Всичко за всички марки гел лакове - 22

• 38 531
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Ками, мерси за боичките. Simple Smile Ще поръчам Коди. Че на мен черната ми е фърст гел, а бялата ми е по-скоро паста на Блускай и двете лепнат след изпичане.
А за този ефект
ми трябва без лепкав слой, че какви галимации правя после с топ без лепкав, за да стане....все едно го рисувам два пъти.

Невииии, вчера си капарирах курса към Интеркозметика (в София) и на 7-ми отивам да карам курса вече, хихихи. Ма аз и сега си работя, само че по домовете и предимно приятелки лакирам. Wink

Пешън, 5 дни е курса, нали? А изпита в петък или в събота е? Че това не ми стана ясно. Simple Smile Записах и аз само модул маникюр. Осигуряват ли инструменти те, че жената по телефона нищо не ми каза? Да знам дали да си вземам моите.
Нищо не трябва да носиш, поне в Бургас така беше аз като го карах Simple Smile

# 736
Ей, само аз останах...ще си открия фонд "курс за маникюр" Grinning

# 737
  • София
Вие си можете и без курс!
Пешън да при запечатването се размаза омбрето.
НАД с нетърпение чакам да каже инж.какво да правя,цяла нощ лампи сънувам

# 738

Не ми се получи омбрето, но ...

Кой е лака на кутрето?

# 739
Maphie 078 + Gelfavor 07

# 740
  • Paris, France

В по-горен пост ти писах какво да правиш. Грабвай wattmeter и я тествах! Няма нужда да разглобяваш. Всички тук така си тестваме лампите. И да я тестваш с ватметър, ако лампичките са калпави няма да пече дори и да консумира дадена мощност.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wattmeter

ferriy, Браво! По вода да ти върви!

# 741
Моята лампа е MiroPure 2-in-1 Led/Uv Lamp (Model Sun5, Power 36 W... кой от всички тези параметри е важен, не знам:))) и не знам въобразявам ли си, но имам чувството, че с по-кратичко изпичане на отделните слоеве (от порядъка на 45 секунди всеки) маникюрът ми е по-издържлив. Иначе от препичане става сякаш трошлив по краищата - надига се, отлюспва се...
Споделям, понеже ми направи впечатление на  първа страница, че препоръчвате двойно и тройно време. Thinking Но аз не съм много опитна и може и да си внушавам.
А след малко се захващам със свалянето на маникюр с база Kodi без нищо отдолу Scream (нали заради това влязох в темата:)))) и следващият ми опит ще е с лаковото каре, което прочетох тук. Hands Thumbsup Като цвят, нищо интересно, Gelish Forever Beauty без картинки и спезиални ефекти. Simple Smile)  

# 742
  • София

В по-горен пост ти писах какво да правиш. Грабвай wattmeter и я тествах! Няма нужда да разглобяваш. Всички тук така си тестваме лампите. И да я тестваш с ватметър, ако лампичките са калпави няма да пече дори и да консумира дадена мощност.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wattmeter

ferriy, Браво! По вода да ти върви!

Wattmera, мерел само входяща мощност, не отдаващата, не вършел работа. Щял да обясни, като се прибере, накратко, лампата се разглобява и се мери отдаването на всяка една лампа..... не съм инженер, не ме бийте  Mr. Green

# 743
  • Paris, France
nad, по описания от тебе начин мерят изходящата  мощ на Ел. пилите, но това е свързано с разглобяване и свързване на жици към ват метър. Една лампичка от нашите лампи консумира максимално един ват, но може да се свърже така, че да консумира по-малко. Не съветвам никого да разглобява и мери по този начин, освен ако не е технично грамотен и наистина разбира от материята. Ватметър е достатъчен за да се ориентираме, още повече Номер може да сравни със Сън2, която пече добре. Аз не съм възхитена от новите лампи, ако и да светят в розово и да имат екрани.

# 744
  • София
nad, по описания от тебе начин мерят изходящата  мощ на Ел. пилите, но това е свързано с разглобяване и свързване на жици към ват метър. Една лампичка от нашите лампи консумира максимално един ват, но може да се свърже така, че да консумира по-малко. Не съветвам никого да разглобява и мери по този начин, освен ако не е технично грамотен и наистина разбира от материята. Ватметър е достатъчен за да се ориентираме, още повече Номер може да сравни със Сън2, която пече добре. Аз не съм възхитена от новите лампи, ако и да светят в розово и да имат екрани.

Нев, то ясно, че Номер няма да си разглоби лампата и да мери лампа по лампа..... предавам, какво каза инженере, по телефона, довечера подробности  Mr. Green

# 745
5 дни курс, какво му се чудите, ако съм свободна веднага бих се записала 😀

# 746
  • София
Нев че ще взема ще взема.Но моя М  каза същото като инж.снощи.Не е с титла но е майсторлив.Ако има от къде и лампи ще вземе и ще смени/под натиск естествено/Утре отива за ват метъра и ще сравнявам.РИва....краси ви са ми.ВЕ.
Над чакам  с надежда.
Баща ми каза че може и от контакта да е.Незнам.Ще покажа защо ми е мъчно.
Някой ще пусне ли нова тема?плиЗ

# 747
  • София
Нев че ще взема ще взема.Но моя М  каза същото като инж.снощи.Не е с титла но е майсторлив.Ако има от къде и лампи ще вземе и ще смени/под натиск естествено/Утре отива за ват метъра и ще сравнявам.РИва....краси ви са ми.ВЕ.
Над чакам  с надежда.
Баща ми каза че може и от контакта да е.Незнам.Ще покажа защо ми е мъчно.
Някой ще пусне ли нова тема?плиЗ

Скъпия го обясни мноооооого сложно, накратко никакъв шанс да го измери профан. Каза за успокоение да си вземеш ватметър, ще покаже поне постъпващата от мрежата енергия. Ще ми донесе и на мен след празниците поне да сравня наличните лампи. По спецификации са 4,5w, 6w,12w, 48w и 72w, да видим, какво ще покаже.

# 748
Ще е интересно сравнение 😀 явно те подкрепя в хобито.

# 749
  • София
Ще е интересно сравнение 😀 явно те подкрепя в хобито.

Странна птица е, във всичко ме подкрепя  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт