Някой ще ходи ли на концерта на DM?С

• 9 381
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Кой каза Пловдив?

Маленке,де го г-н Кириакос??

или съм нещо тъпа или не се сещам кой е?

Joy

онзи пич, дето ти беше в подписа до преди два-три дена и заради който се погубвах, разяждана от тъмна завист. защо го махна?

Лелеее, докато зацепя...... Не исках да го махам, за да не ми се обиди, ама трябва да го държа до Декември месец. Като наближи, пак ще го "окача" на стената. Дадох малко път на младите /на невръстната ми дъщеря/

# 76
и аз ще ходя на концерта  Hug. имам билети от 50 лв. дано да се ориентирам лесно че не съм идвала в софия от много време Blush. стискайте палци да не вали

# 77
и аз ще ходя на концерта  Hug. имам билети от 50 лв. дано да се ориентирам лесно че не съм идвала в софия от много време Blush. стискайте палци да не вали
Тц-няма. До петък е слънчево и жегаво.
Мене ме притеснява само факта, че няма да дават да се внасят бутилки.........каквато съм жаба, ще умра без вода.
ОХХХ, УТРЕ СУТРИНТА НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СИ ВЗЕМА ЗАВЕТНИЯ БИЛЕТЕЦ!!! Party Party

# 78
Мене ме притеснява само факта, че няма да дават да се внасят бутилки.........каквато съм жаба, ще умра без вода.
Ти сериозно ли??? Ами как ще издържа тогава??? Направо започвам да се чудя дали да ходя...

# 79
Ти сериозно ли??? Ами как ще издържа тогава??? Направо започвам да се чудя дали да ходя...
Според инфо в ДИР-а ще се обработват по 720 човека на час....затова отварят в 16 ч. вратите на стадиона
Очаквало се да има 30 000 човека, като се забранявал достъпа до стадиона с лични автомобили
Мисля, че фотоапаратите и бутилки са забранени
ROSI-виж какво е писано по-горе. Confused

# 80
Аз се надявам,че ще продават минерална вода вътре иначе  аз ще колабирам като са забранили да се внасят бутилки  Rolling Eyes

# 81
Според инфо в ДИР-а ще се обработват по 720 човека на час....затова отварят в 16 ч. вратите на стадиона
Очаквало се да има 30 000 човека, като се забранявал достъпа до стадиона с лични автомобили
Мисля, че фотоапаратите и бутилки са забранени
ROSI-виж какво е писано по-горе. Confused

Да де, ама надали ще върнат бременна с минерална вода...

# 82
Никой ли няма в ЖЪЛТАТА ЗОНА вход 2???

Сама съм! Не искам да се отказвам, а ме е шубе вече като ви чета!

# 83
Никой ли няма в ЖЪЛТАТА ЗОНА вход 2???

Сама съм! Не искам да се отказвам, а ме е шубе вече като ви чета!
Коя беше жълтата зона? Иначе - аз и сестра ми сме вход 2, билетите по 40 лв. - с място, ама не запазено  Laughing.

# 84
Росии, ще те разцелувам!!!  Hug
Вземете ме с вас! Моляяяя!Поне като висим толкова време там да сме си компания!

# 85
Росии, ще те разцелувам!!!  Hug
Вземете ме с вас! Моляяяя!Поне като висим толкова време там да сме си компания!
Ами, няма проблем - обаче чакам първо да разбера дали ще има ВИП вход за бременни, през който да влезем, а и ние ще отидем май по-късничко - може би след 19 ч., защото сестра ми пък е кърмачка... Хайде пак ще се "чуем".

# 86
Ами аз не искам да те ангажирам да влизаме заедно и т.н., а само вътре да сме заедно. Аз също няма да се изтипосам в 4, а някъде след 19 часа, щото и аз дете имам за гледане, а таткото е на работа все пак.
Можеш ли да ми оставиш телефон на лични, за да ти звънна?

# 87
  • Пловдив
На билета си пише,че са забранени стъклени бутилки.
Логично  -> мисля,че пвц шишета ще се допускат.
Също така смятам,че според мерките за безопасност е задължително да се осигури вода при такива събития.

Малена,айде тогава да ти пожелая преди декември да сложиш една снимка на кака ни Мадона  Wink

# 88
Току що уредих гледането на децата и аз ще съм на концерта с мъжа ми.Нашите билети са от 45лв. , къде се намират местата?

# 89
http://www.ticketpro.bg/lang_bg/tickets.php

doreta, тук има схемичка и може да видиш как са разпределени местата  Wink 45 са в синята зона - в най-дивото според мен  Laughing
Между другото това с внасянето на фотоапарати си е политика на СМЕ - никога на техен концерт не са позволявали.. гадини!
И още нещо - последната клюка е, че  Депеш пристигат днес към 20:00 и ще отседнат в Шератон Simple Smile очаквам да го видя обсаден от фенове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт