Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 682
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • София
Melany99  пропуснала съм ти къде си?кой курс ти важи,от къде е изкаран

# 392
  • София

Офф: искам ей този маникюр. Знам, че е гел, а не гел-лак, ама е супер елегантен и бих го носила с кеф:

http://www.dolcevitastudio.net/105310861082109010861087108310721 … 107510771083.html

Леле Нев, колко сме различни.... за мен този маникюр е страшен кич, би ме било срам да ходя с него  Hug

Аз пък намерих прекрасен червен брокат в наличните лакове, сложих 2 слоя върху база Алесандро и го запечатах с 2 слоя Protective Coat na PNB. Уникален стана, но не мога да го снимам, явно с телефон, няма да стане.... няма отделни видими брокатчета, а лака дори на малко светлина буквално грее, уникален... намерих снимка в нета, която се доближава, мо пак не предава на 100%, на живо грее, а не се виждат отделни точици.

Лака е OPI Smitten with Mittens от далечната 2011..... и сега въпроса ми е, защо да не си използвам старите лакове, които не са мръднали като консистенция. Жал ми е да ги изхвърля, ако изглеждат, миришат и се нанасят, като чисто нови  ooooh!

# 393
Момичета, лакирах се за първи път! Абсолютно нюд е,сложих 4 слоя,за да се вижда все пак. На едната ръка го направих добре,на другата  съм сложила по-дебели слоеве. Надявам се да се задържи!

# 394
  • ново
Не съм се разписвала от много време. Прочетох ви за червения брокат на БП и тръгнах да поръчвам, но открих, че имам подобен на Прити и се наклепах с него. Ноктите ми са къси за такъв цвят, но ми харесва.

# 395
ГЕЛ Лаковете  на Pretty как са???Grinning Има ли някой който ги е ползвал???Rolling Eyes

# 396
  • Paris, France
над, кичозен е, да, но страшно ме привлича лилавото. Луднала съм на вълна лилаво. В този маникюр поне всички пнокти са еднакви. И аз, като тебе, се лакирам все в един цвят, максимум 2, и то рядко. Но като гледам манкюрите тук ми се прииска и на мене. Е, не за повече от седмица. Брокатът на ОПИ е страхотен. Дълго да си го носиш!

Г&В, не са ти къси ноктите. Тъмен лак повече ми харесва на къси нокти.

Мелани, тук в много професионални сайтове диплома не е достатъчна. Искат номер на лиценз - салон или човек, който активно работи. А за някои продукти искат да се карат допълнителни курсове при тях

# 397
  • София
Над прелестен е този лак.Аз съм консерва тази седмица/тъмно червено/чакам си един шаблон на кадс и незнам дали няма да ми циганее върху основното да го плесна....Ще го мисля.
Нев топ лака на снд/ши/ има ли неразбирателства с лакове от др марки?

# 398
  • Mostly in my mind
Не съм се разписвала от много време. Прочетох ви за червения брокат на БП и тръгнах да поръчвам, но открих, че имам подобен на Прити и се наклепах с него. Ноктите ми са къси за такъв цвят, но ми харесва.

Че как ще са къси за такъв цвят? Идеални са? На мен на къси дори тези нюанси много повече ми харесват.

# 399
  • Paris, France
Нев топ лака на снд/ши/ има ли неразбирателства с лакове от др марки?

Обикновеният, първият стои на всичко. Имат нов, по-лъскав и се свалял по-лесно май. Него не го познавам. Има и по-издръжлив и твърд, Дура нещо си му беше името. Дейли го имаше. И той държи. Топовете на Шилак са гъсти и лесно се нанасят. Първият, обикновеният, никак не ми харесва, защото не е лъскав....

След спирането на Бриса Лайт СНД препоръчват за слаби нокти, между база и цвят да се сложи слой топ за по-твърд. Маха се малко по-трудно, но наистина държи на меки нокти и е идеално за алергични. Това правех и аз по едно време в миналото. Даваше ми 9-10 дена вместо 5-6.

Шилак ли реши да взимаш? Съветвам те да вземеш и друга, по-издръжлива система за всеки случай.

Лолита, за мене това не са къси нокти. Къси са моите, на Мелина, майка Зайка, на Над понякога. Тези са средни и такива не съм носила от поне година и нямам намерение да пускам.

# 400
Неви, , оказва се, че тук явно има някои пропуски в системата. Laughing
Например, можеш да си изкараш лиценз за работа вкъщи (или на друго място), за който се плащат някакви си 100-200 долара на година и никой не те пита имаш ли съответното образование, диплома и т. н. Така разБрах, защо виетнамките по салоните едвам говорят английски и се чудех как са си взимали изпитите, а то се оказа, че въобще никакъв изпит не са държали. Показва им собственичката на салона какво да правят (ко има и тя въобще някакво образование или и нея са учили така) и след два дни ги пуска да работят върху клиенти.
В България аз учих теория, някакви часове имаше по анатомия, удери и средства за дезинфекция, продукти и влиянието им върху клиента, абе пълна програма както си се полага.
Курса изкарах още 2004 в някакъв салон акредитиран към Техникум за фризьори в Пловдив.
Дори не предполагах, че може да важи.

# 401
Имам дурафорс на CND, ползвам си го с всичко, преди бях с Експрес 5 също комбинирах.

# 402
  • На плажа
ГЕЛ Лаковете  на Pretty как са???Grinning Има ли някой който ги е ползвал???Rolling Eyes
Чудесни,плътни,покривни и с голямо разнообразие на цветове Simple Smile

# 403
  • София
amini свалянето как е?бързо като със цялата система или е стъргане и зор?
Нев,още не съм избрала високия клас,там ще е скромно 10 цвята заради ограниченото ползване и цена.
Мелани пак не разбрах америка или канада,щото съм фен и играя за зк

# 404
Номер, стария сякаш се сваляше по-лесно. Не мога обаче да ти дам точен отговор защото съм в процес на тестване на най-различни продукти, безацетонов лакочистител (трябва повечко и допълнително киснене), както и каучукови и прочее бази.

Общи условия

Активация на акаунт