Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 617
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
  • Paris, France
Ужас, Гапамило! Съжалявам. Дано новата дойде без поражения. Не е китаецът виновен. В пощите ги мятат насам натам и точно там се случват поразиите. На мене ми дойде акригел, опакован в дебел стиропор и картон и в плик с найлон с балончета и кутията е смазана.

майка Зайка, ако има щепсел е бомба. Ама пиши на продавача да я тества!

над, жалко, че не си доволна и дано да се оправи положението. Ако имаш ватметър би ли измерила колко вата е реално? Помни ли времето?

Сегашните лампи са по-евтини, но паянтови

# 541
  • Бургас
ето и от мен една идея Simple Smile

# 542
Номер, Над, да разбирам че Сънчето си е най-добра? Иначе Принцесата наистина е подстрекател голям....за малко да я сложа в кошницата да имам и трета, че с двете лампи се родих и клиентите ми са във възторг.
Скрит текст:
Изграждане SNB91, Камилфо

Изграждане Kodi 01, CN01

KODI 90CN, Bluesky- Elizabeth

Clarissa

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 18:29 от The Passion

# 543
  • Варна
За теб не знам ама аз поръчах самолета Confused Съседката се нави тъй, че като дойде ще споделя.

# 544
Герита, кой е спайдър гела?
Ето още малко творения от мен
Скрит текст:

# 545
  • Пловдив
Gapamilo9292, няма как да не ти върнат парите, запази я тази, ако ти изгори някоя лампичка ще имаш резерва. Но пък лампата е хубава, порчъчай си я пак и със здраве😊

# 546
  • София
Номер, Над, да разбирам че Сънчето си е най-добра? Иначе Принцесата наистина е подстрекател голям....за малко да я сложа в кошницата да имам и трета, че с двете лампи се родих и клиентите ми са във възторг.

Разкошни маникюри! На по-добро от SUN3, до сега не съм попадала! Да е жива и здрава Невена, че я препоръча преди 2г. Работи безотказно, експлоатирам я постоянно да си правя разни мостри с печати.

# 547
Какви гел бои ползвате. И какъв е черния брокат от последните снимки?

# 548
  • София
Моите си дойдоха здрави,след месец мога да дам препоръки.Опаковани бяха добре без деформации с подарък.Ниска цена 20 дни доставка,като се има в предвид натовареността.
Шаблони,борн прити все още ги няма от 11.11.
Взех си коледно снд и лукс,напечатах се с мойра.Доволна съм.

# 549
Здравейте! Не можах да намеря из темите подобен проблем.
Слагам пигмент на топ без лепкав слой, пека го за 30с и пак слагам топ без лепкав слой. Става прекрасно, но подледният слой топ започва да се бели малко по малко след 3-4 дена. Дали след пигмента да не слагам база и после топ?

# 550
  • София
Здравейте! Не можах да намеря из темите подобен проблем.
Слагам пигмент на топ без лепкав слой, пека го за 30с и пак слагам топ без лепкав слой. Става прекрасно, но подледният слой топ започва да се бели малко по малко след 3-4 дена. Дали след пигмента да не слагам база и после топ?

Ако лампата ти е 48W, пробвай да изпечеш топа, преди пигмента 10-15-20сек, зависи какъв ти е, след това слагаш топ и го печеш 2мин.

# 551
Пека го. И накрая пак пека 2мин за по-сигурно. Пробвала съм и с различни топове.

# 552
  • София
Пека го. И накрая пак пека 2мин за по-сигурно. Пробвала съм и с различни топове.

Края е ясен, имах предвид, да не препичаш под пигмента. Ако не стане, смени топа.

Ето този използвам за пигменти, не се бели.
https://www.aliexpress.com/item/Sapphire-1pc-7-3ml-Varnish-Top-C … 99be-9a0c39c6a5b6

Моята лампа, дойде в този вид:

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 22:35 от nad_tab

# 553
  • Враца
Аууу, Гапамило, само да не ти отсъдят от Алито като на мен да връщаш лампата до китай за да ти върнат парите. Така ми отсъдиха на мен при диспута с ел.пилата.

За пигментите преди втория слой топ слатайте ултрабонд по края, който печете 20 - 30 сек. И тогава пак топ. Wink

Много хубави маникюри, Пешън! ❤️

# 554
Минавам да се оплача ...не знам какво да правя вече. Винаги съм с ръкавици, ползвам мазен крем и пак -

Общи условия

Активация на акаунт