с ватметър Сън5 и Сън1, май беше.

Ватовете не са единственото. Разстояние от нокти, интензитет също са важни. Моята си пече идеално вече трета или четвърта година.

Кам, Neonail са полски и в норма за работа в Европа. хипоалергичен са и доста хора ги хвалят. Едната от базите е с четка като на Гелиш и много гъста и твърда. Каучуковата също била хубава. Единият топ държал ваденки и сладури по-добре от Гелиш и любителките на Гелиш го купуват за над ваденки. Цветовете им са много, много пигменти рани. Не съм ги пробвала лично, но видяното ми хареса. Май са линия на Семилак, но може и да бъркам.

Обичах, разкарай се с това омбре, че С-извивката ти ме убива бавно! С такива нокти няма от какво да се оплакваш.

Ферий, хайде изкарвах този курс и почвай да работиш! Страхотни маникюри, особено светлите!

# 731
  • София
Нев която показах на л и в темата.Омбрето се размаза.
Над кото я разглоби какво да гледа?какво казва твоя инж.?
Душата ми ще излезе с тези лампи отзивите на 6 екстри както искам.....😭😭😭😭😭😭😭😭
Утре ще го разпитам и ще пиша.

# 732
Фейри, Обичах, браво на Вас, страхотни! Кога ще записвате курс?
Номер как така ти се размаза омбрето? Като го запечатваше ли? На мен понякога също ми стои като неизпечено...особено с лак.

# 733
  • Враца
Ками, мерси за боичките. Simple Smile Ще поръчам Коди. Че на мен черната ми е фърст гел, а бялата ми е по-скоро паста на Блускай и двете лепнат след изпичане.
А за този ефект
ми трябва без лепкав слой, че какви галимации правя после с топ без лепкав, за да стане....все едно го рисувам два пъти.

Невииии, вчера си капарирах курса към Интеркозметика (в София) и на 7-ми отивам да карам курса вече, хихихи. Ма аз и сега си работя, само че по домовете и предимно приятелки лакирам. Wink

Пешън, 5 дни е курса, нали? А изпита в петък или в събота е? Че това не ми стана ясно. Simple Smile Записах и аз само модул маникюр. Осигуряват ли инструменти те, че жената по телефона нищо не ми каза? Да знам дали да си вземам моите.

# 734
Фейри, делничен ли записа? Делничния е 5 дни, съботно-неделния 4. Вземи си инструменти, ще ти трябват. Много успехи ти пожелавам! Ще разказваш после :*

Общи условия

Активация на акаунт