Някой ще ходи ли на концерта на DM?С

• 9 380
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Току що уредих гледането на децата и аз ще съм на концерта с мъжа ми.Нашите билети са от 45лв. , къде се намират местата?
На стадиона пред сцената:)

# 91
Абе щяло да вали утре вечер  Sad
Имаше някаква забрана и за чадърите...

# 92
е още малко и без дрехи да тръгнем  hahaha
ами ако наистина се отложи концерта, предполагам няма да имаме втори шанс. По принцип каква е процедурата - продължават си към следващият град? То кога им е следващият концерт  newsm78

# 93
  • Букурещ
Току що уредих гледането на децата и аз ще съм на концерта с мъжа ми.Нашите билети са от 45лв. , къде се намират местата?

и нашите билета са 45 лв, ама изобщо мислите ли, че някой ще следи, кой какви билета от колко лева има? newsm78как мислите? newsm78
и как мислите да ходите - с лична кола, друг превоз?
и още нещо, къде се намира този стадион Локомотив? newsm78 адреса виждам, но нищо не ми говори този бул newsm78 Sick

# 94
  • в гората
До Илиенци е. С кола ще ходим... иначе после няма да можем да се приберем.
Ще се следи за билетите, разбира се. Но се чудя дали с по-скъп билет ще може да се влиза в по-евтините сектори. newsm78

# 95
  • Букурещ
До Илиенци е. С кола ще ходим... иначе после няма да можем да се приберем.
Ще се следи за билетите, разбира се. Но се чудя дали с по-скъп билет ще може да се влиза в по-евтините сектори. newsm78

ОК, и ние ще сме с кола. И аз разбрах, че е някъде при Илиянци.
Ами дано се следи за билетите, защото трябва да има някакъв ред при такова мащабно събитие.
Взимама на обяд утре Ади от детска, след като се наобядват, карам я вкъщи при баба и, и запрашваме, пък да видим какво? що?

# 96
А какво става,ако на входа те уловят,че си с фотоапарат?Връщат ли те?
На някой случвало ли му се е на друг концерт на CME?

# 97

Предполагам, че ти го прибират - но после за връщането - не знам Simple Smile.

# 98
  • София

взимат го и му лепват номерче като на гардероб
препоръчвам ти да не се пробваш, не за друго ами после трудно ще си го дириш след концерта
аз така съм си оставяла фото и после не съм имала проблем

п.п. за пвц шишетата - може да влизаш с тях, но без капачките им

п.п. и аз съм в жълтата зона, но така и не съм погледнала от кой вход сме

# 99
  • No Line On The Horizon
А за зоната пред сцената от кой вход ще се влиза?

# 100
Ами от входа за терена. След това има допълнително заграждение за синия сектор и два допълнителни входа за да влезеш там..

# 101
  • No Line On The Horizon
Ами от входа за терена. След това има допълнително заграждение за синия сектор и два допълнителни входа за да влезеш там..

И трябва да мина целия терен, за да влезна в синята зона?

# 102
  • Пловдив
май да

# 103
Ето нещо интересно:

ПРИЗОВАВАТ СЕ ВСИЧКИ, ЗАКУПИЛИ БИЛЕТИ ЗА ШОУТО, ДА ПЛАНИРАТ ПРИДВИЖВАНЕ КЪМ СТАДИОНА В РАННИЯ СЛЕДОБЕД!

ГРАНДИОЗНАТА СЦЕНА ЗА КОНЦЕРТА НА ДЕПЕШ МОД – ВПЧАТЛЯВАЩО СЪОРАЖЕНИЕ, НЕВИЖДАНО ДО СЕГА В БЪЛГАРИЯ!!!

Остават броени часове до най–великия концерт в музикалната история на България – ДЕПЕШ МОД, 21 Юни, стадион Локомотив!

Въпреки че е работен ден, апелираме всички закупили билети за шоуто на ДЕПЕШ МОД да организират своето придвижване към стадиона в ранния следобед. Всички врати ще бъдат отворени още в 16.00ч.

Организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис, Вивател и Туборг напомнят, че на стадиона няма да бъдат допускани лица, употребили алкохол и наркотични вещества. Също няма да бъде позволено внасянето на видеокамери, фотоапарати, всякакъв вид записващи устройства и опасни предмети - запалими продукти, стъклени бутилки, несгъваеми чадъри, огнестрелно и хладно оръжие и други!

Непълнолетните фенове, закупили билети за концерта, задължително следва да бъдат с придружител. Зоната около стадиона ще бъде затворена за лични МПС, така че посетителите трябва предвидят начина си на придвижване.

За да се улесни достъпа до мястото на всеки от присъстващите, са обособени четири пропусквателни пункта с общо 20  входа за проверка на публиката.

Пропусквателният капацитет на всяка от тези 20 точки е максимум 720 човека за един час. Затова призоваваме всички, които не зависят от работния си график, да се придвижат по-рано към стадион „Локомотив”.

За удобство на инвалидите със специални колички е осигурен достъп от вход „VIP”. За целта е определена зона с възможност за добра видимост на изпълнителите. 

Изтеглянето до входове: 1А, 1, 2, 3 и вход-Терен, ще бъде удобно, ако посетителите се придвижат с автомобилите си по „Илиенско шосе” до паркинг „Илиенци”. Тези, чиито билети са с места от вход 4 и 5, следва да се движат по бул. „Ген. Никола Жеков”.

От 18 юни вече всички технически екипи на ДЕПЕШ МОД ( сцена, осветление и звук) – 150 души са в България. Вече е построена сцената, на която ще излязат мегазвездите. Тя е с внушителни размери и е впечатляващо съоражение, което за първи път ще бъде видяно у нас. Сцената е последен писък на техниката по своята структура и изпълнение. 

В деня на концерта всеки фен ще може да си купи ваучер, с който предварително да си поръча и купи CD запис на концерта в София. Разбираемо, това ще е уникално преживяване за всички, които на 21 юни ще напълнят стадион Локомотив и няма да искат да забравят лайфа на една от най-великите банди за всички времена. На официалния сайт на Depeche Mode (www.depechemode.com) пък освен нашата дата на CD могат да се поръчат и останалите концерти от турнето на групата. Recording The Angel е лимитирана промоция за най-истинските и верни фенове и бройките са ограничени.   

# 104
  • Пловдив
леле, Пере, вдигна ми адреналина с този пост!   cheers

Общи условия

Активация на акаунт